- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz grimmjow67 #23200 üzenetére
Sandro - If Benatia - Rio - Walker
-
Csokipuding8
tag
válasz peetie1 #23199 üzenetére
Igen, írtam is egyszer hogy akkor eladtam mindenkit, és fun csapattal tolom. De közben azért el-elkapott az ihlet h megnézzek valakit, figyelgetve az árakat persze. De Neymar pl hirtelen zuhant több tízezret. Eddig csak vele bukok vagy 20-at. Többet nem, mert ment eladósorba mostmár. Köszi mindenesetre. Fifaisshit, szintén
-
thebigK
addikt
válasz Csokipuding8 #23202 üzenetére
En is listaztam, Balen csak az adot buktam halisten, pedig volt 1 oraja 240ert is, es benevezek Bergkamp kozepso lapjara
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Csokipuding8
tag
válasz thebigK #23205 üzenetére
Próbálom mindig még úgy eladni őket hogy beleszámolom előre az adót, mármint hogy időben eladjam ha elkezd lemenni az ára. De Neymar nagyon hirtelen és szerintem váratlanul zuhant sokat. Ez van, mindegy, szórok kifele mindenkit. 81 körüli játékosok vannak csak a klubban jelenleg.. Meg a gólzsákom, Mertens
[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
Vieira 88 Ronaldo 90 st valaki használja ezeket a lapokat?
Milyenek???
-
#Wiall#
tag
Mi a véleményetek vidalról milyen chem lappal használjátok ??
-
Szigma70
addikt
Srácok
Sif Mooyt, érdemes lecserélni Radjára, vagy Sif Bonaventúrára?Nincs bajom vele, csak hátha jobb valamelyik. CM-nek lenne.
@wial
Vidál nálam vagy Basic, vagy Engine CM-ben
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
sz_abika
addikt
MOndom ellövök egy pakkot 20:00kor...IF Promes
PSN: xszabikax
-
Szigma70
addikt
Nahhh, tegnao is így kezdődött a Róma meccs
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Vettem 410ert egy prime Okochat. Nyilvan nem a legkiralyabb ikon, de egy probat meger, talan nagyon nem bukok rajt
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Szigma70
addikt
MdewC, halkabban, felkel a a kislány
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
MdewC kolléga gondolom most idegállapotban van!
Na megelőztek!
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Matuidiiiii
-
MdewC
nagyúr
Összeszartam magam!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Szigma70
addikt
Bármi is lesz a vége, a Juve megtett mindent.
Otthon is így kellett volna[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Az otvar tetves kurva anyjat az olivernek, azt. Mocskos szarhazi szemetlada. Remelem megdoglik
-
Stylerr
addikt
Nem vagyok Juventus fan, de ennyire csapatot még nem sajnáltam.
-
LedyGyuszi
addikt
jól van! a margit megkapta a szokásos bírói segítséget...
nem vagyok benne biztos, hogy nem volt fault, de így eldönteni a továbbjutást???
respect a juvénak!XONE: LedyGyusziHU
-
Fifaisshit
őstag
válasz LedyGyuszi #23228 üzenetére
Én ruhellem a Madridot ,juvenak csak GiGi miatt meg h így felálltak
Elsore azt mondtam hogy vicc , de ez nagyon egyértelmű tizi volt....hat fejelte volna már rá a labdát amikor be leszállt hátulról sajnos..... -
Szigma70
addikt
És megint Ronaldó a hős, pedig még sárgát is kellett volna kapnia a mezlevételért, és akkor nem játszhat a Róma ellen, mert hogy a Real kapja a Rómát , az 7szentség.
93. Percben 11est adni egy 2esélyes faultra, egy továbbjutásért menő meccsen........Nem érdemelte meg a Real.
Szép volt JuveMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Datsyuk
aktív tag
Kamu tizenegyes. Én ezért nem értem manapság a focit.
Volt kontakt? Igen. Szabálytalan volt? Nem. Mikor jön már végre az emberek esze és térnek vissza a régi elvekhez. Az hogy valakihez hozzáérsz a tizenhatoson belül nem automatikus fault. -
LedyGyuszi
addikt
válasz Fifaisshit #23229 üzenetére
fejelte? mellre akarta venni...
(#23230) Szigma70: megkapta a sárgát!
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Fifaisshit #23229 üzenetére
Ez nem balett. Kontakt sport.....feldobta magàt amint érezte, hogy mögötte van valaki. Nem mondom hogy nem nyomta hátulról de ez kevés nemzetközi szinten.
-
LendvaiFeri1
addikt
Igen.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Fifaisshit
őstag
válasz LedyGyuszi #23232 üzenetére
Haaat sztem ha sokadszorra megnézed egyértelmű tizi amit ha fordítva van ott is reklamáltak volna .....
Bár szerintem elfáradtak .....viszont a hosszabbítást a juve behúzta volna egy Cuadrado Bernardeschi meg mondjuk egy romboló sturarroval -
etaclan1984
őstag
válasz LendvaiFeri1 #23234 üzenetére
Védőnek jönni kell és eltakarítani, nem tehet Benatia róla hogy Vasquez 11kg-os madárcsontú.
Maradjunk annyiban hogy grundon ilyenért valaki elesik akkor ő fizeti a focit. Ettől függetlenül szerintem a real bedarálta volna a hosszanitásban a juvét.Nem neked akartam válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Fifaisshit #23235 üzenetére
1 cseréje maradt.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Fifaisshit
őstag
válasz LendvaiFeri1 #23237 üzenetére
Jah tényleg nem 3
De amúgy 2 lett volna meg akkor -
Szigma70
addikt
Ezt otthon bukta el a Juve
A 11es sajnos megadható volt, de a 93. Percben nem sokan adták volna meg, főleg egy ilyen meccskép alapján.
Remélem a Bayern elpicsázza őket.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
kiserik
senior tag
Atya ég. Most komolyan? Egyértelmű 11-es és valaki nem érti? Benatia fellökte, majd jól mellbe rúgta LV-t 100%-os ziccerben 5 méterre a kaputól. Pont. Grat a Juvénak, megtettek mindent, amit tudtak, ZZ faszántosan eltaktikázta magát, de bakker. A 11-es akkor is 11-es, ha továbbjutás múlik rajta, vagy ha az utolsó percben történik.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #23236 üzenetére
Remélem megkapják a Bayernt és Boateng kettétöri!
Amúgy szerintem innentől nincs ellenfél. Bayern gyengélkedik szerintem, Roma meglepte a Barcát, de szerintem ennyi. A Liverpool talán, nagyon jó formában vannak. Viszont ha megnyerik, akkor megint 1 évig hallgathatjuk, hogy 3 BL győzelem sorozatban...
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #23241 üzenetére
Sajnos en is ettol felek..
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #23241 üzenetére
A Bayernt egyáltalán nem írnám le, ha tippelnem kellene, akkor simán favoritok.
-
kiserik
senior tag
válasz Datsyuk #23242 üzenetére
Volt kontakt? Volt. Szabálytalan volt? Igen, bakker. Hátulról taszított rajta egyet lendületből, majd szinte felmászott a hátára és mellbe rúgta. Ez hol szabályos? Nem K1.
A 4-ben már mindenki favorit és mindenki veszélyes. Nem véletlen kerültek oda. A döntő meg mindig lutri.
[ Szerkesztve ]
-
kisengi1
tag
margit?
szokásos?? hahahaha
mi az hogy így? ha 11-es akkor az 11es, az első percben is és az utolsóban is...
ja és Benatianak járt volna a második sárga.
amúgy nehogymár ezért a Juventusért sírjatok bakker 3 beadásból bírtak gólt szerezni.
Gigi legalább megkapta a tapsát[ Szerkesztve ]
Somos Reyes de Europa
-
kiserik
senior tag
Ez a Zeegelaar IF mit tud (vagy Marcal)? Elég beteg csapatot álmodtam meg
-
-
MdewC
nagyúr
Srácok! A Juve fórumon a legvérmesebb szurkoló barátaim se tudnak megállapodni, hogy tizi volt-e, vagy meg kellett volna-e adni, vagy mi a pék, most már teljesen mindegy. Kérlek ne offoljuk szét a topikot! Témát zárjuk le.
Köszi.
GIGI pedig saját magát is feláldozta a társakért és a JUVE mezért, mint mindig.
KÖSZÖNJÜK GIGI!
Szép volt Juve!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest