- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
A jelenlegi aktuálisan beszedhető 3 fut swap deals kártyán kívül (sb, 2 challenge) mennyi lesz még?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Bohus84
tag
Innen indulok és ez van ingame. Védelmet nagyon szeretem, két cdm rendben, támadókat szeretem kivéve Seedorf nem jön be ezen a poszton. Coin most nem nagyon van, Bergkampon gondolkodom oda kb ugyanaz az ár most pcn. Esetleg valakinek jobb ötlete, hogy maradjon a max chem és kevés változtatással egy hatékonyabb középső cam?
-
v-man
őstag
válasz Bohus84 #29858 üzenetére
Hasonló volt nekem is, kiraktam Seedorf moment lapot, és camba csalódás. Átkerült cmbe, elé pedig jött középső Baggio, aki nekem teljesen bevált, nagyon jó, plusz még 5* skill is.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Readonly2
tag
válasz Bohus84 #29860 üzenetére
Ebben a felállásban nincs helye Seedorfnak. Nálam 200+ meccse van és cm-ben jó , cdmben és camban is kevés . Camban nekem bejön Bergkamp. Nem top kategória , de elég jól passzol és jól is fejez be . Ő nálam 141 meccs és 70 gól csak online. ( nem vagyok nagy szám WL Gold 3 , dr div 5-4 inkább 5)
-
Bohus84
tag
válasz Readonly2 #29861 üzenetére
Bergkamp tetszik, egyedül a staminája nem, 4231ben a középső cam fárad legjobban ahogy tapasztalom 82 stamina elég karcsú. Most gondolkodom még ami kijöne az árból az FS Mendy UCL-RTTF Kimpembe és FS Aouar trión. Cb poszt gyengülne mert De Ligt tényleg nagyon durva nálam a másik két poszt viszont erősödne.
-
Kristof_94
nagyúr
A nemrég kiadott ikonok közül kinek van a legjobb ár-érték aránya? Vieira?
-
LedyGyuszi
addikt
Urak!
Aki ma szeretné tolni velem az xbox bajnokság, jelezzen.
Ma elérhető vagyok!XONE: LedyGyusziHU
-
K.J
senior tag
válasz LedyGyuszi #29864 üzenetére
Jó, hogy itt vagy!
Kérdésem lenne:
Goretzkan milyen chem lapot használsz/használnál és cm-ben jobb, vagy inkább a cdm az ami megfelelő poszt neki? -
K.J
senior tag
válasz LedyGyuszi #29866 üzenetére
Köszönöm!
-
Kristof_94
nagyúr
SB-ben 4922 ponttal silver 2-ben vagyok, a silver 3 alsó határa most 3186. Ilyenkor vasárnap mennyit szokott még növekedni?
-
dracox
addikt
Akinek hiànyzik az online 8 meccs a swap playerhez az kèrem privatban írjon rám. /PC/
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz Kristof_94 #29868 üzenetére
Itt meg tudod nézni:
Előző hét:
SILVER 1: 5,085;
SILVER 2: 3,598;
SILVER 3: 2,555; -
v-man
őstag
-
freddyadu
senior tag
válasz Kristof_94 #29863 üzenetére
Vieira és Eusébio.
Tegnap a WLben 6 meccs 9 gól. Ahogy MdewC is írta már, aki teheti vegye meg! Földönkívüli a pali.
Vieira meg egy áthatolhatatlan fal. -
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #29866 üzenetére
Gyuszi
HL Reus kibír egy meccset Lam, vagy Cam poszton?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz freddyadu #29874 üzenetére
Először szerintem a francia lesz, aztán majd kiderül. Bár pont ma néztem a Blanc sbc-t is, hogy ott minimális költségem lenne szerintem max. 150-200k, feltéve ha hónap végén meglesz a base icon. Ő azért egy elég jó védő, tavaly nem próbáltam, de csak jót olvasok róla.
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #29876 üzenetére
Köszi, akkor sajna nem. Kár
És FS Havertzet próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Ez a flashback Nani kókány egy lap lett...
-
toxicjew
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Olyan csapattól kikapni, ahol CM De Brunye, Eriksen, utóbbinál a védők összesen nem szereltek többet már nem is meglepő. Csak egy újabb WL, ismét remek ellenfelekkel. Remélem örömét leli benne.
[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #29883 üzenetére
De bruyne eleg korrekt b2b shadowwal
-
Readonly2
tag
De Bruyne és Eriksen szerintem nem rossz cm..cdmnek nem használnám őket de pl futmas de Bruyne nálam 816 meccsen volt cm idén . Jesus meg Sane zavar engem is, de ez a páros pont nem...
-
Tajték
senior tag
prime Larsson, prime Sheva vagy középső Raúl legyen mexi Hernández csatár párja?
Jól fejelő mókus kéne, prime Kluivert megvolt nem adta mert darabos.Keret 950k
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Ne haragudj Kristóf, de BORZALMASAN unalamas már, h minden 7végén nyomsz egy CTRL+C CTRL+V kombót erre a hozzászólásodra... Aminek semmi alapja ráadásul! Fogadd el, h ez egy játék, amiben a legtöbb embernek a győzelem számít! Ha úgy véled, h az ellenfelednek azért megy jobban mert KDB a CDM/CM, akkor tedd oda őt Te is!
Amúgy meg igazán irigyellek, ha neked ez okozza a legnagyobb lelki törést ebben a fostengerben!
[ Szerkesztve ]
-
Bohus84
tag
Seedorf eladva, FS Mendy és FS Aouar megvéve. Max chem miatt ezek a CBk jöhetnek szóba S.Ramos párjaként. Nincs sok coinom végigpróbálgatni melyik ajánlott? Hernandez a favoritom de egyikkel sem játszottam még.
-
-
A guru
addikt
válasz Szigma70 #29895 üzenetére
A pokol bugyrai...
Tök gáz, hogy ilyenek vannak. De amit előttem is írt a kolléga, szerintem halál egyszerű átmenni egy ilyen KP-n, az egyetlen előnye, hogy így 5-6 emberrel tud gólerősen támadni, de ha nem valami drop back bekkelést játszol, akkor ennek nem sok előnyét fogja látni.
-
Szigma70
addikt
válasz A guru #29896 üzenetére
Pedig sajna ha adja a DR ben a gameplay, márpedig mostanában nagyon adja, akkor Reus, vagy Mahrez többet szerel mint Blanc.
És az előnye abban jön ki ennek, hogy ezek a playerek gyorsak és mozgékonyak, a szerelés meg ebből áll nagyban.
Utoléred, azt megnyomod a gombot.
Feljebb, ahol Te játszol elhiszem, hogy nem dívik ez, de itt lent még működik is sajna[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz A guru #29896 üzenetére
Ezért lenne egy b@szott jó kezdő felállás a 352! Ott 5el támadsz 5el védekezel! De ez csak akkor működhet he über királyul tud valaki védekezni. (Én nem tudok ) úgyh átgázolnak rajtam! Pedig nagyon csípném, mert támadás építésben sztem messze ez adja a legtöbb lehetőséget.
-
Kristof_94
nagyúr
Eddig a hétvégéről milyen értelmesebb infrom lapok várhatóak szerdára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest