-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
Még az előzőhöz: "Jó tett helyébe jót várj" kisegítettem tegnap elod22 kollégát oszt ne
Más:
Valaki használja Fabregas-t?
Arra volnék kíváncsi hogy a 66-os agility nem teszi túl darabossá, tankossá? Mert én szeretem ha a CM mozgékony (Iniest, Göndogan, Modric, stb...) , hiába jók a statjai ha olyan mint a homokzsák.Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Francesco003
aktív tag
Hi.Mindenki.Összeraktam a bitang csapatot:top
És első 2-3meccs no handi.Mi van az eaval......??Másnak van olyan ,hogy nem enged be néha a ea olyan üzivel ,hogy szerver teli várjak .....
-
gyomorHD
tag
Vannak speciális gólörömök amiket lehet aktiválni a katalógusba bizonyos szint elérése után ( Ronaldo gólöröme, "csirkejárás?", földön ugrálás...etc) Ezeket hogy használhassam Ultimate Teamben aktiválnom kell? Vagy csak ez menedzser módos illetve offline módra érvényes?
-
Shit Life
senior tag
(#18052) Francesco003:
Hát ez, hát ez...... na szégyelld el magad (Ütős kis társaság )
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Vampire Bat
aktív tag
Valakinek nem kell IF Diego Lopez 41-es kontrakttal 60500-ért?
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
marcess
senior tag
Olyan sz4r, hogy azért nem érdemes másik csapatot építeni, mert félni kell attól, hogy ha nem válik be, akkor rajtad rohad az új csapat. Úgy vennék egy Robbent, de kint van 8-10 oldalnyi minimum áron és senki nem veszi meg. Tehát eladni lehetetlen lenne a megvétel után.
Ez van marad Reus meg Aubabá. -
Rypejakten
addikt
nem tudom, hogy mi történik, de 4 napja konstansan élvezem a játékot, igaz, a dolog árnyoldala, hogy nem FUT-ozok, hanem seasonsben nyomulok. div1 már izgalmas, és késztetést érzek, hogy UT-ben is építsek egy full Juve csapatot, nagyon megszerettem Tévezt, Pogbát és Chiello-t.
-
Shit Life
senior tag
Azt a rézfán fütyülő rézangyalát!
Minek SIF Isco-nak pace ha ilyet tud cserébe? [link]
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
m.hegyi
tag
válasz Francesco003 #18054 üzenetére
Nekem sem jelenik meg m amit bevallottam.
Más: nektek is vannak olyan napok, hogy egyfolytában ledob meccs közben a szerverről? Mindegy, hogy UT, Seasons vagy pro club. :@ nekem egy jó pár napom ilyen. Eddig mindig kb. a félidő előtt dobott le, de a mai nap meg a 6 meccsből mindig másik időpontban.
-
gyomorHD
tag
Köszönöm EA, hogy a 7. osztályban a feljutásért játszott utolsó meccsemen Ronaldo, Ibra, Bale, Neymar, TOTY Luis combot kaptam ki, AKI SEMMIVEL SE tolt szebb játékot, viszont Ronaldo az Ronaldo ezért bekaptam 3 gólt tőle...
-
yozsee11
aktív tag
Nagyon nem akarta a gép, hogy én nyerjek, mert az utolsó 10 percben mindig pont akkor kezdett el laggolni a játék, mikor a 16-os közelébe értem...
Kora délután meg nagyon nekem fújtak a bírók, 4 egymás követő meccsen összesen 5 kiállítást kapott az ellenfél.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
MdewC
nagyúr
válasz deszkaúr #18066 üzenetére
Tudom, hogy eleve ökörség volt a kérdésem, csak rohadt idegesítő, hogy szimplán sokszor fos a játék, bezzeg ha barátként játszottunk már az ellennel, akkor hopp, érdekes megjavult...
Az egész ea mehet a retekbe...
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
bucketb0b
őstag
Ettől függetlenül én kinézem jó pár játékosból, hogy a szar kapcsolat alá dolgozik.. torrent és egyebek. Tudod mindent a győzelemért.. 1 gólt bemákolnak aztán park the bus meg passzolgatás hátul. Sok a korrekt player itt úgy látom. Kár, hogy az ilyen nem agyrákot kap a 3 pont helyett a meccs végén.
-
MdewC
nagyúr
válasz bucketb0b #18068 üzenetére
Teljesen adom. De ez PS3-on is működik? (Mondjuk nyilván ott is le lehet terhelni a netet...)
Ritka, de most nagyon büszke vagyok egy ilyesmi meccsre, végig lag, lebutított csapat, korai 1-0 oda, vért izzadó egyenlítés, az elődöntő 112.-től meg sikerült lőni 5-öt.
Nagyon ritka, amikor nem engem erőszakol meg rendszer, hanem fordítva.
-
bucketb0b
őstag
A lag több részből tagolódik össze szerintem.
Vannak amik az eahez köthetőek, vannak amik szintén az eahez, de ez már a szar "sorsolás" miatt, mert ugye a lengyelekkel meg oroszokkal kell játszanunk azokkal vagyunk 1 régióban. És akkor még ott vannak azok akik használnak valamiféle terhelést a netükre, hogy szar legyen a kapcsolat. Csak azt tudom remélni, hogy ilyenkor ő is legalább annyira laggol, mint én. De ha magát a laggot nézem szerintem legtöbbször a lag inkább 1 oldalú, mert nálam olyan szinten van néha lag, hogy fertelmes az ellenfél meg tolja a cseleket a pontosabbnál pontosabb mozdulatokat amivel épphogy elmegy mellettem, de elmegy és ez a lényeg. Nekem is most az utolsó meccsem egy magyar srác ellen volt. Barca-Chelsea 1-2 gólos előny, majd utána 5-2re mentem kb. 10 perc alatt.. néha hihetetlen a játék. De a legszebb, hogy a legtöbb esetben a frissen beállt Iniesta nem képes lefutni labdával egy lomha CDM-et, mert a csávó szerintem kitapossa a lövés gombot a kontrolleren, de csak utolér..Egyébként valami tipp nem lenne arra, hogy mikor harcolok a labdamegszerzésért sprint közben ő ugye nyomogathatja a lövést, mert agresszívan beáll elém, de én nem, mert ha picit túlnyomom és legtöbbször ilyen van akkor egyből ellövöm a picsába..
-
-
bucketb0b
őstag
Nem arra gondoltam, hanem pl. indításnál amikor a védő és a támadó szalad a labda felé a lövés gombbal tudsz agresszívabb lenni ezáltal "lebirkózni" a másikat és tiéd a labda, vagy nem. Ekkora van az, hogy ha én támadok és úgy agresszívkodok akkor elrúgom a labdát rossz esetben, viszont védőnél nincs ilyen, ott simán beverekedem magam elé, de nem rúgja el a labdát.
-
MdewC
nagyúr
válasz bucketb0b #18072 üzenetére
Nálam a sprint gomb szokott segíteni ilyenkor. Ha pedig te viszed a lasztit és melléd ér a védő, te meg sprintelsz és rád akaszkodik, akkor a bal alsó pumpálása sok dolgot meg tud oldani.
Urak!
A mai vegyes kupameccsek után (bár mostanában elég sok döntőm érdekes volt), végre sikerült megnyerni az online div 1-et, nagyon boldog vagyok. (Főleg, hogy az utolsó előtti meccsen még 4 pont kellett 2 meccsre és 0-2-ről sikerült 2-2-re menteni az esélyeket. Az utolsó meccset pedig sikerült 2-1-el megnyerni a végén, Tévez és Ibarbo odatette magát, pedig a gép megint megtett mindent az elején, de szerencsére jól jöttem ki a meccsből. Eléggé izgultam a 80. perctől, hogy mi lesz.)
Egy kis online div statisztika, nem sok meccs eddig, de nem is bánom:
[ Szerkesztve ]
-
Adebayor
aktív tag
üdv.
hogy lehet a képernyő arányt (edpect ratio) állitani? két fekete csík van alul és felül.
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
zsoltirte
aktív tag
Fifa után a T-home is bekaphatja. Most 2 hete nem csak a fifa szar, de a netem is az megint(ill most lehet csak a netem). Nézek ping tesztet 50-100 körül, Jitter is az egekben. Jelentem a hibát, hogy valamit kezdeni kellene ezzel, mert van hogy már netezni se tudok, mert alig jönnek be a weboldalak is, meg néha percekig nincs net. Válasz: ők ezzel nem tudnak mit csinálni(akkor ki????), meg állítsak valamit az Xboxon és talán jó lesz. Persze, állítok valamit a konzolon és megjavul a netem a notin is. Imádom, hogy mennyire hülyének nézik az embert ezek is. Ennyit jelent, hogy itt nincs konkurencia. Itt ez van vagy semmi. Uccsó kb 15 meccsből egyet nyertem az elmúlt 2 hétben, mert játszhatatlan emiatt is.
Xbox-on szerintetek hogy lehetne zsetont eladni? Ill átadni másnak?
-
Vampire Bat
aktív tag
Na ezért éri meg 750-es és 400-as pakkokat nyitni
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
marcess
senior tag
Először is GRATULA!!!!
A másik: Te tavaly szeptember óta épphogy 100 meccset toltál le division-ben? Mert látom, hogy van 700 meccsed lejátszva. Ennyit kupázol? Jobban élvezed a kupamódot? Csak kíváncsiskodok.
Meg feltűnt a lőtt illetve kapott gólok száma. Eléggé jól tolhatod, ha ilyen kevés gólon tartod az ellenfeleket. Nekem a meccseim 90%-a 5-3, 6-4... hol ide hol oda de nagyon ritka a 2-3 gólos meccs. Kíváncsiságból felmentem megnézni az eredményeimet, pont ellentéte a tiednek. 56% passzolás, 38% birtoklás, 220 meccs (division reset óta kb 1.5 hónap) 610 rúgott gól, 450 kapott.
Ennyit jelentenek a stíluskülönbségek?[ Szerkesztve ]
-
Giii
senior tag
Mi a teendő akkor ha nme tudok belépni az Ultimate-be? Biztonsági kérdést dobott,de én már elfelejtettem.
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
MdewC
nagyúr
válasz Francesco003 #18074 üzenetére
Kolléga úr! (Volt 1-2 meccs amire nem voltam büszke a rinyálásom miatt...)
Igazából ezek csak számok, de összességében azt kell mondanom, ha nincsenek a kereskedési tanácsaid, vagy a motiválás, akkor nem lett volna meg...Szóval nagyon köszönöm!
(#18078) marcess: Köszi szépen!
Igen, ez elég összetett dolog nálam, valóban mostanában többet kupáztam. Tavaly volt egy időszakom, amikor a gép kiejtett az elsőből, vissza az ötödikig és kb. 1,5-2 hónapig folyamatosan szívatott, mire vissza engedett az elsőbe... Utána már nem volt gond, de nagyon bosszantó volt.
Idén úgy voltam vele, hogy csak akkor játszom az online div-be, ha minden klappol, nincs lagos meccs máshol, tudok figyelni, stb...
Illetve aminek nagyon örülök, hogy most már több a felvett barát a listán, szóval lehet sokféle meccset tolni, sokszor sokkal keményebb és élvezetesebb egy baráttal játszani, mint egy ismeretlennel.
Plusz sokat játszottam offline is ultimaten, hogy belejöjjek az irányításba.A stílus? Biztos, hogy számít, azt kell erőltetni, amiben jó valaki, persze ha valaki csak sprintel, az nekem se szimpatikus, de ez van. Nekem inkább a védekezés az első, így van beállítva a taktika is és az esetek többségében sima def-re van állítva a csapat is, elvétve tolom fel csak balance-ra, vagy offencive-re.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz szpal17 #18081 üzenetére
Nagyon köszönöm!
A mester duó! Ibarbóval már jópár meccse elég gólképtelen voltam, de most odatették magukat! Utolsó előttin pedig Giorgio szögletből hozta fel a csapatot, majd Laca és a Vipera dolgozott össze. Igazi csapatmunka![ Szerkesztve ]
-
marcess
senior tag
Kit ajánlanátok cb-nek serie a-s csapatba? Chiellini biztos, de nekem Barzagli egy kicsit bamba. If Caceres meg a rb. If Bonuccin gondolkodok...
-
MdewC
nagyúr
Köszönöm!
A Vipera mind a két csapatban csere ST, a 60. környékén szoktam becserélni, az egyikbe Lacával, a másikba Tévezzel CAM. +1 CDM csere.Marcess: Caceres nálam is CB, űber, RB-be vagy Konko, IF Lichti mert nagyon jól ad be, vagy Abate.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
A várható kezdők.
Tippek, esetleg vélemények?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bucketb0b
őstag
válasz LendvaiFeri1 #18090 üzenetére
Formákat nézve szerintem benne van 2 gólos Barca győzelem is és gyakorlatilag a bajnoki cím megnyerése is eldőlhet itt.
-
Stylerr
addikt
IF (RM?) Mata várható.
-
szakii6
tag
Valaki nem tudja,most akkor nem is lehet már venni zsetont?
-
gyomorHD
tag
válasz tigomigocika #18096 üzenetére
PM ment
-
Kristof_94
nagyúr
válasz tigomigocika #18096 üzenetére
Gofifacoins a legolcsóbb, vagy Vipfifa, Fifavips. Esetleg Ebay-en is találhatsz jó áron! Ajánlom, hogy nézd meg ezeket mielőtt valaki 3x annyiért eladná neked!
-
Francesco003
aktív tag
De most komolyan ezek után ,hogy lehet venni zsetont???Nekem nehogy azt mondja valaki,hogy max min árak ,eladó nevek nem mutatása után is működik ez a szar.?????
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs