-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
-
sz_abika
addikt
Én kb 60 upgrade pickből kierőszakoltam egy untradeable Skriniart.
GG.
Elite 3 SB meg egy Riberyt dobott.PSN: xszabikax
-
scholl
tag
Ez a 87es Son ennyira brutál, hogy1,2M?
kb mint egy ikongondolom nem fog beesni 7-800k köré
-
LedyGyuszi
addikt
válasz RyanGiggs #21902 üzenetére
fújjál meccs után...meccs van, arra koncentrálok. kíváncsi vagyok melyik csapattársad ne verne nyakon élőben, amikor gólt rúgtok és az ellenfél a középkezdés után rögtön gólt rúg a te hibádból, mert te még ott fújtatsz/pihengetsz/parádézol a pályán, mert ugye pihi kell meccs közben...
XONE: LedyGyusziHU
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #21891 üzenetére
Nem tudom belefér-e majd ránézek.
-
etaclan1984
őstag
Ez inkább azoknak szól akik idén még nem nyitottak semmi értelmeset, kitartás ! Van remény
Szaros Nakata sbc, vagy MM vagy a headlineres napi packok. Sajnos nem emléxek már melyikből jöttek.
Rám 8 nap alatt szakadt a bank, Hazard, toty Mbappe, Messi, Mbappe. Előtte egy Aguero még játék elején.[ Szerkesztve ]
-
smallcurrant
tag
Valaki tudja, hogy mikor lesz és pontosan mit takar ez a lunar? Illetve a headliners kártyák fejlődnek, vagy stagnál az értékük?
-
etaclan1984
őstag
válasz smallcurrant #21912 üzenetére
Kínai újév, naponta lesznek olcsó sbc-k, viszonylag jó packokért. Headliner kártyák mindig a legnagyobb értékű IF, MOTM, Hero, Record Breaker vagy Team of the Group Stage lapoknál lesznek nagyobbak +1 ratingel.
[ Szerkesztve ]
-
smallcurrant
tag
válasz etaclan1984 #21913 üzenetére
Köszönöm szépen! A lunar, akkor ma este 7 órától indul?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz etaclan1984 #21911 üzenetére
'13 októbere óta reménykedem, eddig semmi.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Tajték
senior tag
Mit gondoltok headliner Sané-t tartogassam még vagy jelentősen nem fog emelkedni az ára és adjam el most?
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz smallcurrant #21912 üzenetére
Kicsit olvass vissza es mindenre megtalalod a valaszt
Amugy fejlodnek igen es februar vege
-
etaclan1984
őstag
válasz Fifaisshit #21917 üzenetére
Milyen február vége ? Holnap van kínai újév.
-
getdizzy
aktív tag
Jelenleg nálam LB pozícióban Marcelo van, megérné Carvajalra lecserélni szerintetek?
Tapasztalat? -
Fifaisshit
őstag
válasz etaclan1984 #21918 üzenetére
Jaaaaah
En februar 23ra emlekztem az event miatt akkor bocs -
etaclan1984
őstag
válasz Fifaisshit #21920 üzenetére
Tavaly február 16.ra esett és akkor is kezdődött. Ezért kell a külön fifa naptár !
[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
SB-t csak azért játszom,mert jól jön az a 10-11k ha már a kereskedés nem az erősségem DR és WL mellett csak arra jut időm,hogy gold egy-kettő-hármat elérjem.Az a kérdésem,hogy nem lehet valahogy átverni a gépet,hogy ne adjon olyan erős ellenfelet?Silver 1-ben voltam és adott 90-es ellenfelet is A csapatom max 84-es.
-
RyanGiggs
őstag
válasz LedyGyuszi #21906 üzenetére
Maradjunk annyiban, kinek ez, kinek az a normális.
Pl. most volt egy "majdnem" drámai mérkőzésem...
2-0ra vezetett az ellenfél, de a 91. percben egyenlítettem!
Ne néztem volna meg a gólomat?! Ne örültem volna 5mp-ig a gólomnak?!
Aztán a hosszabbításban ismét vezetett, ismét kiegyenlítettem, végül a 110. percben megint betalált. Mondanom se kell, a mindent eldöntő gólját SE nézte vissza!!
Ha szerinted/szerintetek ez normális, ám legyen.
Mindenki úgy gondolja, ahogy akarja.
Szerintem az egyáltalán nem normális, ha valaki nem örül a góljának, az minek játszik? -
LedyGyuszi
addikt
válasz RyanGiggs #21925 üzenetére
akkor maradjunk annyiban, ha vmire 10ből 1 ember mondja, hogy szerinte normális, akkor nem biztos
h a hiba a másik 9 embernél van...
én is örülök a gólomnak, de ennyi, megyek tovább. könnyebben fenn lehet tartani a koncentrációt a folyamatos játékkal. ehhez meg nem kell agysebésznek lenni
nem nézte vissza, mert megtisztelte ennyivel az ellenfelét. ugyanis a legtöbb embernél az a normális, ha idegesíti a másik gólöröme, visszajátszása.
amúgy, ha verek SB-ben a gépnek mondjuk 10 gólt, akkor mind a 10nél parádézzak otthon a fotelben?[ Szerkesztve ]
-
etaclan1984
őstag
válasz LedyGyuszi #21926 üzenetére
Persze, hallják meg a szomszédok is!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz etaclan1984 #21927 üzenetére
azok csak a HurenMutterozást hallanák, ha nem lenne mindegyik 80 feletti süket...
Mondjuk nyáron egy-egy jó Battlefield party esetén az utcán gugolva szoktak menni a járókelők, ha aláverek a házimozinak...XONE: LedyGyusziHU
-
RyanGiggs
őstag
válasz LedyGyuszi #21926 üzenetére
Na pont erről beszélek. Nem vagyunk egyformák.
Na azért az túlzás, hogy 10emberből 1 mondja ugyanezt.
Nem 10/1 meccsen van az, hogy a másik nem nézi vissza a saját gólját.
Te nem tudom melyik Fifával játszol éppen, de amelyikkel én játszom, ott azért többször előfordul 10 meccs alatt, hogy az ellen visszanézi a gólját. -
szabyka95
őstag
Lojjek nyakon azt aki visszanezi + dabel
-
RyanGiggs
őstag
válasz LedyGyuszi #21931 üzenetére
Abszolút nem trollkodok.
Ami még ennél is jobban idegesít az az, hogy pl megnyomom a szerelést, és 3mp-el később is megjegyzi a gép! Így ha hozzám kerül(ne) a labda, akkor elrúgja a p*csába a játékosom.
Vagy az, amikor abszolút nem oda vált embert amelyikre szeretném!
Van olyan, amikor harmadjára találja el a gép, hogy kit szeretnék választani.[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz LedyGyuszi #21931 üzenetére
Kiprobaltam a ct-t amit hasznalsz. Egy hete nem jatszottam, egesz jol adja. Persze mar itt sokan leirtak mi ennek a patchnek a hibaja. Nekem mar nem kell ragozni. Elkepeszto hogy megnyomok egy gombot es gol. Lewav uc live lapjat nezegettem, lehet jon Sif Werner helyett.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
getdizzy
aktív tag
Még Anno a 88-as POTM Reust kiraktam, ha most kap a winter upgraden 2-3 statot akkor ezek is fejlődnek?
Ki hogy emlékszik rá tavalyról?[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
Tényleg ennyire frusztráltak páran, hogy egy gólörömön felidegesítik magukat?
-
getdizzy
aktív tag
válasz Fifaisshit #21938 üzenetére
Az megvan, de nem tudom ,hogy a potm lapjai hogy változnak, tegyük fel kap +2 akkor lesz 87, az első potm lapja pedig 88, akkor az a 88 marad vagy az is nő kettővel?
Ez a része nem világos ennél csak, a sima IF lapjai igen, mert ott adja magát, de mi a helyzet ebben az esetben -
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #21938 üzenetére
akkor lenne egy 94es potm Reus már februárban? sztem ennyire nem ratingelik túl a játékosokat...
-
Mrdevil
addikt
válasz Lori82 #21923 üzenetére
Játék ezen szakaszában iszonyat sok a színes/jobbnál jobb lap, szerintem ezt is nézi, nekem is bedobál már néha 90-es csapatokat, azt nyomom is profin, a kis ratinges, kis chemeseket meg legenden.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Scale
őstag
válasz RyanGiggs #21925 üzenetére
Az a baj amúgy, hogy tegnap pl volt egy olyan meccsem amit 9(!!)-3ra nyertem és akkor már csak az utolsó pár gólt lehetett visszanézni meccs után :/
Viszont ez a meccs amúgy egy 3-3al indult és nagyon húzós volt és a végén nem tudom mit csinált de a 60.tol szarrá kontraztam a cserékkel.Amúgy ez elég rossz, mert pont egy olyan gólját akartam visszanézni az ellenfélnek ami baromi hihetetlen meg nagyon bugos volt, és rögzíteni is akartam... De ugye nem lehetett :/
Jó mondjuk ennyi gól egy meccsen azért nem tipikus usecase
-
Aguinaga
őstag
Igen, EA bácsi azt se tudja évek óta megoldani, hogy ha egy meccsen van 6 vagy 7 gólnál több, akkor az látszódjon az összefoglalóban.
Biztos nagyon leterhelné a srácokat, hogy ha le kéne programozni. Inkább csillámpónilófasz kártyákat csinálnak helyette.PSN: OldSlowhand74
-
p0ty
aktív tag
6 meccs 2 döntetlen 4 vereség valamint 6 meccs alatt 3 gólt tudtam lőni
eddig meccsenként lőttem 2-3 gólt most 6 meccs alatt tudtam ennyit
nem idegeskedek, nem feszülök rá csak szépen játszok és keresem a lehetőségeket de nem tudok befejezni nem értem miért valahogy nem tudom eltalálni a kaput de ötletem nincs miért pedig próbálkozok eléggé -
Tajték
senior tag
válasz LedyGyuszi #21940 üzenetére
A Future Star agyvérzés boost után akár nem is lenne olyan hihetetlen szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest