- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Na egy Müller jött Mmből, többi még táblás se. Szerencsére minden volt a klubban.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
thebigK
addikt
Nekem alli egymas utan 2 csomagbol, mas itt sem
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
sz_abika
addikt
Az milyen h a WL döntőre beshoppingoltam bronze training lapokat, majd Cserebe kapok egy fullos TOTY Ronaldos la liga kremet amit a gep olyan laggal kinal meg, hogy a dpadot lenyomva még a popup is késik
PSN: xszabikax
-
thebigK
addikt
2 kerdes: lecsereljem Baillyt if benatiara/chiellinire? Baby Desailly parja lenne
2.: ki mennyit hasznal teammate containt? Ugy erzem a szar embervaltasom mellett ezen csuszok le a profibb szintrol. Mennyire szukseges egyaltalan? Neha szerintem tulzasba viszem, amikor kene akkor meg nem hasznalom. Egykis felvilagositast a profibbaktol elfogadok“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Szigma70
addikt
Érdemes eltenni a holnapi Totw ra az MM pakkokat, vagy az eheti jobb?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
válasz A guru #23645 üzenetére
Az a baj, hogy nem komolyan nem lehet foglalkozni vele.
Decemberre ledolgozhatatlan a hátrány csapatilag.
Az ideit is előrendeltem, a következőt is meg fogom tenni, azt meglátjuk.Tényleg, ott is kesznek ikonok? Mi lesz még ujdonság?
Azon kívül, hogy Ronaldo vagy Messi lesz a borítón
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
A guru
addikt
válasz Szigma70 #23661 üzenetére
Újdonság nem igen lesz szerintem, az eddig játékmódokat kéne csak tökéletesíteni, seasonben jobb rewardok, WL-ben is lenne mit alakítani, SB-ben szintén, esetleg egy megújúlt felületet el tudok még képzelni, de összevetve a 17-el, az idei rész galaxisokkal jobb, “tökéletesebb” ha lehet egyáltalán ilyet mondani.
-
SzakalyAti
tag
válasz Digestive #23667 üzenetére
Eddig is abban nyomta, minden profi konzolon játszik, ezen kár vitatkozni.. Azért kerül ennyibe pc-n valaki ( látom fogalma sincs) mert senki nem játszik pc-n , ezáltal senki nem nyit csomagot, ezáltal nem lesz a piacon kártya. Az a gond ezekkel a beszólásaival, az itt fórumozó 90 %-át sértegeti, mivel ennyien játszanak sztem konzolon.
Közben hétvégén 31 win lett, akiktől kikaptam szinte mindegyik 34 fölött nyert, de sikerült elkapni egy ezelőtt havi összesítésben top 100-ast
-
törölt tag
Ne válaszoljatok már neki, így sosem fogja abbahagyni. Egyértelműen trollkodik, senki nem olyan hülye, hogy komolyan gondolja ezeket.
Ebből a 3 hozzászólásból tökre egyértelmű szerintem, hogy iróniának indult, csak páran felkapták a vizet miatta, ő meg élvezi, hogy tudja ezzel bosszantani itt az embereket. És minél jobban etetitek a trollt, ő is annál jobban fogja folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz SzakalyAti #23669 üzenetére
Az szép teljesítmény, grat! De azt vágod h pc-n ennek a fele se menne...
-
Datsyuk
aktív tag
Közben nem bírtam ki TOTS-ig és megvettem csillám pónit 709K-ért. Ha nem megy a kártyája 550 alá, akkor nem fogom magamat már tökön rúgni
Ezt akarom megépíteni:
[link]Szerintetek még mennek lejjebb az árak, vagy már nem várható hatalmas esés? Rijkaard és Pöti Danon a nagyobb tétel ami még kellene a csapatomba.
[ Szerkesztve ]
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Szigma70 #23676 üzenetére
Hát nagyon szelektív az emberek emlékezete Nem csak a real javára tévedett ott Kassai sportárs.
Nem állította ki Vidalt még az első félidőben, befújta a szokásos Robben esést, másik oldalon nem adott tizenegyes Casimero buktatásánál, és megadta a második bayern gólt ahol Lewa lesen volt.....majd jött a hosszabbítás és az említett ordító les a real javára. Sose értettem miért is volt itt akkora felháborodás Münchenben. -
Stylerr
addikt
Srácok, igaz WL-ért és SBC-ért kapott packok nem tűnnek el? Raknám félre őket TOTS-ra.
-
Digestive
veterán
Srácok megint kellenének vélemények, érvek, ellenérvek. Kipróbálnám megint CR-t, mert ugyan járt már nálam de adnék még egy lehetőséget kettőnk kapcsolatának! TOTS alatt remélem még kúszik lefelé az ára. Baby Blanc-ról meg annyit beszéltetek h őt is kipróbálom. Amúgy is kell egy ikon a kp-ra CR miatt. Én a középső Vieira-ra gondoltam, de nem tudom eldönteni, h megéri e a többletköltséget!
-
Kristof_94
nagyúr
[link] Ezen a csapaton 300-350k-ért valami értelmes változtatás mennyire lehetséges PC-n? Aki nem eladható: ikonok, Messi, Hummels, Handjob.
Olyanra is gondoltam pl. hogy Radja helyére megy Savic CDM-be, a cm-be meg Radja helyett Alaba és akkor az RB Kimmich, CB meg Hummels. Ez jó lehet?
De bármilyen ötletet szívesen fogadok, bár ennél a középpályánál ilyen ár-érték arányban nehéz jobbat találni. -
gabigyerek
senior tag
válasz Digestive #23680 üzenetére
Félre ne érts, nem kötekedek. De ezen a csapaton már hova akarsz fejlődést?
Ilyen csapat csak keveseknek adatik meg. Amúgy meg ha ezt a felállást akarod tartani akkor Del Pierro középső verziója Neymar helyére . Az RW Ronaldo helyére meg vegyél egy ST félét. (200 al drágább kb) És kész
A többi az mind játékstílus kérdése kinek mi jön be.
Amúgy meg komoly kérdés, jobban megy a játék ilyen kerettel? Csak mert néha az össze vissza 800K-s csapatommal lehozok ilyeneket és van hogy én is kikapok 100K s csapattól. Szal milyen egy ilyen kaliberű csapattal a játék?
PS4
-
Szigma70
addikt
Apropó, Del Piero
Nagy kedvenc, ezért az első ikonom a 90-es lapja volt.
Hihetetlen a csávó. Dilemmáztam én is, melyiket vegyem, a babyt, vagy a 90-est. A statok és az alig árkülönbség miatt a 90-est vettem.
Cam-ban játszattam, nagyon jó volt, 25-ön bellüll amit lő, az 90%-ban gól. Olyan helyekre, beindulásokra passzolt, hogy néha nem hittem el.
Aztán MdewC kollega írta, hogy visszacserélte a babyre a 90-esét, a Wr miatt. Baszta a csőröm, mert emiatt vaciláltam a legtöbbet a kettő közt.
Egy kis mák alkalmából lecseréltem próbára én is az enyémet, úgy, hogy kerestem is az üzleten, így a visszacsere is pozitívban jönne ki.
Nos, a baby is qva jó. A lövése nem annyira halálos, de csak kicsit marad el, de amit ezzel elront, azt kárpotolja a befejezéssel, amiben a másik a Wr miatt elmaradt. Ez beindul, betör a boxba, ott van, kéri a labdát, megtalálható. Összességében a 2 lap majd egyforma, de a babyvel jobb a csapat. Valahogy jobban támadó az eleje.
A 90-est imádtam, de a baby hasznosabb.
Ennyit akartam róla mondaniMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Digestive
veterán
válasz gabigyerek #23685 üzenetére
Neymart nem cserélem le soha! Amit ő tud azt nem tudja senki más. Ebben meg tudnak erősíteni itt páran. 30 éves fejjel kezdtem el játszani szeptemberben, szóval abszolút kezdő vagyok. Online div 3ban stagnálok már egy ideje, se le, se fel. WL-hez még soványka a tudásom úgyh azt nem is próbálgatom. Ennek fényében nem igazán tudom h milyen lenne a tudásom gyengébb/erősebb csapattal. Szeretek kereskedni és mindig jön össze annyi coin h fejlesszek. Amilyen csapatok jönnek szembe már div3ban is, hidd el van még hova előre lépni. Sokszor érzem úgy h az ellen ratyi csapatát tolja a gép, de csak ezért nem fogok silver csapattal játszani! Úgyh van olyan amikor 100k csapattal elpicsáznak, de nem ez a jellemző. Szerintem egy alap tudás mellett már ki lehet használni egy jó lap képességeit egy átlagoséhoz képest. A válaszom tehát igen, megéri egy ilyen csapatot összerakni, ha van rá keret.
-
etaclan1984
őstag
válasz Szigma70 #23686 üzenetére
Na, rábeszéltetek vettem egy babyt Már pár hete nézegettem DP-t, de 2 napja találtam egy olcsó középső Bergkampot ezért inkább gondoltam elsőnek őt próbálom ki. Lehet berakom mindkettőt [link] Radja meg padozik kicsit.
CAM-ba deadeye vagy maestro lappal használjátok ?[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Már idén felrúgtam az elveimet és vettem egy 91-es CM Matthaust . Mivel francia a kp,Petit-on is gondolkoztam. A közepesre lenne zseton,ha eladnám Matthaust aki teszi a dolgát becsületesen,de az összhang miatt lehet,hogy jobb lenne a francia.Mit gondoltok,lecseréljem Lothárt?
-
MdewC
nagyúr
válasz etaclan1984 #23689 üzenetére
Basic.
Az a legjobb lap rá. Mindent próbáltam.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
etaclan1984
őstag
Hoztam egy csodás birói teljesítményt tegnapról:
Este 11 óra, WL döntő, 2-2es állás, 90+perc, természetesen ellenem befújt 11-es:
[link]
Persze berúgta, cserébe felvertem az egész társasházat tomboláskor
Az ilyen után úgy fekszik le az ember hogy holnap eladok mindenkit a picsába. Erre veszek egy ikont, én sem vagyok normális...[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Eddig 3 csomagot nyitottam az MM-ből a jobbakat mára hagytam.Azt hiszem a baby Ferdinanddal előttem a puskaporomat erre az idényre. A legjobb játékosom a 3 csomagból 2 db 80-as valami Chievos szlovén talán Birsa a másikra meg nem is emlékszem Volt még pár csomagom liga SBC-ből,tegnap elnyitottam kb 10-et és egy Dani Parejo jött. A többi 81 alatti.Ömlik a fos
-
dejvid8
őstag
válasz Lori82 #23694 üzenetére
Nekem amióta játszom a 18-ast, minden MM, minden kis SBC,Liga SBC-kből legalább 30 pack kinyitva, Draftból 20 (20*4) győzelemért packoból a legnagyobb amit nyitottam, aki eladható, az egy Griezmann(70k). Én mit mondjak akkor? Nem is reménykedek már hogy én valaha icont nyitok.
Úgyhogy szerintem Főleg egy Rio után nem kéne sokat várni pár darab packtól.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
kiserik
senior tag
Úgy néz ki, összeállt a csapat. Fun teamnek indult (TOTS-ra készülve eladtam mindenkit és próbáltam olcsóból megúszni), de egész jól muzsikálnak. Csapat. Még majd érkezik Gea meg lehet Walker, de így is elég jól szuperálnak (tegnap este DKT behúzva). Elől a Quaresma-Mahrez párossal olyat lehet butítani (még egy ilyen gyengébb játékosnak is, mint én), hogy csak vigyorgok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs