-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #12052 üzenetére
Valaki ötlet?
-
_adaml21_
őstag
válasz Kristof_94 #12054 üzenetére
A twitch-nek van egy 5-6 mp-es késése, ez ilyen.
-
Kristof_94
nagyúr
Mindegy végül is. Kitoltam a kezdést 21 órára! Várok mindenkit!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #12056 üzenetére
Jönni fog majd valaki?
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #12058 üzenetére
Én ránézek szívesen - link?
-
Kristof_94
nagyúr
Itt a link! Pár perc és kezdek!
-
Chereiose
addikt
Egy jó tanács mindenkinek: Törjétek össze a lemezt/uninstall és sose játszatok többet ezzel a fossal Könnyeb az élet nélküle.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ez eléggé gyenge volt. Isco alig ér valamit, a másik kb. discard áron megy. A 2db 100k csomag is 0 volt. Majd jövőre!
Köszi annak, aki figyelemmel kísérte! -
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #12063 üzenetére
Én kb 10 100k-s csomagot nyitottam amiket a wl miatt kaptam, és a legdrágább játékos egy Leno volt, aki 9et ért. Pedig ugye 24 rare gold volt benne, de annyira rare-ek voltak, hogy csak eszmei értékük volt😀
XO: Gollami26
-
Lori82
senior tag
Láttam itt pár embernek jól sikerült a WL. Nekem Gold 1 volt a cél,de sajnos nem sikerült.Tegnap 9 győzelemmel hagytam abba,ma volt még hátra 4 meccs.A Gold 2-ért vért húgyoztam Első meccsen tizikkel nyertem,másodikon hosszabbításban nyertem,a harmadik meccsen büntetőkkel kikaptam és a mindent eldöntő 4. meccsen 0-2-ről felállva Vardyval a 115. percben nyertem 3-2-re A "szokásos" Gold 2
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #12063 üzenetére
Nem kellett volna megnéznem, rendesen fájt, amikor Leno meg az a discard IF esett ki a két 2000 pontos pakkból.
Tudom, hogy semmi közöm hozzá, és hogy más meg cigire/piára költ, de nekem akkor is nagyon meredek az, hogy ilyenre csenget ki valaki ~10k Ft-ot.
-
_adaml21_
őstag
válasz #16514048 #12067 üzenetére
Mondjuk ilyenkor elkezdek számolgatni, hogy egy ilyen nyitásért tulajdonképpen egy teljes napig (na jó csak olyan 5-6 órát) kellene dolgoznom. Hiába, mindenkinél más az értékrend... Ha meg anyuci/apuci pénzét költi az emberfia ilyen könnyelműen, arra inkább nincs is semmi mondanivalóm...
Nem személyeskedés, vonatkozik az összes 12 éves youtuberre is.[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz Rypejakten #12033 üzenetére
Igazad lehet, elég Mertens. Valamennyire jó szabadrúgásban is, legalább nem kell Sosa. Inkább gyűjtögetek SIF Brozovicra vagy Marchisiora.
#12034 szatir1899 Igaz, Icardit sikerült 37-ért megvenni (a SIF-et), első meccsen olyan gólt fejelt, ment is a ragequit...
Más: megcsináltam a hétvégi marquee matchupokat, bekerült vagy 10k-ba (a meglévőkön kívül), egyikből esett 4000 coin, aztán kb. ennyi
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
77Guba
aktív tag
Konzolon hol kell végezni a WL-ben,hogy kvalifikáljam magam a következő hétre is?
-
balisz
senior tag
válasz _adaml21_ #12070 üzenetére
De ezt akár magára a játékra is rá lehet mondani, tulajdonképpen az sem ér semmit. De ha valakinek örömet/elégedettséget okoz, akkor neki megéri. Ugyanez vonatkozik a pakkokra is. De én sem akarok vitatkozni, csak azt mondom, hogy minden relatív. Az legyen a legnagyobb gond a világban, hogy valaki FIFA pakkokra költi a pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balisz #12069 üzenetére
Persze, mindenkinek van. De a legtöbb hobbi azért olyan, hogy legalább ideig-óráig örömet okoz cserébe. Ilyen szempontból még a piálás is jobb, mert legalább kapsz valamit a pénzedért
De fifa pontért, ha nagyon szerencsés vagy, akkor kapsz egy drága játékost, akivel pontosan ugyanúgy fog menni a játék, mint egy olcsóbbal. Vagy el is adhatod, amivel kvázi játékpénzre váltod az igazit --> szintén zseniális húzás.
Én már ebben sem látok semmi értelmet, de igazából azzal van a baj, hogy 90% valószínűséggel úgy jár vele az ember, mint az előbb Kristóf. Nyit 2 100k-s pakkot, 0 értékelhető lap, repült 10k JMF ki az ablakon fél perc alatt. Érted, nem valami kézzelfoghatóért csengetsz ki ennyit, hanem azért a minimális esélyért, hogy egyáltalán valamennyi örömet okozni fog.
Igen, maga a játék árára is lehetne mondani, hogy kidobott pénz, mert egy rakás fosch az egész, de az legalább az előbb említett összegnek a másfélszereséből elszórakoztat egy éven keresztül, utána pedig még mindig el lehet adni valamennyiért.
A fifa pont meg csak addig okoz valami izgalmat, amíg a nyitásnál lemegy az animáció, utána valószínűleg úgyis a nagy büdös semmi esik ki belőle. És abból a pénzből te már egy fillért se kapsz vissza, nincs az hogy elégedetlen vagy vele és visszaváltod, vagy eladod.Még a szerencsejátékoknak is több értelme van, ott legalább megvan rá az esély, hogy visszajön a pénzed.
Abban viszont igazad van, hogy semmi közöm nincs hozzá, hogy ki mire költi a saját pénzét. Elnézést kérek érte, csak mindig késztetést érzek arra, hogy ezt kiírjam magamból, mert ezt tényleg a legnagyobb pazarlásnak tartom.
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz #16514048 #12076 üzenetére
Teljesen igazad lenne egy tökéletes világban, de a világ nem tökéletes és benne az emberek sem. Például én is sokszor tudom, hogy máshogy kellene valamit csinálnom, vagy máshogy kellene pihennem, ennem stb, de mégsem úgy csinálom. Szerintem óriási jelenet amikor a csúcshatás(limitless) című filmben beszedi először a pirulát és körbenéz a lakásában, meg úgy en block az életében és azt mondja: ki él így? Szóval persze lehetne máshogy is élni és okosan költeni a pénzt, de az ember már csak olyan, hogy szereti azokat a dolgokat is amikről tudja, hogy rossz, vagy lehetne jobb. De valamiért mégis az vonzza. Szóval tényleg teljesen értelmetlen ez a kérdés, mindenki arra költ amire jól esik😀
Kiegészítés: inkább az Ea részéről rohadt nagy lehúzás,hogy nem garantálnak legalább az ilyen pakkokban valami értékesebb játékost. Nem azt mondom, hogy legyen mindegyikben CR, de azért a tapasztalatom azt mondja, hogy rohadt kicsi az esély egy jó játékosra.
[ Szerkesztve ]
XO: Gollami26
-
_adaml21_
őstag
válasz #16514048 #12076 üzenetére
Én meg ezt +1-elem, nektek meg ezt kell tiszteletben tartani, hogy valaki így gondolja.
Amúgy szerintem zárjuk le ezt a parttalan vitát ennyivel, ugyanúgy meg lehet védeni és támadni mindkét oldalt. Ez kb. olyan, mint a ps vs. Xbox, bmw vs. Audi, iphone vs. android, sose lesz kollektív egyetértés. -
Meghivott
addikt
Gold2 simán meglett. Nagyon sok gól volt, de megint a papíron és érzésre is gyengébb ellenfelek ellen vesztettem pontokat, illetve meccseket. A TOTYs és piros WLes ellenfeleket meg behúztam. Mindegy. Akkor most nem kell szenvedni a kvalifikációval, ugye gold3tól már megvan?
-
chop
őstag
válasz #16514048 #12067 üzenetére
Az, hogy mi sok, az nagyon relativ. Neked sok 10 rongy, a masiknak meg megeri a Kinder tojas-erzesert ez az osszeg. Eshetett volna belole egy Ronaldo is...
Masreszt meg egyaltalan nem kelet-europai penztarcaval kell merni akarmilyen, foleg nyugati piacra szant termeket.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
http://fifaforums.easports.com/en/discussion/232862
Fifa update.
-
vatafakk
aktív tag
Hát tegnap sem jött a várva várt price drop... 1 hete vasárnap kellett volna bevásárolni, akkor volt egy árzuhanás, azóta visszaálltak az árak és nem nagyon csökkennek.
-
Garsza
veterán
Pár nappal ezelőtt megvettem SIF Higuaint és azt kell mondjam gyalázatosan teljesít. Helyzetbe alig bírom hozni kb. 10 meccsen 1 gólt lőtt a sima lapja pedig nagyon jól működött nálam.
-
toome1985
tag
Aki játszattja if Perisicet az mondana róla pár szót hogy milyen ingame? Megéri az 50k-t?
-
LedyGyuszi
addikt
vki leírná a heti WL qualifikáció kritériumait?
thxXONE: LedyGyusziHU
-
gabigyerek
senior tag
Nem panaszkodom, tényleg nem.
múlt hét elején div2 ben voltam, utolsó meccsen csúsztam el ismét a div1 be jutástól.
Kissebb coin is összejött így megvettem pár IF lapot a calcio serie a csapatomba.
Na és most jön amit még sosem éltem át a Fifa történetében. LEÜTÖTTEK EGÉSZEN AZ 5 ÖD OSZTÁLYIG 5 NAP ALATT!
Ilyen létezhet? Direkt nem változtattam se custom tacticon (pedig kaptam jó tippet innen a fórumról), se felállást se semmit. Odáig fajultak a dolgok, hogy 5-öd osztályban is épphogy benn tudtam maradni. idegből beáldoztam az egész brigádot a TOTW sbc-be és esett egy IF DOST (10k gyorsárba el is dobtam a kb 100k-s csapatot).
Most ott tartok, hogy van egy kezdő BPL csapatom (shaqiri, martial ilyenek) és elkezdtek jönni újra a meccsek
Tényleg nehéz szavakat találni arra, ami megy mostanában.
Div5-ben kb 5 milliós csapatokkal találkozom sokszor, de örülök, mert komolyan mondom azokat a legkönnyebb leütni. Viszont ha meglátok egy douglas costás skiller csapatot már tudom vért fogok izzadni.
...szóval a lényeg, hogy nincs rating handi...
PS4
-
77Guba
aktív tag
válasz LedyGyuszi #12090 üzenetére
2 napig most:a csapat max. 3.5 stars,a kispad min. silver.Szerdától:max. 6 azonos ligás csapat a kezdőben és a kispadon összesen.
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #12091 üzenetére
Az is nice...
Aki akar szavazhat az ea forumon, hogy mi a véleménye a pozició váltás tiltásról. General topik.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz toome1985 #12097 üzenetére
Igen, draftvan alakzatot sem lehet váltani.
Elsőre megijedtem, de sztem a lehet, hogy manuálisan nem lehet arrébb nem rakni a játékost, legalább is a fórumból ez jött le, mert voltak, akik 10 játékost betettek a kapujuk elé... Ha csak ezt húzták le, az nem akkora para, ha viszont egy LF Martialt mondjuk nem tudsz betenni ST-be, az sokaknak betehet majd.
Remélem csak előbbi, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
gabigyerek
senior tag
Tényleg volt ilyen?
Meccs közben lehetett módosítani a játékosok pozícióját manuálisan? Hát ha ezt tudom! (ugye ez valamelyik analóg kar lenyomásával lehetett kivitelezni, legalábbis offline módban)
Amúgy sztem most lesz igazán csak kiherélve a védekezés, ha már be sem tudsz állni sündisznó állásba. Életszerűtlen, hogy ezt kivegyék, mivel az életben is nem egyszer láthatunk ilyet, ez is a foci egy csúnya, de taktikailag megkérdőjelezhetetlen része.
[ Szerkesztve ]
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest