Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    The Post

    Spielberg legutobbi alkotasa a Washington Post felemelkedeserol egy politikailag nagyon erdekes idoszakban.
    Az a gyanum hogy ez a film az Origo tajekan nem lesz nagyon magasztalva. Tul sok benne a szabad sajtorol valo eszmecsere.
    Tom Hanks es Meryl Streep nagyon jol hozzak a formajukat, "Saul Goodman" is szintet lep, bar eddig is kedveltem. A kepi vilag hibatlan, rendezes szinten. Mivel a tortenet ettol fuggetlenul viszonylag kissebbet pukkan, ezert nem feltetlenul fog bekerulni a leghiresebb filmjei koze, de ettol fuggetlenul egy igazi Spielberg alkotas. Az elet irja a legjobb torteneteket.
    10/10

    Coco

    Na sikerult ra sort keritenem. Meglepett es pozitivan.
    Sokszor a Grim Fandangora emlekeztetett. Szep volt meg jo volt, szines szagos erzelmes. Adnek is ra tiz pontot ha nem ereznem azt hogy:
    1. A Pixar mar konkretan ugy epiti fel a filmjeit hogy "Itt most sirni fogsz Bmeg!!" es ezt tobbszor is eloadja egy filmen belul. Sok. Egy katarzis boven eleg foleg egy vigjatekba.
    2. Tul hosszu. Tisztara mint a Finding Dory. Nezem a tortenetet, gondolom na jo ez mar a vege lesz par percen belul. Nem. Jon egy ujabb 10 perc. Na jo akkor majd most. Nem, ujabb 15. Na, na, na??? Talan most, nem. Meg egy "csavar", en meg mar elalszom.
    3. A vegere mindenki dalol meg mosolyog mintegy varazsutesre. Ez meg egy ilyen mesebe is sok,

    Kerdes: Hogy kerul at a kiscsavo a szellemvilagba???
    8/10

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák