Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Ispy #100771 üzenetére

    Igen, de ha megnézed a videót, amiben a csávó arról beszél, hogy űrséta közben "megvakult" éshogy miért nem esett pánikba, akkor máshogy fogsz talán hozáállni:
    videjó
    A világ legjobb űrhajósnak készülő tudósai közül is csak azokat engedik fel, akik rengeteg elvárásnak megfelelnek és teljesítik a nem éppen sétagalopp felkészülést. Idióta, buta, dilettáns, felelőtlen, képzetlen, stb embereket fel sem engednek az űrbe (legalábbis jelenleg, a nemzetközi őrállomásra).

    Viszont az tény, amit már többször leírtak. Ha mindenki úgy cselekedne, ahogy kell, akkor nem lenne krízis (ezért kell úgy cselekedni) és akkor nem lenne film. Szerintem realisztikus horrort csak hétköznapi vagy annál butább emberekkel lehet csinálni, épp ezért a realisztikus űrhorror nem lesz realisztikus és pont.

    Érdekesség: (Ha marsjárót küldenek a Marsra, akkor arra is ügyelniük kell, hogy 100%-osan sterilizálják, nehogy akár egy medveállatkát is vigyenek a oda, mert akkor ha találnak életet, lehet, hogy azt találják, amit odavittek.
    Küldenek hamarosan egy olyan marsjárót, ami mintákat fog szedni a talajból, amit valahogy eljuttatnak a Földre és így komolyabban meg tudják majd vizsgálni, hogy lehetett e (((van e))) ott élet. Na itt már ügyelniük kell, hogy ami visszahozza az is sterilizálva legyen amikor megjön (és hogy a minta ne szabaduljon el... :DDD)

    lionshamlet: Elég megosztó film, sokak utálták, sokakat nem nyűgözött le, mások meg imádják. A kérdés csak az, hogy az arányok hogy néznek ki.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák