-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Urak!
Rypejakten evibly MdewC Garsza és még sokan mások akik segítettek hálás köszönet
kipróbáltam az újított olasz csapatomat, és hát, iszonyat durva megabrutál lett, a német és angol csapatom sehol nincs ezek mellett
gervinho-tevez-biabiany
pogba-de rossi-pirlo
holebas-chiellini-caceres-konko
handanovicpirlo és de rossi lefáradnak a végére az igaz, majd a helyükön még megnézek másokat, mint vidal meg akiket még írtatok, beszerzek majd még pár szélső védőt, de majd szépen idővel, van most majdnem 20K coinom, még majd lehet h 1-2 embert megvásárolok, de most ezek is nagyon ott vannak...
még egyszer köszönöm
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Shit Life
senior tag
Az utsó meccsen 6-5-re nyertem egy cirkuszba illő meccsen!
Az új osztályban sem változott semmi, első meccs 2-0-ra megyek és utána leáll minden a vége 2-2.
Tehát egy jó darabig megint nem kapcsolom be ezt a ..............Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
LedyGyuszi
addikt
kupázgattam (bronz, sima)...meg is nyertem 1-1 kupát.. mondom, akkor ugorjunk neki a div1-nek!
3 vereség...
3:4, 3:4, 0:2
a vicc, hogy kb. ennyi kapura lövésük volt...
Gervinho mester4es, pogba mester3as, löbbölések és védelmem meg összevissza + én mindent kihagytam.
a legszebb a volt, amikor De Geam kijött egy kiugratásra, elütötte a labdát, a támadó meg utána 5 másodperccel elesett a kapusom lábában, én akkor kb. már a félpályánál kontráztam, de 11-es!!!
le is tettem mára...szánalmas! elismerem, ha jobbtól kapok ki, az nem is húzza fel az agyam annyira, de így...
viccegylet...XONE: LedyGyusziHU
-
Garsza
veterán
Létezik valami oldal ahol meg lehet nézni egy adott felhasználó statisztikáit csapatait meg ilyenek?
-
mkbla
senior tag
válasz Rypejakten #18806 üzenetére
köszönöm és mindenképp kipróbálom
de nekem pirlo egyik kedvencem igaz h nem bírja az erőnléte végig (mint ahogy de rossi sem) de ő a legjobb szabadrúgás lövő 15-ben... amiket én általában szeretek kihasználni lehet h hülyeség meg emiatt nem kell benn tartani de a csapatomban max még hernanes van aki jól rúgja (de őt sem mondtátok h jó lenne : ), tevez meg határeset''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
bucketb0b
őstag
Elég sokan jól lőnek szabadot, Giovinco is jó és szerintem olasz keretben elférhet. Csak szabadrúgásért én nem hagyok kezdőben játékost. Van 3-4 amivel nagyjából egész jól lehet lövöldözgetni szabadokat és próbálom úgy csinálni, hogy 1 a pályán legyen, de ha muszáj akkor kihagyom a kezdőből.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
Megérte gyakorolni...
XONE: LedyGyusziHU
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz LedyGyuszi #18810 üzenetére
Szép
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
LedyGyuszi
addikt
-
m.hegyi
tag
Sziasztok!!
Kit ajánlanátok ebbe a csapatba?
Egy kérdésem is lenne: Futhead-en miért csak 89-es chemistry-t ír, mikor a játékban 100%?
-
Vampire Bat
aktív tag
Szerintetek adjam el az IFeket és csináljak egy másik csapatot?
El tudom egyáltalán adni őket?[ Szerkesztve ]
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #18806 üzenetére
+1 Marcinak. Kedvenc a játékban is!
Pirlot is megértem, nem tudtam, hogy ilyen jól lövi a szabadokat.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Gebriel
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A cluba bekerült "kártyákat" honnan tudom újra elővarázsolni? Csak a My Clubol?
Illetve a segédedzőket hova kell raknom, hogy aktív legyen a % amit ad? -
Gebriel
veterán
válasz LedyGyuszi #18819 üzenetére
Csak a my clubol nem tudom berakni a squadba őket.
-
Gebriel
veterán
válasz LedyGyuszi #18821 üzenetére
Igen.
Illetve arra van-e mód, hogy egy adott játékosomat oda ajándékozzam egy usernek?
-
Shit Life
senior tag
válasz Vampire Bat #18815 üzenetére
Nem hiszem hogy el tudod adni az IF lapokat legalábbis nekem hetekig nem sikerült min áron
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Gebriel
veterán
válasz LedyGyuszi #18821 üzenetére
Még egy kérdés, ha elkezdek online season-t játszani, akkor random fog összerakni más játékosokkal vagy azért a csapatomnak megfelelő kategóriában ad be?
-
MdewC
nagyúr
Terminátor 3-5-2
(#18822) Gebriel: Erre sajna nincs lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Hopp! Beszédes infó
Vagy csak április 1...?
(#18827) Gebriel: Ha listázol eladásra egy játékost, akkor meg kell várnod, hogy lepörögjön az idő és csak ez után tudod kivenni.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Köszönöm.
Esetleg azt is megtudnád mondani, hogy a my clubol, hogy tudok visszarakni egy játékost a csapatba?Közben rájöttem, hogy először ki kell rakni egy játékost és csak utána tudom berakni, nem lehet simán kicserélni.
Rypejakten
Elolvastam, de ezekre nem találtam választ.[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz LedyGyuszi #18832 üzenetére
Használd már légyszíves a szerkesztés gombot, és ne küldj már triplapostot, mert nagyon zavaró, ráadásul ugyanannak az embernek válaszoltál 3 különböző kérdésére 1-1 új postban.
-
MdewC
nagyúr
Egy két há: 4-3-2-1(2)
-
evibly
senior tag
Nem is lenne nagy hülyeség. Egyébként több helyről hallottam, hogy egyre több Twitch és egyéb stream indul PES témában, magam is többször láttam, hogy kipróbálják, kóstolgatják.
Nem lenne rossz, ha az EA-nek leesne, hogy ha még sokáig szétkúrja a játékélményt, akkor el fognak vándorolni az emberek. Én is többször foglalkoztam a gondolattal, a demót is kipróbáltam, de annyira szar az egész, hogy hihetetlen
De komolyan: a FIFA nem ad olyan meccset, ami tiszta lenne. Ami az utóbbi időben felkúr, hogy a helyzetek befejezése siralmas arányokat ölt. Most már rendszeres, hogy 10 fölötti, tiszta ziccert, vagy ahhoz közeli kapura lövést kell produkálnom ahhoz, hogy gólt tudjak lőni. Az ellenfél kapusai jellemzően 10 fölötti védés számot hoznak össze minden meccsen, a játékosaim meg a 16-oson belülről nem hogy gólt nem lőnek, hanem gyakran a kaput nem találják el. Kiborító...
-
Stylerr
addikt
Nagy kár, hogy 65 staminája van Gündogannak.. Ritkán bír végig egy meccset..
-
LedyGyuszi
addikt
nem tudtam mi hiányzik még a boldogságomhoz...
Fekete CF Bale...XONE: LedyGyusziHU
-
marcess
senior tag
[link]
TOTWUtóbbi idő egyik legdurvábbja fasza helycserékkel.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Na, ez a bronzokkal a nagyok ellen kupa offline behúzva. Jumbo premium gold pack jár érte, természetesen szart sem adott, egy 77es rare gold volt a legjobb lap benne De azért jó móka volt a kupa.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Vampire Bat
aktív tag
Na listáztam az IF-eket,ha mindenkit elvisznek(ami úgy se lesz) akkor 1850 k fog bejönni.Ebből milyen csapatot lehetne összehozni?
Ja és a 4-3-3 (4)-et preferálom.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Vampire Bat #18842 üzenetére
bármilyen elit csapatot, Bale-lel, Robbennel vagy Sánchez IF-ekkel.
-
thebigK
addikt
válasz LedyGyuszi #18843 üzenetére
Online pedig rare gold packot ad érte, ami szintén sz@rra sem való Majd ha lesz időm, lehet nekilátok annak is. Amugy PC
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Azog the Orc
őstag
Üdv!
Jó kis TOTWIF Boa (drága lesz) , LW Welbeck, IF Fellini, SIF Shaqiri ők érdekesek lesznek, őket próbálnám ki!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Az új fekete lapok kapcsán jött egy elgondolás nálam is, vélemények?
[link] (Doumbia passzát már teszteltem, elégségesnek tűnik arra a posztra +3 PASS és PHY tuninggal.) Illetve jó lenne, ha narancs Welbeck ára tovább csökkenne, bár más poszt.
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz thebigK #18841 üzenetére
Amikor szembesültem azzal, hogy a bronz kupában top csapatok ellen kel nyomni, egy kicsit elment tőle a kedvem
Te milyen keretet raktál össze ehhez? Van valami értelmes bajnokság, vagy nemzetiség, amiből érdemes bronz csapatot építeni, vagy szarjam le és menjen, ami van?
Egyébként nekem valamiért spanyol lapom van legtöbb bronzból, abból talán ki lehetne indulni...
-
thebigK
addikt
válasz evibly #18849 üzenetére
Volt par nemet bundesliga jatekosom, rajuk epitettem, plusz ugyanugy budesbol vettem hozzajuk 2-300 zsetonert. Offline boven eleg volt, nyolcaddonto city ellen 11esekkel, negyeddonto dortmund ellen 2-0, elodonto sociedad ellen 1-0, dontoben pedig barca ellen hosszabbitasban 3-1. 4-3-3, ami fontos, hogy mivel kontrakra jatszottam, a sajat terfelemen agressziv letamadassal, kellett ket harom gyors jatekos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest