- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz gabigyerek #13484 üzenetére
(#13453) LedyGyuszi: koszi az infot.
(#13458) etaclan1984: meg keresem a megfelelo dealt, teliaron nem akarom megvenni.
(#13484) gabigyerek:
ez iden nem ilyen egyszeru, mivel konkretan a vedekezest nerfeltek meg, azaz a jateknak azt a reszet, aminel a legjobban az AI-ra vagy utalva. Azt a glitch-et, amit mondtal, adott ido alatt barki be tudta gyakorolni es ha mar mindenki ezt csinalja, akkor lehet ra keszulni es le lehet vedekezni. De jelenleg nem ez a helyzet. Az, hogy az egyik oldalon a vedok furgek, erosek, agresszivek, mig a masik oldalon ennek az ellentettje...na, ez ellen konkretan semmit nem tudsz csinalni. Ha az en vedom lassan fordul, mig az ellenfele gyorsan, akkor ezzel gyakorlatilag - egy nem teljesen atombalfasz jatekos eseten - el van dontve a meccs, mert neki sokkal nagyobb eselye van golt szerezni, nekem pedig joval kisebb. Tenyleg probaltam mar mindent, LT-vel, LT-RT egyszerre, contain, teammate contain, minden, de semmi sem hatekony. Ha belem vezeti es nem pattan vissza hozza, akkor el tudom venni, de egyebkent siman vegig tud szlalomozni a vedok kozott. Es amugy ez a jatek hibaja, mert DIV3-ban vagyok es konretan most sem tudok normalisan vedekezni. Ennyire nem szabad egy feature-t sem megbonyolitani.
Plane ugy, hogy minden egyes kurva patch-csel ujrairjak a gameplayt es amit eddig begyakorolhattal, azt dobhatod ki a kukaba, mert nem mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest