-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
Én most ezt raktam össze, a KP főleg nagyon tetszik: [link]
egy jó pár meccse ebben a felállásban játszom és úgy hogy a 2 CM-re beraktam a "maradjon hátul" és "stay box for cross." utasítást így nem tűnik fel a CDM hiánya, de viszont a támadások sokkal erőteljesebbek lettek, a CAM kapott "get in box..." és "stay forward" szinte felmegy csatárnak!
[ Szerkesztve ]
-
gyomorHD
tag
egyszer tudnék feljutni az 5. osztályba, erre az utolsó 2 meccsemnek a végén mikor már a zsetonokat írja mennyit kapok kifagy és azt írja túlterhelt a szerver... remek
-
Shit Life
senior tag
válasz Vampire Bat #18857 üzenetére
Tudtál eladni IF-eket?
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
turul79
tag
Ezért mi a tökömért bukom a meccset úgy mintha én bontottam volna a kapcsolatot???
The fut service is currently experiencing a high volume of server traffic. please try again later. -
MdewC
nagyúr
válasz Vampire Bat #18857 üzenetére
Mindegyik jól néz ki de én a 3-ra szavaznék, RW Cuadradoval, LW IF Mertens, CAM IF Tevez, a 2 CM pedig Pogba és Marci.
Turul: Ez tök tré, hogy PC-n kevesebb a játékos, mégis leterhelt. Állítom, h PS3-on jobb a szerver kapacitás.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
marcess
senior tag
Tudják, hogy ilyenkor sokan vannak online packokat nyitnának, főleg ilyen jó TOTW-nél mégse tesznek semmit. Olyan mintha bl döntő alatt elmenne a tv adás mert sokan nézik. Igaz a többi hibát sem javítják miért pont ezzel kezdenék.
Én a 4.re mennék Riberyvel Robbennel Lewaval Lahmmal. Ha ezt még nevezhetjük 4-nek
MdewC-nak pedig ha Chiellini benne van a csapatban akkor az a legjobb csapat esetleg ez?[link]
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz marcess #18862 üzenetére
Hehe.
Az tény, hogy olasz párti vagyok, nem gondoltam, hogy ez ekkora bűn. (Tapasztalatból mondom, hogy a belőlük épített csapatokra lehet számítani, ezért bátran szoktam őket ajánlani is. A favágó King Kong pedig a legjobb CB, ha már itt tartunk, szóval... )
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
nah, csak nyöszörögnöm kellett...tegnap 4 vereséggel indult a div1-em, ráadásul mindegyik meccset uraltam...
ma érdekes a maradék meccsen 5győzelem 1 döntetlen...igaz itt is érzésem szerint uraltam a meccseket, igaz 1 meccsen reálisabb lett volna az X, de az én döntetlenemnél pedig én érdemeltem volna győzelmet...XONE: LedyGyusziHU
-
LedyGyuszi
addikt
válasz evibly #18849 üzenetére
Múlt héten éreztem vmiért a késztetést, hogy összedobjak 2 bronze csapatot:
[BPL-England BRONZE]
[MLS BRONZE]XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #18867 üzenetére
Aztaaa!
Egyik szebb, mint a másik!
-
elod22
senior tag
A szerver problémákkal már tényleg kezdehetnének valamit. Múlt héten engem is ledobott a TOTW idején egy 6-3-ra megnyert kupameccs után (szerencse, hogy negyeddöntő volt, mert ha döntő lett volna akkor valami károsult volna az idegrendszeremen kívül is )
Egy nagyon jó példát tudok felhozni, hogy mit tesz egy valamire való cég ilyen esetben. Pár évvel ezelőtt az emag.ro webáruház hazánkban uttörőként black friday-t hírdetett. Be volt jelentve a percre pontos időpont, mikor kezdődnek az akciók, de a nagy érdeklődés miatt, már az indulás előtt meghaltak a szerverek (pár óra eltelt, amíg valamennyire megoldották a problémát). Mondanom sem kell, hogy nagy volt a vásárlók felháborodása, a fórumokon ment a lejáratókampány stb. Másnap a vezérigazgató elnézést kért és megígérte, hogy megerősíti a szervereiket, hogy egy év múlva ne történjen meg ugyanez. Következő években már nem volt semmi gond a szerverekkel, holott sokkal nagyobb volt az érdeklődés és a forgalom az oldalon.
A tanulság ebből az, hogy ha egy évben csak egyszer is terhelnék túl a szervereket az emag-on, mégis egy csomó pénzt költöttek a fejlesztésre, annak ellenére, hogy az év többi napján még az 5%-ot sem éri el a szerver terheltsége. Az EA is tanulhatna tőlük, mert náluk százszor indokoltabb lenne a szerverek fejlesztése. -
deszkaúr
tag
válasz LedyGyuszi #18867 üzenetére
ha már összedobtad őket , értél is velük valamit, vagy "csak"
ajánlod őket más emberkéknek szerencsét próbálni[ Szerkesztve ]
deszka
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz Vampire Bat #18875 üzenetére
Ezzel tuti nem fogsz mellé: [link]
Én most építem -
MdewC
nagyúr
válasz Vampire Bat #18875 üzenetére
Egyrészt nincs bent Chiellini (pfejjjj ), másrészt Kroos lassabb mint egy tetű arra a posztra.
(#18876) Azog the Orc: Ha már ez a csapat, akkor inkább vele, bűn lenne kihagyni, akkor tényleg OP a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
shelbyxxx
újonc
Nem tudjátok véletlenül hogy mikor lesz újra transfer market fifa 15 ut android verzióban???? Előre is köszi!!!😊😊
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #18876 üzenetére
RB-be egy IF Aurier esetleg?
kapuba pedig IF Ruffier?
CAM-ba pedig egy IF Moutinho?[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
(#18877) MdewC:
Igaz, ott a pont Aurier
Közben született egy ilyen is: [link]
(#18880) LedyGyuszi:
IF Moutinho max CM-be mert ott kell a stamina és a CAM-e kell a pace, Lacazette személyében.
Egyenlőre Sirigu nálam mindig jó volt, de lehet kipróbálom IF Ruffier-t[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #18881 üzenetére
Egyre gondoltunk.
Kivéve, hogy sztem fekete Laca fullos CAM-ben, de egyébként +1! (Mondjuk elég OP a pali, CM-be tökéletes lenne.)
Azog the Orc:
thebigK: Jose ki telibé...bász. (Drágább a min ára mint a max...)
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Na, kedvet kaptam az olaszokhoz. Szélsőhátvéd posztra kit javasoltok, akire lehetőleg a gatyámat nem fizetem rá? Főleg Evra helyett, elég soványka. Konko még oké.
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LedyGyuszi
addikt
Azog the Orc és MdewC:
black Lacát még nem próbáltam CAM-ben, nálam a pass + def rating fontosabb...[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #18885 üzenetére
A pass-t adom, de a def annyira nem kell a CAM-nak, mint a pacek... (Plusz jól lő, jól fejel, egyébként jól is passzol és nem is gyenge.)
Próbáld ki, nem fogsz csalódni, engem rengetegszer megmentett ott, Tévez mellett szvsz az egyik legjobb CAM. (Kell rá egy +3 PASS és PHY.)
A portugált inkább CM posztra tudnám elképzelni, de persze ez stílusfüggő.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
hiper szuper bronze csapatommal sikerült elvéreznem a döntőben...nem kommentálom...
gyerek mindig ügyesen rátekeredett a labdára, védelmemnek sikerült összehoznia lufttal, öngóllal, egymásnak futással 3 gólt...vége 2:3, én persze mindent kihagytam, illetve elpasszoltam...XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
Na jól van építgessen csapatot a jó édes ku......a az! Felesleges az egész!
Olyan meccsem volt hogy a srác egyetlen egyszer sem tudott a kapumhoz férkőzni csak és kizárólag akkor amikor én rúgtam gól, utána egyből az első támadásból gól, mert éppen akkor képtelenség volt szerelni, senki sem tudta mert 5x pattan hozzá vissza a labda. És ezt 4x eljátszotta a gép a 4 gólom után, érdekes a meccs többi idejében nem tudott támadni. 4-4 háá
-
Classius
aktív tag
Segítsetek pls!
Mi az az "IF" jelző amit itt elég sokan, sokszor használtok?
Loan player-el szóval pl egy pár meccsig játszható játékossal lehet kereskednem marketben?“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
evibly
senior tag
válasz LedyGyuszi #18873 üzenetére
Jó kis csapatok, csak az a gond, hogy a mostani árak mellett ez az összeállítás alapból 50k körül van, amit meg nem szívesen áldoznék bronz csapatra...
(de tudom, hogy nem is azért írtad, csak érdekel ez a bronz dolog extra költségei nélkül :-)
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Imádom ezt a játékot! De ezt a faszit jobban: Vidal 2 lövőcsellel.
Egyébként meg Asa elkezdte lődözni a győztes gólokat, két meccset is neki köszönhetek, lehet megérezte, hogy a csapat megfigyeli SIF Sáskareszt. Egyszerűen nincs szívem kirakni a palit... (Persze az a 800K is közre játszik...)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz evibly #18892 üzenetére
A BPL-t 10-12k-ból, az MLS-t meg 20k-ból (ebből Oduro volt 10k) sikerült összedobnom...
Mivel hétvégén nem leszek online, valszeg el is adom az egészet, aztán majd jövő7en visszaveszem őket... legalább lesz egy kis profit...majd ha délután lesz időm, akkor körbenézek hogyan lehetne egy olcsóbb teamet összehozni...
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Tegnap volt egy mecsem amit vègig támadtam 1-1 volt a hosszabításig. Volt kb. 5-6 100% ziccerem mind kimaradt kivéve az elsőt azzal vezettem 1-0 ra. Az ellenfél szerzett egy mákos gólt. Aztán jött a 95. Perc kb. Az ellen a kapusával kiakarta rúgni a labdát kézből hogy gyorsan indítson gondolom de a kapus ahogy feldobta a csapattársa elütötte így pont Tevez elé pattant és ő kb 7 méterről az üres kapuba bombázott így nyertem 2-1 re.
-
Vampire Bat
aktív tag
Suarezről(Luis) vélemény? Nem túl lassú?
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #18897 üzenetére
Tiszteletem!
Igen, még anno amikor nem volt piacreform és kijött, akkor vettem kereskedési céllal, kb. 120K környékén, aztán szépen bezuhant az ára. Jó pár meccsen használtam, iszonyat jól passzol és ad be (a cipője is bejövős , folyamatosan agyalok egy piros cipős csapaton ), egyedül a fizikája lehetne jobb, illetve "nagy gond" volt, hogy vele együtt már 5 IF volt a csapatban és éreztem némi befolyásolást. Plusz annyira megszoktam, hogy Asa a bal oldalon visszazár védekezni, hogy egyszerűen nem bírom kirakni, a bal lába is veszélyes és ahhoz képest, hogy egy tank még nem is lassú. (meg hát Juve...)
A coin igazából nem lenne gond, most van 2,1 M belőle, de mivel lehalt a piac ezt be kell osztanom a végéig, ami egyébként sima, de például most kijött egy SIF Sáskaresz, ami 800K, kijön még 1-2 ilyen lap és elfogy, szóval meg kell gondolnom, hogy mire költök, mert az igaz, hogy el is lehet adni, de szépen mindennek megy le az ára és a sok adás-vételnek az lesz az eredménye, hogy elkopik...
Plusz van 2 csapatom, amin nem nagyon szeretnék már változtatni, több száz ezerért fenntartani még egy 3.-at is, amivel nem játszom az luxus, de nagy a kísértés, hogy csinálok rá egy "fun" keretet, vegyesen silverekkel, szóval még agyalgatok rajta, legalább leköt...
-
evibly
senior tag
válasz LedyGyuszi #18895 üzenetére
Akkor jó vételeket csinálhattál, mert Xboxon minden bronz, ami 85 pace fölött van maximum áron, 5000 coinért megy. Bár nagyon nem merültem bele a piacozásba, úgyhogy majd teszek vele egy próbát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest