Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ThuG4LifE

    senior tag

    Srácok én teljesen kiégtem, totális csőd van itt!
    Ugye múlt héten “sírtam”, hogy 1200-1250 sp-ről lezúgtam 800 alá a kolumbiai weekly miatt.
    Nos azóta lenyomtam kb 45-50 div rivals meccset. Jelenleg 670!!! sp-n állok. Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok. Ha nyerek egyet akkor egyből jön 2 zakó. 90%-ban sima gold csapatok jönnek, de olyan szinten gyorsabbak, hogy képtelen vagyok levédekezni, ha sikerül is, egyből szerel a csatárjával. Tökre irreális lett az egész. Potm Mané nálam kéri a cserét 60-ik perc körül, ellenem a sima lapja is lefut bárkit a 90-ikben.
    Ami még “furcsa”, hogy ennyi meccs alatt mindössze 3! döntetlenem volt.
    Nem mondom, hogy minden meccs ilyen, vagy mindenki bénább nálam, a vereséget elfogadom, nem vagyok pro, sőt... de ez amit most átéltem/élek felfoghatatlan számomra.
    Totálisan elment a kedvem ettől az egésztől, pedig szívesen játszanék. Taktika/felállás részen nem változtattam, ugyanígy ment div4-5 között is.
    Most vagy én lettem teljesen balf@sz 1 hét alatt vagy nem tudom ... nem játszok görcsösen, abszolút hidegen hagy már, ha kikapok, szóval ezt kizárnám.
    Na mind1, igazából gondolom senkit se hat meg nagyon a “kálváriám”, de azért kiírtam ami most nyomaszt ezzel a remek játékkal kapcsolatban. :B

    ''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

Új hozzászólás Aktív témák