- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Vettem tegnap egy honap Goldot (csak mertekkel...) es elkeserito, hogy online nem lehet normalisan jatszani, 10-bol 9 meccs laggol. Mar tobb fajta kapcsolattal probalkoztam, olyan, hogy lagmentes meccs gyakorlatilag nincs. En azt gondolom, hogy a skillnel es a csapatnal sokkal tobbet szamit, hogy uvegszalas vagy mobilneted van-e. Es amugy erthetetlen, hogy mire kell neki a savszelesseg, mivel minden adat a te gepeden van, vagy elotolti. Mindenesetre ilyen feltetelek mellett en csak azt nem ertem, hogy hogy tud valaki konstans modon Weekend League-ben lenni, ha mar ennyire random a kapcsolat minosege (abban talan megegyezhetunk, hogy allando lag mellett senki sem tud huzogatni).
-
Mrguba
őstag
EEletem masodik WL-je...
Bekezdtem 3/3 al mondom na megy ez....aztan 20/6 nal feladtam
Jonnek a csilli villi csapatok...88-89-90---vezetek 2-0 ra 3-0 ra...oszt egyszercsak megtaltosodik az ellenfel es siman megbacca a szamat es vesztek...volt kb 8 meccs ilyen... -
K.J
senior tag
válasz Mrguba #22710 üzenetére
Csili-vili csapatok ide vagy oda, ha új az acc, akkor mindent szabad. Elképesztő.
Ha itt egyesek szerint nincs az, h gold vs szupercsapat meta, az oké. De, hogy az új accot segítsük, olyan tuti van..
Kukába dobott pénznek érzem ezt az egészet.
Nagyon ritkán nyafogok, felesleges is, de ez akkor is hulladék. -
Digestive
veterán
válasz A guru #22704 üzenetére
Nálam tegnap Militao mester3ast fejelt sarok rúgásokból!
Ajánlom mindenkinek a következő receptet. Max erővel rúgni a szögletet. Amikor repül a labda LB+RB és lővés maxra, aztán amikor félúton jár a bogyó, akkor lövés elenged és LB+RB nyomva tart. Olyan brutális erővel bólintja le így a játékos, h szinte védhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
FS Aouar már a ma 7 meccsén is többet csinált mint SIF Hazard egy hét alatt. középső CAM és LF-ként használom, eddig bevállt, nem a leggyorsabb de a helyezkedése kompenzálja.
FS Guendouzi -val olyan érzésem van mintha 2 Kante lenne a pályán, mindenhol ott van, gyors, pitbull és még jól is passzol és lő, fullos a hajas.
FS Alex Arnold az a 99-es crossing tényleg érződik!!! Olyan beadásai vannak hogy nem hittem el, tökéletes ívben teszi ahová szánom. Szarja az assistokat Totál full back!
FS Mendy Na Őt nem tudom teljesen értékelni mert bugos az a poszt, de amit láttam belőle hogy egy tank, gyors, erős. Mindig Kante és Guendouzi között kolbászolt ezért darálnia kellett
Egy kis matiné by SIF Mbappé:
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #22712 üzenetére
Nézd meg a vidit, én ezt használom szögletnél, mivel nincs jól fejelőm épp.
Amíg volt, és ment a finesz, addig még OP volt, de így is minimum 3ből 1 gól.@Guru
Best OP. Majdhogy nem end game ikon.
Jesus ott a szélen meglepően jó, és a másik ok, amiért játszik, mert piros lapLive Fabinho elött Prime Keane volt ott Radja mellett, a brazil sajnos jobb. Radja meg sztem van olyan jó, mint az Arsenálos Sci-fi lap.
Fabinhot szó nélkül cserélném Blancra@Tajték
ahelyett az Aouar helyett, simán betennék egy baby Ale-t
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Readonly2
tag
Na vége a WL- nek nálam is, sajnos csak 16 win lett a vége 4-1-2-1-2(2) a taktika. Jött prime Nistelrooy helyett prime Larsson , 91-es Eriksen helyett pedig Nakata. Egyik csere sem vált be sajnos Nakatát kiraktam , majd megy vmi ikonba. Larssont kire lenne érdemes cserélni? Flash back Ibra a párja.
Lemaradt: keret kb 1,1MKülön bosszantó , hogy 5 11-es párbajból csak 1-et nyertem meg...
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz Tajték #22689 üzenetére
Na, végül 54 355 pontom lett, kíváncsi leszek a rewardokra.
Ez most a csapat:
Középre kellene, majd egy Icon.
Egyébként nem tudom, hogy ti miként vélekedtek ezekről az UCL lapokról, de nekem jobban "működnek", mint a simák.
Itt van pl. Sané, nekem a NIF lapja egyáltalán nem adta, viszont az UCL meg egyelőre kirobbanthatatlan.Aztán, lehet csak a peccs miatt működik, nem tudom, de ott van pl. Allan, Ederson, Fred, illetve még lehetne sorolni játékosokat, akiknek a BL lapjai nagyon jók.
-
Mrguba
őstag
Ennek mikor is jon a rewardja??
WL-nek -
Kristof_94
nagyúr
14/-12-ről 20/13, az előbb egy olyantól kaptam ki, akinek az egyik CB Pjanic volt! Itt tartunk... B*ssza meg.
-
Chereiose
addikt
válasz Kristof_94 #22741 üzenetére
Nálam is hasonló a színvonal.
Nem tudom miért, patch óta hétről hétre szarabb az egész, fokozatosan kevesebb wint szerzek, tök mindegy jóformán milyen kerettel. Utolsó 15 meccsen kivétel mélkül ellenfél 3-4x lőtt kapura, 3 gólt lőtt, nekem minden mellé ,kapufa, védi stb, 10-12 shots on target ellenére 1 gól. Így szívtam végig ezen a hétvégén is, kezdek belefáradni ebbe, értelmetlen az egész a coin részén kívül, hiába fejlesztesz vagy bármi, 14 wint akármivel elér kb az ember és az én accomat eleve 17-re lőtte be az EA, akármit tettem soha nem engedett többet...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Chereiose #22742 üzenetére
Végre megvan, 21/14.
Nem tudom letoljam-e még azt a 9 meccset... A gold 2 nem éri meg, mert a gold 3 jutalmak nekem jobbak, a gold 1 viszont távolinak tűnik!
A Pjanicos féreg előtt úgy kaptam ki, hogy kb. 5x találta el az ellenfél a kaput, én 16-18x, kapufát már vagy 5 alkalommal kettétörtem, stb. 7-ből 2 meccset nyertem, az 5 vereségből talán 1 volt jogos,a többi ilyen nonszensz ellenfelek ellen, mint az előző is. Azért is bánt, mert a 14/12 egy állati jó kezdés volt, a játék elején talán a második vagy harmadik WL alatt, mikor még megvolt CR egyszer összejött a 19, azóta csak szenvedés. Vicces, mert tavaly stabil gold 1-2 voltam. Mindegy, legalább a csapattal elégedett vagyok, jók a srácok, csak a körítés szar.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz Kristof_94 #22743 üzenetére
Én már azon is gondolkodtam, hogy csinálok egy full gold csapatot, de nekem fix nem csalna úgy és csak jobban szívnék. Bár szerintem csak az 1-2 hónapos accot tolja úgy mint az állat a gép, szóval itt max a club törlés segítene, de ezt a tébolyt én fix nem kezdem már 0-ról...Ezt viszont nem értem, hogy újabban mi ez a rohadt sok kapufa,ziccer kihagyás, ennyit még múlt héten sem csinált pedig már akkor is kint volt a patch, 0 élvezet volt most a hétvégén ebben a szarban. És mint írtam folyamat a gyenge keretnek csal / vernek el, pl ilyen swap sbc Januzaj rohangált elől, hátul sima gold Paulista a védelemben mindenkit leszedett, és ilyenekkel nem lehet mit kezdeni.
-
Chereiose
addikt
válasz Kristof_94 #22745 üzenetére
De aki bedobja cm be salaht, jesust stb ezek a meccs elején kb 2 es chemmel ingame állnak át? Érdekes mert ha én csinálnék ilyet fix átjáróház lenne az egész (bár így is az), tipikusan minden működik másnak csak nekem nem.
Erről jut eszembe, ellenfeleim csomószor indítanak a védőim mögé pontosan, tehát nekik az ST sprintel be mögé amikor csak tud, en hiába rakom get in behindra, teljesen indokolatlanul inkább a szélére fut ki a 2 idiota st...Bár most POTM Rashfordot kiraktam ő néha befut, de legtöbbször nem. Vagy már ezt is a gép meg a csalásai válogatják.
-
blasi0
csendes tag
Nem tudom, másnál is volt-e hasonló, de én most rengeteg 11-est kaptam. Hulló falevél, Campbell, Hummels, vagy valamelyik középpályásom felugrik, a labdát nem tudják elfejelni, az ellenfél kapura tudja tenni, de kap egy 11-est. Pedig a fejelésen kívül mást nem is nyomtam, sőt sokszor inkább a passz gombbal akartam fejelni, hogy megjátsszam a széleket egyből.
-
Szigma70
addikt
Már tegnap este is, de ma főleg vállalhatatlan a gameplay. Olyan késés van, hogy esélye sincs az embernek.
A passzt állva várja az emberem, mire odacsorog, a legmesszibb emberével is odaér és megelőz.
Tegnap hagytam, de lehet most is hagyom a csábaMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #22745 üzenetére
Jesus CAM, az miért annyira gáz? Az is baj lenne, ha mondjuk IF Pato-t, vagy Lingard-ot játszatná ott, akiknek ez az alap posztjuk, valamint szintén 3* WF és hasonló passz stattal rendelkeznek?
De én is ilyen gerinctelen vagyok amúgy, Matuidi meg Nakata a 2 CM, egyiknek a lövés, másiknak a védekezés 70 alatti és nem ez az eredeti posztjuk. A CDM meg Valencia.
(#22746) Chereiose:
De ez furcsa nem, hogy mindig csak az ellenfelet tolja a játék, mindig minden csak nekik működik. Főleg a NIF gold csapatoknak.
Nem tudom, én soha nem éreztem úgy, hogy ne lenne nehezebb olyan ellenfelek ellen játszani, ahol flashback, ikon, meg komolyabb IF lapok is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest