- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Szigma +1
akooos Én untrade is szívesen elfogadnám. Szerintem még lenyomok pár summert és hátha.
Eddig Cancelo volt a legjobb, bár ő is untrade. Jól jönne most az a Ronci. -
Readonly2
tag
Lenyomtam a WL-t, megint Gold 3 lett, csak rajtam múlt a Gold 2. Jobb koncentrációval meglehetett volna. Kipróbáltam baby Seedorfot nem jött be. Ikon cm létezik 4/4- el használható olyan 700k-ig?
Pogbat cserélném jobbra mert a 90-es IF-re nincs keret.[ Szerkesztve ]
-
Readonly2
tag
válasz KaksziLajos #24655 üzenetére
Rá még nem futja
-
Edgar2621
őstag
válasz freddyadu #24656 üzenetére
Én Casemirora vagy Kondogbiara szavazok, kell oda egy verőember szerintem(persze a Fifalogika nem biztos hogy így működik, de azért a profik is használnak Gullitot vagy/és Vieirat).
Más: megnéztem a Sevilla-Barcelona összefoglalóját és nem hittem el hogy ilyen van. Az ember(ember?) három olyan gólt rúgott amiből bárki elfogadna egyet egy évben plusz egy nagyon extra gólpassz egy olyan stadionban ahol mindenki szenved. Hihetetlen játékos a kis szakállas törpe.
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
Kristof_94
nagyúr
Swap deals játékos lesz még?
-
K.J
senior tag
válasz Kristof_94 #24659 üzenetére
Szerintem ennyi volt. Kiváltottad a törököt?
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #24661 üzenetére
Squad Battlesba hétfőn jön még 1 nem?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Chereiose
addikt
Gusztustalan szar ez a játék. Undorító, hogy nem hogy esetleg engem tolna a 4 icon meg CR7-es szánalmak ellen hanem még ők nyomja orrba-szájba, minden lövése gól nekem meg persze semmi. Le nem játszom ezen a hétvégén ezt, silver1 megvan bőven elég lesz, nem fogok kórházban kikötni emiatt a szar miatt
-
gabesz82
őstag
válasz Chereiose #24666 üzenetére
Ne már... Miért kéne bárkit is tolnia? Egyébként nem kell Eaids azbilyen játékosoknak, azért kerülnek csillió coinba mert k..a jók és erősek be is ba..na ha nem lenne erősebb egy CR kártya mint akár egy Firmino.
Az utolsó mondat a lényeg, szerintem is hagyd rá inkább. Nekem szintén 11 win és van még 12 meccsem, de nem motivál. Meglett a 11 win, játszottam még egyet, na mondom ha nyerek tovább csinálom, hát nem sok közöm volt a meccshez, marad a 11.
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
-
Szigma70
addikt
@Guru & mindenki
Mi a fontosabb, érezhetőbb, előrébbvaló
A középpályán Live Fabinhót kicserélni CM Blanc-ra
Vagy a védelmembe egy CB Rijkard?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
kacsa7
őstag
válasz Szigma70 #24668 üzenetére
Én a védelemhez nyúlnék. Az szerintem stabil, de lassú. Kicsit ügyesebb játékos középen szétfutja.
Fabinho jól helyezkedik és szerel, nagy darab, elakad benne a labda, jó a stamina. Kapura nem veszélyes, de az igazán Blanc-ról sem mondható el. Én pl. Makelele helyett hoztam vissza. Amikor késés van, akkor nagyon jól jön, hogy nagyobb. -
KaksziLajos
senior tag
válasz Szigma70 #24668 üzenetére
Chiellinit ki akartam próbálni, így a múltkori WL alkalmával meg is tettem, ugyanígy Cancelo mellé raktam be. Lebírkózni nem lehet, de könnyen lefutják és egy fürge játékos körbefutja. Aztán beraktam helyette Prime Hierrot és bármennyire is tisztelem Kiellót, ég és föld... Szóval én a helyedben őt mindenképpen cserélném. De igazából eléggé rendben vagy elől, lehet Benatia helyett is ikon védőt vennék. Mondjuk Benatiat nagyon szerettem, jó kis lap.
más
13 win és van 7 meccsem holnapra. Talán Gold3 meglesz. Ha nem, kicseszek az EA-vel és annyi páleszt iszok, ahányszor kikapok ezen a 7 meccsen. 😂😂 Nagyon gonosz terv, tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zimmi91
addikt
Srácok, én nem tudom mivan ezzel a Falcaoval, de olyan "bugosnak" érzem mint Ibrát, mindent bever, mindent befejel, alig tudják elvenni tőle a labdát, pedig eddig mindig csak subnak hoztam fel a második félidőre, de 5 meccsen 8 gól és 3 assziszt Remélem tartja ezt a szintet, akkor nagyon jól megleszünk egymással
" Just remember Manchester is RED! "
-
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #24676 üzenetére
Olyan kapaslovest lottem vele 20 rol hogy a pofam leszakadt. Megalitottam hogy lépjen ki, legyen vége a kabarenak. Falcao + ibraval nyomom 4 1 2 1 2be
[ Szerkesztve ]
-
Sanyyka
aktív tag
-
Chereiose
addikt
Nálam nem volt kiemelkedő igaz csak 7es chemen futott. Hajlamos eltűnni, viszont az igaz hogy nehéz elvenni tőle mert jól húzogat, de összességében nekem lassú.
Betettem Nedved SBC-be, kijött így 220k ból, remélem annyit megért az öreg Mondjuk ST ben csak 7 chemje van de miatta nincs kedvem átállni.
-
Digestive
veterán
Emberek nézzétek már meg, h Kristóf nem Falcaoról kért megerősítést... Szombat van, mindenki be van baszva??
-
Edgar2621
őstag
Jön Margush vagy kicsoda, írja SB-ben silver és felette.
XO: Gollami26
-
Readonly2
tag
Amit most kapsz majd az sb után az lesz a 14. Ha ezen kívül hiányzik akkor azt valahol kihagytad.
-
Chereiose
addikt
Prime Nedvedet ingame hol érdemes játszatnom? 41212 ben talán CAM ban a legjobb? Bár akkor meg Messit nem tudom max ST be tenni
-
ThuG4LifE
senior tag
PS-en mar a menuben is vagy 4-5 sec a lag ... hajnalban 4/4, azota 7/1, 2 perc hosszabitas es a 95ikben kapok golt es hasonlo finomsagok.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
#Wiall#
tag
Sziasztok aki használja a 4-1-2-1-2 írna róla pár sort hogy érdemes e használni előnyei hátrányai vannak e ?
-
dracox
addikt
SB Silver 3-ért ott van mèg egy Swap kártya.(ha megnezed a jutalmakat jatekon belul akkor mutatja is).Hetfon kapjuk meg. Bementem gold2-ig aztan ra se kell neznem már. Ez az egy kartya hianyzik a 100k-s pakkhoz.
-
Mrdevil
addikt
Kiegészíteném a tegnapi WL mondandóm, írtam a szokásos gold3 meg van, maradt még 5 meccsem, ilyenkor ezt kb el szoktam engedni, csak a dr pontokért játszom le őket. Hát sikerült, életem legjobb WL eredménye, meglett a gold2, a végén két sok ikonos csapatot sikerült lenyomni, magam sem értem. Most végre egy kis siker élmény.....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Santana01
aktív tag
Valaki el árulja nekem, hogy Jordi Albanak miért van két kék lapja? Kerestem a UCL Live lapok közt a drágábbikat de nem találtam szóval nem fejlődő lap. Vagy neki két pár töke van és azért? 😁😂
-
ThuG4LifE
senior tag
23/10-el alltam, lett 29/10. Mi meglepo ... Aztan az utolsot hoztam (koszi ea) 7-1-re, 92ikben szoktettem Aubat, Buffon felrugta, Cechvel benyomtam a tizit es dabeltem egy jot. (Bocsi innen is az ellenfelnek, de k*rva jol esett. ) Jovo hetit fixen kihagyom.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
uszid94
tag
Sziasztok valaki veletlenul nem tudja hogy februarban lesz meg fut swap player????
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #24698 üzenetére
Ahhoz amúgy hány meccs kellene? Úgy kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Honda topik
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden ami hőszivattyú
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest