-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
válasz Kristof_94 #13092 üzenetére
Játékosonként egyet.Tehát ha 82-es a chemistryd és lejátszod a 10 meccset akkor meg lesz a 92-es chem,kivéve ha eleve van már olyan játékosod ami +10 meccses.
-
chop
őstag
válasz gabigyerek #13066 üzenetére
Vigyazz, mert mindjart jon a rypejakten...
Kar volt egyaltalan ratalalnom az UT-re.
-
törölt tag
Dybala poziját CAM-re váltották.[link]
-
dejvid8
őstag
Please note that SIF Dybala's position has been updated, he will be released as CAM instead of LM. -EA
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Rypejakten
addikt
-
vatafakk
aktív tag
Ez a lila Rooney nem valami nagy eresztés, nagyobb upgradera számítottam. (ja és 1 Mio az ára...)
-
Kristof_94
nagyúr
Hamarosan kinyitom a Hybrid SBC 4 ajándék csomagját, kíváncsi vagyok lesz-e valami értelmes nyitás... Valami túlhájpolt lapot jó lenne nyitni, pl. Dybala, Rooney, ők jó kis pénzt érnének.
-
Meghivott
addikt
PC-n a draftban sok "kilépős" csaló van? Fel lehet őket ismerni valahonnan (mi a jellemző rájuk, név, regisztráció stb)? Köszi
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #13109 üzenetére
Kicsit nagy az elvárás.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #13109 üzenetére
20 db packot raktam el a jobb fajtákból . Egy darab jó packom volt az egyik 50k-s amiben SIF Calhanoglu és Smalling volt . Ne várj sokat
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #13111 üzenetére
Meglehet, de jó lenne már egy nagyobb nyitás!
A "legjobb" Banega volt, az 50k-ban meg Giroud...
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Úgy érzem, hogy a rohadványos csak PL játékosokkal nem enged nyerni és azt is baromira unom, hogy mindig PL keret ellen dob be. Gondolkodom egy hybrid csapaton. Szerintetek mondjuk olyan 50-70K-ból összelehet valami értelmeset hozni? Most ez a keretem, nagyjából ezek szoktak játszani. Rooneyt CM poszton lecseréltem Eriksenre, Walcottot pedig Martialra és D Costat Lukakura. Egyelőre az eredmény annyi, hogy meccsek óta szopok...
-
vatafakk
aktív tag
Csináltam egy tök jó hibridet szerintem:
SEREY DIÉPlattenhardt és Kalou-t kell csak megvennem hozzá, van két sokkal erősebb keretem is, de erre a narancs lapra akartam építeni egy keretet.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #13107 üzenetére
Mi volt ebben a sírás, hogy mindenki kifogásolta, hogy 1 percet sem játszott a bal oldalon? De most komolyan.
KDavid: azért ez komoly, erre nem számítottam.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
vatafakk
aktív tag
válasz Rypejakten #13118 üzenetére
Nagyon jó csapat, köszi a tippet! Kalou azért jött szóba mert most egy SIF Forsberg IF Thiago CAM-es Bundesliga csapatom van, aztán max Forsberg helyett kipróbálnám néha őt is, szóval nem kidobott pénz lenne.
Ez a Giuliano lap nagyon durva, ezeket a kék lapokat nem is figyeltem eddig... -
Kristof_94
nagyúr
Nyert Egyiptom Salah góljával, esélyes egy MOTM az EA-t ismerve.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Garsza
veterán
Létezik olyan oldal ahol a PC -s árakat lehet megnézni?
A futbin.com -hoz hasonló. -
scholl
tag
433-4 es a felállásom.
ST TIF Icardi
LW kek Mertens CAM sima Dybala RW Cuadrado (engine)1,1- 1,2 M van.
87 Dybala most 1,6 -1,7M ért ment, amikor volt listázva, ha eladom a mostanit meg kicsit felpörög a biznisz, akkor talán vasárnap ha lemegy 1,4 -1,5M -ra akkor meg tudnám venni, csak itt sok a talán.vagy megveszem 900 -950k ért Salaht.
jobb oldalról bal lábbal gondolom, meg lehet oldani a helyzetet vele.
megéri a pénzt ?
Cuadradot hawk-val használtam, de mióta enginet raktam rá kb 10-12 meccs, azóta bejövös ő is.vagy fektessek be egy védőbe inkább, a védő sorom s szokásos seria a, sandro chiellini, manolas, florenzi
-
MdewC
nagyúr
-
Garsza
veterán
válasz LedyGyuszi #13125 üzenetére
Berardi 3* skil -es. Szélre nem opció. A két csel amit vágok az 4* min.
-
Mr.Rain
senior tag
December óta van PL csapatom. Azóta vártam, hogy végre legyen egy Yaya Tourém. Mindenképpen meg akartam venni, mondván ő az egyik legjobb KP-s az egész játékban, de a PL-ben bizonyosan.
Erre tegnap megvettem, játszottam vele
10 -15 meccset, aztán annyira semmilyen volt, hogy eladtam és a 77-es Kouyatét tettem vissza a csapatba, akivel
nagyon-nagyon elégedett vagyok amúgy.Eladtam Vardyt, Martialt, Dembelét mert cserének mindhárom luxus.
Megvettem a 86-os Arnautovicot. Hát eddig nem estem hasra tőle sem. Kap még pár meccset.
A kérdésem, hogy Alexis Sanchez sima lapja nem lenne jobb helyette? Ő milyen?
4:3:2:1-ben játszom.
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
gabigyerek
senior tag
Tegnap ismét hozta magát az EA matchmaking
Ugye kb 2 hete div5 ből indulva div 2 ig meneteltem kb 5 vereséggel mindössze
Aztán vissza ütöttek div 5 ig, esélyem sem volt egyik meccsen sem.
azóta adok kapok ment, de a div 4 ben tanyáztam
tegnap ismét elővette az EA a számomra pozitív de alapból tudom hogy hatalmas hibáját
elkezdtem div 4 ben nyerni. 8 meccset hoztam zsinórban
felléptem div 3 ba. Ott 5 győztes meccsnél tettem le a joyt. tehát 13 meccset hoztam zsinórban. A végén már tartalékokkal játszottam, hogy a kezdő11 em pihenjen. Hát úgy is hoztam...
Nem tartom magam rossz játékosnak, de ez azért túlzás volt (Musaval 16 méterről becsúszásból rúgtam gólt stb)
Vicc
[ Szerkesztve ]
PS4
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #13131 üzenetére
Én hosszú idő után össze kapartam 5 vereséget és egy döntetlent. Király volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem tegnap nagyon jó meccseim voltak! 4312-ben összeraktam egy BPL csapatot, elöl Welbeck és Musa, mögöttük Eriksen, a 3 középpályás pedig Dembelé, Kanté, Fernandinho.
Egy kis hibája van, hogy nincs egy jó tizenegyes lövő. Ebbe a felállásba POTM Hazardot hogy lehetne betenni? Chem veszteség nélkül egyáltalán lehetséges? -
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #13134 üzenetére
Csak ha meccs elején váltasz erre az alakzatra.
Én ma megvárom az új patchet és vagy elkezdem az alapoktól az egészet, vagy eladom az egész csapatot haszonnal. Div 2 egyébként baromi könnyű, csak ne lenne az irányítás késés!
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #13136 üzenetére
Elvileg ha LF és ugye megvan a 10 meccs vagy esetedben ugye alapból megvan, akkor St-ben van 7 chem neki, a cserék viszont csak 5-ös vagy 6-os chemet kapnak ezért elvileg érdemes őt a kezdőbe rakni mert úgy is több. + Ha mindig becserélgeted, akkor 12 játékosnak kell szerződést venni.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
Vélemény?
(#13137) marcess:
így van! OTW Embolot 7es chemmel használtam ST poziban HUNTEr lappal, semmi hátrányom nem származott belőle...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
77Guba
aktív tag
Most update-el a Fifa One-on,erről tudni valamit?
-
MdewC
nagyúr
válasz 77Guba #13140 üzenetére
Igen. Ha vissza olvasol, akkor a tegnapi PC-s patch jön konzolokra is.
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/240080/update-out#latest
Note nincs, elméletileg a cserélős / kilépős gliccsre (kérdés, hogy a sima kilépés megoldódik-e), de a gameplay is változik állítólag...
Röviden!
-
chop
őstag
válasz LedyGyuszi #13143 üzenetére
Jo, ezt mar meg sem emlitem, mert "csak a szokasos".
-
sz_abika
addikt
A WL (ha lesz) hány órától indul pénteken?
Izgulok, még szűz vagyokPSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
Ha most streamelnék egy online szezonos menetelést érdekelne valakit?
-
ciceroo
tag
Ti alapvetően hány játékost használtok aktívan? Mert nekem szinte minden pozícióra van cserém, és fitness kártya helyett cserélgetem őket, de hosszú távon meg drágább lenne a sok szerződés?
Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest