- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
A kisfiammal játszom a FIFA 15 UT-t és hát még Ő se meg Én se vagyunk enyhén szólva profik a játékban.
Az lenne a kérdésem, hogy UT-ben van rá lehetőség, hogy az egyik vezérlőt egy játékoshoz "rögzítsük"?
Ha igen azt milyen módon tudom megoldani?Előre is köszönöm és Üdv
-
Shit Life
senior tag
Felemelő érzés egy kis gizda jampit rage quit-eltetni!
Amikor egy CR-Messi-Bale csapattal jön úgy hogy mindenkin van +10 attribute lap és annyi hogy 30-ról ellő mindent és egy beakad CR-el, jön a csíra gólöröm, de amikor 2 perccel később grundfocival 2x mattolom Mkhitaryan-al akkor már nem a gólörömön agyal hanem kapkod az alt + f4-ért!Más:
Valaki használ meccs rögzítő programot olyat ami rendesen működik is?
Ha igen melyik az? Ki szeretném próbálni hogy mennyire terheli be a masinát.Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
BlessedElroy
senior tag
Hahó Urak!
Lehet tudni mikor jön ki a TOTY?
Origin: BlessedElroy
-
-
MdewC
nagyúr
Pogba és Vidal ledobta az atomot Nápolyban.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Stylerr
addikt
Uraim, Xbox 360 Wirelles kontrollert veszek PC-hez ,ilyet. Olyan kérdéseim lennének, hogy mivel vezeték nélküli, ezért érezhető némi késés? Gondolom nem, mivel akkor senki sem venne vezeték nélkülit. Olyat is olvastam, hogy nem lehet kikapcsolni a pc-s kontrollert, ez igaz? Ha igaz akkor ugyanúgy merül az elem, mintha játszanék vele? Várom a tapasztalataitokat.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Bocsánat a duplapostért, de elég idegesítő problémába ütköztem. PC-n tolom a játékot, és pár napja nagyon nehezen dob be nekem ellenfelet UT-ben. Megtalálja ugyan az ellenfelem hamar, de utána "Waiting for opponent" felirat van jelen, ilyenkor ritkán bedobja az ellenfelem, de legtöbbször kiírja, hogy "connection with your opponent is lost". Mi tévő legyek?
-
drk88
senior tag
Pogba délután óta -120k! Lesz itt jó ára TOTY alatt!
-
Shit Life
senior tag
Tegnap ali75 kolléga linkelt egy silver csapatot, dél-amerikaiak , írta hogy 40k-ba volt xone-n, ma ránértem az első játékosra PC-n egyből 45k na mondom baró ezt sem rakjuk össze, lenne vagy 300k a csapat!
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
zsoltirte
aktív tag
Jobban megéri majd 1 nagyobbat keresni, azt megvenni és reménykedni, hogy drágább lesz vagy inkább az eddig meglévő kisebbekre vadászni? Kb 200k zsetonom van, szal itt Xboxon ennyit jelent a nagyobb nekem most... Ezért pl most Neymar, Touré, Neuer, Aguero és hasonlókat lehet kapni, de gondolom még ez csökkenni fog. Melyik lenne a jobb megoldás?
-
zsoltirte
aktív tag
válasz Shit Life #10964 üzenetére
Ha Arroyo-ra gondolsz, akkor ő Xboxon is 20k körül van és majd a csapat árának a felét ő teszi ki, tehát PC-n se lenne 300k a csapat az tuti.
De itt van a pár napja elod22 által linkelt és már nekem is ajánlott török csapat, ami tényleg filléres tétel.
Ha drágább teamet keresel, akkor MdewC kolléga ezüst csapatait keresd vissza, amik már konzolon is 100k+-ba vannak
Ha pedig tényleg drága csapatot keresel, akkor vedd meg IF Mackay-Steven-t és rakj köré amit akarsz, már ha marad bárkire is zseton, mert még boxon is 800k a fazon.
-
Rypejakten
addikt
nem tudom, mennyire hihető, de sikerült 9-0-ra győznöm az előző találkozón.. nem vagyok ekkora spíler, de szerintem felcsavarták a helyzetkihasználásom Vancouverben a srácok, 13 lövésből 12 talált kaput, és ebből esett a kilenc dugó. Lacazette egy szolid 6-tal köszönt be. komolyan nem értem.
na mindegy, ez is ugyanolyan 3 pont, mint a többi, 4 meccs alatt kéne összeszednem 4 pontot a feljutáshoz div3-ba (ismét..), aztán nem játszom amíg nem stabilizálom a keretem.szép napot!
-
szpal17
őstag
Mondjatok nekem az angol csapatomba Vargas mellé egy apró, hasonlóan mozgékony csatárt. Van Persie egész egyszerűen béna...nem tudok vele semmit se csinálni, miközben a kis Vargas mesterhármasokkal ajándékoz meg.
Lehet olyan is, mint olaszba Ibarbo esetleg. Mert hiába nagyobb termetű, nagyon jól kezeli a labdákat. Tevez mellett kiszoríthatatlan lett. Rossi már csak csereként száll be. -
dracox
addikt
válasz argentin27 #10968 üzenetére
Bale + Neymar a kiszemelt jelenleg
-
LedyGyuszi
addikt
Vki leírná, hogy mi is történik egy ilyen TOTY időszak alatt?
Naponta jönnek új kártyák?
Vasárnapig tart?
Ma érdemes bevásárolni vagy egész héten nyomott árak vannak ilyenkor?
Stb...
Köszi előre is!XONE: LedyGyusziHU
-
dracox
addikt
Suarez is van már 597k azonnaliban... Legutolsó market crash-nél 700k volt a legjobb ára azt hiszem.... Nem semmi
-
evibly
senior tag
válasz LedyGyuszi #10984 üzenetére
Ma este jön 4 védő elsőként...
Először lemegy a FIFA gála este, kihirdetik a győzteseket, és utána (még ma este ezek szerint) jönnek a védők.
-
MdewC
nagyúr
Nielsen: +1 Rémy!!! Imádom!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
zsoltirte
aktív tag
Non-rare Serie A keretbe még ajánlom Parolot, Florenzit és Bonaventurat. Játék elején mindhárman oszlopos tagjai voltak a csapatomnak.
szerk. meg Manolas, Maggio és Campagnaro is, most jut csak eszembe. Asszem újra kell egy non-rare csapat innen.
hm.. ott van még Nigel de Jong is, akit még mindig nem próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz LedyGyuszi #10984 üzenetére
Először a védők jönnek. Aztán a következő napokban középpálya és végül a csatárok. Elosztva a hétköznapokra....Hétvégén pedig az egész team lesz nyitható!
-
Anti-Hero
aktív tag
Az 50 és 100k-s pakkok péntektől lesznek?
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
Shit Life
senior tag
Üdvözlet!
Már 5 napja ugyanazzal a két csapattal nyomom "budget" Bundes és Seria A ,semmi chem lap szigorúan csak basic mindenki és baromira megy a játék! Nem érzem a hendit sem 5 napja és ez meglepő, mert ilyen hosszú jó sorozatom még sosem volt a "nagyágyúkkal"!
Előre félek hogyha a héten visszaveszek mindenki akkor párhuzamosan el is felejtek játszani!De mondjuk a sorozatban közre játszik leginkább az egyéni taktika eltalálása is, most végre sikerült egy hosszú ideje jól működő taktikát és instruction beállítást összehoznom!
Ha valakit érdekel szívesen megosztom veletek!
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Elsősorban a PC-ektől kérdezem, hogy vásárolt már valaki az Originen keresztül FIFA pontokat?
A FIFA pontokat játékosokra is fel lehet használni, vagy csak Pack-okat lehet venni? -
Shit Life
senior tag
válasz gameresboy #10996 üzenetére
Csak pakkokra lehet, ami ugyebár teljesen lutri, nem éri meg!
-
dracox
addikt
Sajnos csak pakkokra
-
LedyGyuszi
addikt
pár ezer forintért veszel pontot, nyitsz 1-2 pakkot, hátha ott lapul vmi jó fogás...
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- Hardcore café
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Assetto Corsa Competizione
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs