- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Kicsit felhúz ez a Dail Knockout, kb esélyem sincs 1et is nyerni. Van egy 85-ös csapatom, egyedül egy FB Hazard-om van aki kiemelkedő, többi lapom mind alap (82-84-esek) és sorra kapom az Iconokkal telepakolt ellenfeleket ... nem vagyok egy jó játékos, szóval szarrá vernek, reménytelen próbálkozások.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz LedyGyuszi #23554 üzenetére
Köszi a tippet, akkor majd megpróbálom hétközben.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
v-man
őstag
válasz ThuG4LifE #23552 üzenetére
Nekem meg hat ikonom van, de játszani én se tudok, és tökmindegy hogy csupa arany v ikonos csapatot kapok, a végén mindig kikapok, eddig egy hosszabbításban elbukott döntő a DKT-s csúcsom. (Seasonben meg div 4)
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
thebigK
addikt
Masnal is okadek lassu a gameplay pcn?
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #23551 üzenetére
Értem
Rijkard nem fordul nagyon nehézkesen? Nagyon rossz a balansza
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
ShiberMonkey
senior tag
Valakinek lenne kedve pár barátságos meccshez ?.
Kaptam egy új taktikát és idáig nagyon durván működik. Csak kíváncsi lennék hogy vak szerencse vagy tényleg jó. -
-
eM'82
addikt
Remélem DKT winek nélkül is össze lehet majd gyűjteni 10 Swap lapot.
Más: Megvettem a legutóbbi IF (passz hogy hanyadik neki) Promest. Lozanoval elől alkotnak csatárpárost. Brutál .
Az ára meg nevetséges.
Mögöttük CAMban Rui Costa (mai szerzemény). Meglátom hogyan muzsikálnak együtt.Kristóf: eskü miattad vettem meg ismét kedvencemet Messit, mivel annyit dícsérted. Legutóbb csatárként próbáltam, de kevésnek tűnt a stamina.
Most CAM-be tettem Suarez+Prime H.Larsson mögé. Vadállat. -
v-man
őstag
válasz Kristof_94 #23543 üzenetére
Milyen chem lap?
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
sz_abika
addikt
Aprilis 13ra, bevávsároltam egy csomó fekete macskás , Sunderland Mcgeadyt, 650-700é....2300ért megy <3
PSN: xszabikax
-
sz_abika
addikt
Valami brutál lap ám ez a Sessegnon - kicsit olyan Lozano érzésem van.
-
sz_abika
addikt
válasz A guru #23572 üzenetére
Azt se hiszem el hogy nincsenek traitjei...egy speed dribblernek legalább lennie kell. Most jött WL-ben ez a csapat round1 és ez lett a vége (35.perc)
WL-ben sem találkoztam még ennyire ikon csapattal, de én is ilyet szeretnék évvégére.Aztán jött egy félelmetes Rashford, Sessegnon, Martial trio...mondanom sem kell ennek mi lett a vége. Nekem nem működne a lap, mert tényleg a szélen egyedül berbaspinelni tudok, ami ugye 4*, viszont ezt a srácot ezzel az L2R2 dribblinggel szétszedett. MInd Chiellini mind Pereira megette a mozdulatait (=2 tizi), amit egy Delpi szabadrugás góllal meg Musaval még behoztam, de aztán a 88.ban hazafutott 2-3ra.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy961127
csendes tag
Sziasztok
Gyors kérdés van 250K coinom mibe lenne most érdemes befektetni?
Előre is Köszi. -
sz_abika
addikt
válasz Nagy961127 #23576 üzenetére
TOTS idején lesz telihold, en a Halloween lapokra eskudnek most.
-
MdewC
nagyúr
válasz Digestive #23579 üzenetére
Én az ikon csapatokat rühellem. Ha nincs minimum 2 db ikon lapja, szinte nyertem, maximum elcsalni tudja a gép.
Viszont ha van 4-5 ikon a csapatában, akkor baromi szoros, idegesítően, akkor is, ha bamba.
Persze ma a döntőben 5 ikon, piros TIF Dybala, vmi piros Erikszen, vmi wl zseni elvert, az a kategória, hogy menjen az anyjába... persze, hogy ilyennel futok össze.
Amúgy rájöttem, hogy az is bajom a wl-el, hogy úgy lehet keresni, hogy játékkal. Régen a sok tudatlan hiába tudott játszani, nem kereskedett, hátrányban volt. Most aki tud játszani és még nem is lagol neki a wl, az most már verhetetlen.
Én 1 héten tolok bele annyit, mit a zsenigyerek 1 nap alatt. Ha meg szoros a meccse, fel van háborodva, mert a nagyképűségtől nem lát semerre.
Amúgy ma nagyon delay volt 4/3 meccsem, csoda a döntő is, bár sok gólt sikerült lőni.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok 4-3-3 holding másnéven 4-3-3 (2) hihetetlen jó szinte az összes felállás ellen. Támadásban gyors védekezésben kompakt. Egyedül egyszer kaptam 3 gólt egy baromi profi srác ellen de a 85. percig 2:1 volt ide
-
nyervi
aktív tag
válasz ShiberMonkey #23581 üzenetére
pont úgy egy órája próbálgatom milyen custom tactic-ot használsz?
-
Fifaisshit
őstag
Nah akkkor had szóljon a fifa
Hétvégi meccsen terdszalag szakadás ...... -
ShiberMonkey
senior tag
-
Szigma70
addikt
válasz nyervi #23583 üzenetére
Sztem arra gondol a kollega, hogy aki kicsit is jobban játszik, van ideje WL-ezni, az degeszre keresheti magát kereskedés nélkül, és előrébb jut annál, aki jobban játszik, de nincs ideje WL-ezni. Hatalmas csapat előnybe
kerül a csak átlag kereskedőkkel szemben.@Fifaisshit
Uhh, jobbulást
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Datsyuk
aktív tag
válasz ShiberMonkey #23585 üzenetére
Ezt egy kicsit ki tudnád fejteni? "High Pressure (Balancon)" nem teljesen értem.
Tehát meccs elején csak nyomni kell egy high pressuret , minden más érték pedig legyen Balance-on?[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
válasz Fifaisshit #23584 üzenetére
Együttérzek, én 2 hónapja reccsentettem el a keresztszalagot, nemsokára jön a műtét...
-
Yodamest
veterán
válasz ShiberMonkey #23588 üzenetére
magyarán a meccs közben a D-padon 2X megnyomod a le nyilat.
-
Yodamest
veterán
válasz Szigma70 #23586 üzenetére
Ezt a "degeszre keresheti magát" dolgot nem igazán tudom értelmezni. Eleve WL ahogy a nevében is benne van csak hétvégente van, kereskedni pedig all day every day lehet. Továbbá ha csak nem vagy valami top 100 játékos aki minden meccsét nyeri alig-alig kapsz valamit érte, szóval koránt sem lehet belőle meggazdagodni. Én ott vagyok a WL-ben, mindig elérek egy 40/20-as eredményt kb gold3 szintet, ami auto kvalifi a következőre és így tovább, de kapok érte 30K coint meg 2-3 pakkot, amikben ilyen max 2K értékű 82-es ratingű játékosok vannak... nem nagy eresztés...
-
nyervi
aktív tag
köszi! kipróbálom
-
Expendable
aktív tag
Birthday Schürrle-t próbálta már valaki? ST-ben lehet jobb Batshuayi-val párban vagy tegyem inkább cam-be prime Larsson és otw Bats mögé?
-
-
Datsyuk
aktív tag
Köszönöm!
Pont erre az alakzatra akartam váltani a héten, hogy legyen egy kis változás végre mert a csapat már nem mozog úgy mint régebben.
Van ezen kívül valami speciális beállítás amit érdemes használi?
Custom tactic pl? -
Stylerr
addikt
Én meg épp örülök annak, hogy nem kell már annyit kereskedni a jó csapat eléréséhez, hanem elég hozzá a játék, amiért én ténylegesen szeretem a Fifát. Én úgy vagyok vele, hogy nem tőzse szimulátort vettem, ráadásul hétköznap nincs időm játszani vele, hétvégén meg nem kereskedéssel akarom tölteni az időt.
-
ali75
aktív tag
válasz ShiberMonkey #23585 üzenetére
Üdv.!
Ezt én sem nagyon értem!
A csatárra is és a szélsőkre is (come back to defence)???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs