- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallcurrant
tag
Mikor lesz EL és UCL kártya boostolás?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz smallcurrant #24451 üzenetére
A pletykák szerint holnap 19-kor, de lehet már most hajnalban.
-
smallcurrant
tag
válasz Kristof_94 #24452 üzenetére
Értem, köszi. Minél előbb, annál jobb.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz smallcurrant #24453 üzenetére
Kikre vársz?
-
p0ty
aktív tag
amikor a hetit otw lap után aki Fabre volt megcsinálod az első untrade otw summert és vrsaljko aztán úgy vagy vele hogy legyen még 1 és walkout portugál beremeg az egész tested és RB
csalódott is vagyok meg nem is mert Joao Cancelo tetszik és jó lap mert majd Ronaldot akarok venni és lesz egy hyper link de ilyen közel még sose voltam
félig megvolt a Roni -
Kristof_94
nagyúr
Ha az EA kiadna egy DLC-t 20 ezerért, ami garantálná, hogy többé nem sorsol össze lengyelekkel gondolkodás nélkül megvenném. Sz*rrá laggolják a meccset, több másodperces delay, furcsa mód mindig csak náluk... Ha nem ez, akkor csalnak, ordítoznak, aljas módon játszik, dabel, stb. Már amikor a FIFA16-tal elkezdtem, akkor is ez ment...
Közben a piacon új Optimus Prime ikonok kereshetőek. Cruyff, Pelé, Litmanen, Zanetti, Eusebio,
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz Kristof_94 #24456 üzenetére
PS en nem szokott nekem akadni lengyelek ellen Persze PC n bármi lehet
-
smallcurrant
tag
válasz Kristof_94 #24454 üzenetére
Mkhitaryan-ra és Marcos Alonsora.
-
v-man
őstag
Kiraktam Falcaot, sbcbe jó lesz, egy if kellett bele 20ezerért, viszont szerencsém volt és jött egy Sterling. Nem is gondoltam hogy majd 60ért megy 😊 eladtam és vettem helyette 5 olcsó (11-13e) otw lapot.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
etaclan1984
őstag
válasz Kristof_94 #24456 üzenetére
PC-n tényleg így van. 10ből 8 lengyel vagy magyar és mind prosztón viselkedik. A románok esküszöm normálisabbak voltak akárhányszor játszottam ellenük. Amúgy gyere át konzolra, itt nincsenek ilyen arányok, sőt én magyarral is alig játszottam még.
-
akooos
veterán
Ma estig lehet nyitni packekből OTW-ket? Mert ugye az SBC-k még 3 napig tartanak. Illetve a winter refresh rest of the world sem volt még, gondolom addig van hagyva lehetőség, hogy nyissunk, nem?
-
Stylerr
addikt
WL-t ma be lehet még váltani?
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #24464 üzenetére
A rest of the world-re szted lesz külön OTW SBC?
Mert abból lehet csinálnék még egy párat. Bár túlképp az a Summer lenne kicsit kimazsolázva
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
scholl
tag
megéri leváltani NIF Walkert UCL Live Aurierra? kb 290k -ba kerül. emelkedhet. gondolom a kártya max ára 300k, ez emelkedhet ha megkapja az up-ot??
-
Edgar2621
őstag
Én is kiraktam Falcao-t és ennek örömére azonnal egy base Icon SBC-t is, mert a Falcao-s SBC adott két TOTW lapot(Criscito és Veretout). Az egész kijött így kb 160-ból, persze Falcao nem maradt meg, ment az SBC vágóhídra. A többi lap amit kaptam majd jó lesz valahova, egyik sem magas ratinges, de SBC alapanyagnak kiválóak. Szurkoljatok, ma délután nyitom az Icont, remélem használhatót ad(mondjuk egy Bestnek nagyon tudnék örülni) és akkor 2 Iconnal már rendben lenne a csapat.
XO: Gollami26
-
akooos
veterán
Bennem most tudatosult, hogy Tah európa liga lapja nem fog fejlődni, mert balfácán volt Leverkusen és kiesett tegnap.... bakker, akkor jó lesz SBC-be majd...
-
Kristof_94
nagyúr
-
Szigma70
addikt
Srácok, Apám midíg azt mondta annó
"Fiam, mi nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsót vásároljunk"
Ezt ha tehetem megfogadom. Sajnos majd mindíg be is jön.
@Kristóf
Jézusom, az a Maldini......
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #24478 üzenetére
Gullitnál még nincs ingame stat, de sokatmondó ez is. Lövésre +4, védekezésre +2...
Socratés szintén durva, de elmehetnek a fenébe... Így hogy az istenbe rakja ki az ember... -
dejvid8
őstag
Egy év eleji CR7 nyitással pedig igen sok tőkét lehetett (volna) szerezni rá
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
akooos
veterán
válasz Kristof_94 #24480 üzenetére
Sehogy, ezt nyitni kell
-
Meghivott
addikt
2 teljes WL, csak hazai meccs. Ez alapján azt mondom, zéró előnyt jelent a hazai pálya. A kocka meccs előtt kidobja ki mennyi szerencséből gazdalálkodik és ennyi. Pl hazai pálya 10 kapufa, ellenfél egy öngólllal nyer.
Engem ez hogyan kéne motiváljon? Minden WLt aranyban fejezek be, ha odafigyelek, ha nem, ha betegen tolom, ha nem, ha ikonokkal tolom, ha nem.
Természetesen ez csak az átlag usereknek szól, a kőprofik ki tudják zárni a 10 kapufát.[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz Readonly2 #24469 üzenetére
Ez tényleg teljesen lutri, nekem például az MM pakkok adtak olyanokat, hogy csak néztem. Viszont most mindenkit el lehet pattintani 2-3 ezerért, azért ha van lap kirakni a klubban egy SBC-t így megéri szinte akármit ad.
Kristof_94: élőben? mit? egy pakkom van az Icon SBC-s, majd rakok ki egy képet ha nem leszek nagyon durci az EA-re
Szigma70: Ha 100K-t kell költened rá csináld meg, mit veszíthetsz vele, Téged már nem tud jobban sz.patni az EA
Mrdevil: az nem is rossz, egy 84-es, egy 86-os és egy OTW két pakkból már teljesen jónak számít a packweightet nézve.
XO: Gollami26
-
Chereiose
addikt
válasz Meghivott #24484 üzenetére
Mentem most 3 meccset, ez a wl egyre nagyobb hányadék szar. Folyamat tele lövöldözöm a kaput, ellenfél meg 4 lövésből 3mat bever akárhonnan akárhogy. Mi értelme ennek? Letenném a kontrollert amikor ő támad hamarabb hoznám le kapott gól nélkül az tuti. Undorító szar.
-
Santana01
aktív tag
Srácok nézzetek szét a klubban,egy-egy 82es lap de még 81,80asok is nagyon durva áron mennek.
-
p0ty
aktív tag
OTW Joao Cancelo mennyire jó? mondhatni az egyik legjobb szélső hátvédnek?
-
Mrdevil
addikt
válasz Santana01 #24488 üzenetére
Igen gondoltam, hogy ez lesz, már lassan a 82-es lap is ritka lesz pakkból, főleg ha jönnek ilyen Falcao szerű sbc-k. Én direkt nem adogatom el őket, ki fogom rakosgatni az ilyen nagy ratinges lapokat.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
válasz Szigma70 #24471 üzenetére
Itt az ikon sbc-re vissza térve, már kicsit bánom, hogy megcsináltam, persze így hogy tudom nem adott semmi jót. Csináltam volna inkább meg a flashback CB sbc-t, szinte éreztem ezt. Viszont ha nem próbálkozunk nyitogatni, akkor tuti nem fog semmi esni.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
dejvid8
őstag
Megvolt az EL sorsolás!
Chelsea vs Dynamo Kiev
Eintracht Frankfurt vs Inter Milan
Dinamo Zagreb vs Benfica
Napoli vs Salzburg
Valencia vs Krasnodar
Sevilla vs Slavia Prague
Arsenal vs Rennes
Zenit vs VillarrealNagyon könnyen lehet, hogy a párosításnak köszönhetően 99% hogy érkezik egy 88-as Ben Yedder..
Meg Kondogbia, Marcos Alonso, Mkhitaryan is esélyes így első látásra.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
szabyka95
őstag
válasz etaclan1984 #24498 üzenetére
prime maldini, prime gullit, prime r9 kozrevetelevel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest