- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Kong: Koponya-sziget
Kong: Skull Island7/10
Látványorgia. Tök jó, részletes, kellemes CGI, ősmajom, tetszett a szememnek amit láttam. Ennyi a pozitívum. Egyszer nézhető mozi, de nem tudta levetkőzni azt a tipikus amerikai maszlagot magáról. Nem tudott és nem is válhat klasszikussá. Nem jelenthetem ki, hogy rossz, mert amire vágytam, azt megkaptam... de! Azon gondolkozom, ha nem ilyen híres színészekkel forgatták volna az egészet, ha még a történetre is gyúrnak valamicskét, akkor már jobb szájízzel álltam volna fel a vászon elől.
- mozi bolondéria -
-
lionshamlet
senior tag
válasz pohár #102344 üzenetére
Nagy pacsi hogy belinkeleted, kb vegigvigyorogtam még így is, instant libabőr.
A szálak végre összeérnek...
Nem akarok kisiskolas a nagyszunetben veszekedjunk hogy marvel vagy dc, de az igazsag ligaja trailer csak csokolommal koszonhet ennek az infinity war kameras felvetelnek.
Pedig mind2 oldalt bírom, de a Dc elkúrta.
-
tal-garius
aktív tag
Hali! Keresek egy filmet, tavalyi vagy azelőtti. Öreg emberes, bankrablós (vagy valami nyugdíjukat lopják vissza?) Bent a bankban a kamerát nem találja el a festékpisztollyal az egyik. Rálő vagy 20at. Meg nem a mostani bankrablós Morgan Freemanes. Meg ha jól rémlik nem amerikai. Nem jut eszembe a címe..
-
pohár
félisten
válasz lionshamlet #102353 üzenetére
a JL is jónak tűnik (trailer alapján), de utána elvette tőle a koronát a mai Thor trailer, aztán ez... instant ez lett az első és legjobban várt film
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Cartevo
őstag
Az Ace Ventura botorság, mert a végén csak becsinált a színésznő a stílusától.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz lionshamlet #102353 üzenetére
nem kúrta az el, csak..a marvel jobb
-
Viszlát
addikt
válasz tal-garius #102354 üzenetére
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
titán
válasz Vertigo18 #101707 üzenetére
Split
Nekem is tetszett és én sem értem a
Ez szerintem el lett kicsit baszarintva. Egyébként ajánlott film, nem emlékszem hogy valaha láttam volna hasonlót.szörnyes vonalat. Mikor sörétessel megosztotta a csaj, akkor ki kellett volna dőlnie, hisz a skizofrénia nem védi meg a sörétektől az egyént. -
mephi666
nagyúr
válasz Lauda #102365 üzenetére
annyi, hogy nem egyszerűen skizofrén, hanem különleges képessége is van a végén pedig ahogy össze van kapcsolva az unbreakable-el, egyértelművé teszi, hogy ebben az "univerzumban" bele is fér ezt pedig most találtam, mint készülő folytatás... kíváncsi leszek, mit hoz ki ebből shyamalan [ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
S e t h
nagyúr
I love you Phillip Morris
Nem tudom miként kerülhette el a figyelmemet ez a film, de vélhetően a két férfi szerelmére hangsúlyt fektető marketing lehetett az oka.
Aztán mostanában bukkantam rá vhol, hogy a film alapjául szolgáló karakter egy eszeveszett nagy szélhámos aki palira vett egy egész államot az Usában. Se szeri se száma azoknak akiket átvert és ezért végül szinte extrémnek számító büntetést is szabtak ki rá. Nosza, nézzük akkor meg a filmet, Jim Carrey és Ewan McGregor csak nem xartak az asztalra.
Nos kérem.
Itt vmi nagyon félrement, vagy valóban ennyire kardinális szerepe volt a főszereplő életében homoszexualitása megélésének, de amit én nagyon vártam, a szélhámosságok bemutatása, nos abszolút másodlagossá váltak a filmben, sőt. Annyira belemerültünk a két férfi testi szerelmének bemutatásába, hogy képesek voltak a szélhámosságok nagy részét egy rövid snittben letudni.
Viszont legalább láttunk hímivarszerv alakú felhőt, megtudtuk lenyeli-e a másik, szóval én egy életrajzi filmet vártam ami koncentrál a bűncselekményekre is, de inkább egy homoszexuális kiteljesedést láttam csak, pedig úgy érzem komoly potenciál volt a filmben.
Ezzel együtt sem volt rossz, amolyan egyszer nézős és csak azért egy 6 pont, mert lehetett volna belőle jóval több is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
BITBOYS
addikt
-
Pitterix
őstag
Kliséhalom, gyenge CGI, előre ismert történet, de akkor is szerettem. Hogy miért, mert annak idején alig vártam, hogy a sorozat következő része legyen már a tv-ben.
Itt már azért kinőtték a levegőben való felesleges hadonászást, az még sorozatban is idegesítő volt.
A végén feltette az i-re a pöttyöt.Kimberly és Tommy feltűnése,
Lehet fikázni, de a régi szép emlékek miatt:7\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Bad Pritt
félisten
Végre egy jó Black Panther anyag (poszter).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Beni97
őstag
Nem tudom ki látta vagy ki nem egy illető felvette és feltötte yt-ra az Infinity War előzetesét. Sajnos már a a disney tette is dolgát és le is tiltatta
Hát szerintem elég jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz mark! #102374 üzenetére
Ha valakit érdekel mit láttam akkor egy dolgot leírok spoilerban, ami a leginkább meglepődtem. Persze aztán lehet ez a leglényegtelenebb infó, csak hát kamerás volt és angol amit nem értek
Az új Thor-ban történni fog valami Thorral a film végén, vagy még esetleg egy fekete párduc after creditsben lesz benne, de ő fog találkozni először a galaxis őrzőivel, úgy hogy lényegében az űrhajó szélvédőjére csapódik rá mint egy légy. Ez felvett bennem egy kérdést amitől még jobban várom a ragnarokat. Mi lesz hulkal? [ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Dunkirk (Don Kirk, Dánkörk, dönkerk, donquirkueiio, stb):
Valóban kiváló iparosmunka, mint film rengeteg szempontból rendben volt. Látvány, hangeffektek , score, stb,stb,stb, de számomra mégse volt 100%-os, talán azért, mert egy történelmi háborús filmbe nem lehet beletenni ennél lényegesen többet, de tény, hogy bár a téma és a műfaj nem a szívem csücske, a filmet élveztem.
A film közben elgondolkoztam, hogy biztos van valami barom, aki ezt megnézi otthon "CAM"-os verzióban és ezáltal mindent elhesseget magától, amitől ez a film egy élmény lehet, talán meg is érdemli. (vagy iskolákban gagyi projektorral, pici hangszórócsákkkal... Rossz belegondolni) Olyan hangeffektek voltak nem hittem el és ezt nem fogod mélynyomóval se reprodukálni, legfeljebb rendes mélyládákkal, de hangrendszer "tesztelésre", ahogy írni szoktátok nagyon jó lesz.
Itt végre azt éreztem, hogy igen, megérte az IMAX a felárat és a plusz utazást (Nolan elérte amit akart)! Ajánlom nektek is, de legalábbis valami nagyobb, jól felszerelt teremben nézzétek, mert itt már számít. Aki pedig otthon nézné meg, háát, ne tegye, mert veszít vele. Ez van.
És igen, valóban nem egy többszörnézős film, mert nincs benne annyi és annyira nem szórakoztató másodjára vagy sokadjára.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #102372 üzenetére
ezt be kell kereteztetni, és mehet a falra, olyan jól sikerült
én meg véletlen letöltöttem a camos Infinity War trailert, de ahol fent volt, onnan már törölték, gyorsan feldobtam Drive-ba annak, aki kéri
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Beni97
őstag
-
Beni97
őstag
válasz Beni97 #102383 üzenetére
Viszont ahogy láttam (mert fb-n küldtem ismerősökkel teli csopiba és ott még látszik a ) a borítóképet, nem biztos hogy mégis az egész vászon látszik, viszont kipótolja azt a részt ami a kollega letöltött és megosztott itt drive-al. Vagy akár többet is mutat.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #102339 üzenetére
Van arról bármi pletyka, hogy kit castingoltak Supergirl-nek? Nekem nem rémlik. Csak azért kérdezem mert sztem benne lesz.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
válasz oriic #102388 üzenetére
...vagy medveczky ilona, ha igazán nagy pusztítást akarnak véghezvinni a dc univerzumban
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
emiki6
veterán
válasz cyberkind #102390 üzenetére
Remélem nem egy Gal Gadot típusú hölgyet castingolnak, hanem olyasvalakit, aki tényleg fel tud nyomni magára izmot, ha kell.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Viszlát
addikt
Azt is tudjuk mostmár, hogy a Comic Con meg a hype körülötte is csak a TBBT-ben vicces...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
.LnB
titán
válasz cyberkind #102390 üzenetére
Egyébként is teljesen mindegy kit castingolnak. Ezt a filmet a jó isten se menti meg. Már most látszik, hogy mennyire unalmas 100x látott dolgokkal operál. Megkímélem magam a mozitól. Web-DL elég lesz, úgy talán nem látszik majd ez az ocsmány CGI.
Egyébként meg WW egyik szuperképessége a filmekben a lassított nézés, meg lassított bunyózás. Érdekes a képregényekbe erről a remek képességéről nem volt sose szó.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mephi666
nagyúr
meg a lassított hajdobálás, seggriszálás és alkarvédővel golyó félreütögetés is ott van
nekem inkább az fáj, hogy batman óta mindent darkosítottak és a ruhája sem a régi már:
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #102397 üzenetére
Ok tanítalak, figyu:
Az utolsó jelenetben nézd Alfred szemüvegét. Látod a megcsillanó kék fényt a szemüvegében? Tudod mi az?
Iron Man generátora, jön megmenteni ezt a fos, katasztrofális DC filmes univerzumot. [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #102399 üzenetére
Egyrészt ha katasztrofális nem is volt, de egy giccstenger igen (ahogy a logoutodra írtam is.) Másrészt azért mert az nem volt katasztrofális, az nem garantálja, hogy ez nem lesz az. És ha nem is lesz az, mert igazából tényleg csak a SS volt az az eddigi DC univerzumos filmek közül, de egy BvS szint lesz. Amiért én megint csak nem tapsikolnék örömömben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs