Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz marilllyo #103540 üzenetére

    Meg az ő Batmanjében volt meg az a keserűség, amit mostanában elvárnak a karaktertől valamiért. Nem kell ilyennek lennie amúgy, ezerféle Batman archetípus létezik már, de ez az, ami a Death in the Family, Dark Knight Returns alapja volt, Affleck meg erőlködés nélkül tudta volna hozni a karaktert, de ez az egész megvezetés nem volt méltó hozzá (World's Greatest Detective, haha). Volt két szövege, mikor Alfreddel beszélt a Superman fenyegetésről (How many good guys are left?) meg mikor Clark Kenttel a partin (We have a bad history with freaks dressed as clowns), ami után eskü sírógörcsöt kapok mindig, hogy végül mennyire vakvágányra futtatták ugyanazon filmen belül a karaktert, pedig azokban a jelenetekben 2-2 percben iszonyat jól elkapta Ben az öreg Bruce karaktert.

    Amúgy ez az egész filmnek egy ilyen furcsa abominációja, hogy tele van nagyon jó monológokkal, érdekes gondolatokkal, például Luthor God vs. Devil analógia, bárcsak ne Jesse Eisenbergtől hallottuk volna, Alfred That's how it starts szövege, vagy ahogy beszélget Bruce-szal a Wayne örökségről, vagy akár a két Kent szülő abszolút filmbe nem illő mondatai, ahogy Clarkot akarják győzködni, hogy döntsön helyesen (mai napig mosolygok az öreg Costneren, ahogy abszolút out of concept lapátol a hegytetőn és elmélkedik elvileg Clark fejében...). Ezek mind mind simán jók lennének, de egyszerűen még a bővített verziót sem érezni koherens egésznek és főleg azért, mert Batman-en van a hangsúly és őt sikerült jobban elszarni (Supermant is, pont azért, mert rá meg nem jutott idő).

    Amúgy én még mindig szívesebben nézem meg a bővítettet, mint a két kortárs jómadarat, egyrészt az Apokalipszis szerintem még jobban el lett szúrva, a Polgárháború meg annyira generic tucat érdektelenség, hogy már ordít róla a futószalag gyártás. Ez legalább egyedien gagyi. :D (+ az eleje mai napig kedvencem, az a pár perc pl tök jó alap lett volna egy igazi Supes-utálatnak, de nem jött össze.)

    (#103543) hoffman_: képet, vagy nem hisszük el. :D

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák