Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz westcoastog #1586 üzenetére

    nem, nem kell félned tőle.
    ellenben kőkeményen kell edzeni mellé. hogy mi, mik ezek az edzések számodra, ezt te tudhatod csak. de ahhoz komolyan, kurva keményen odakell tenned magad.
    és még egy fontos dolog. ilyen palik helyett reális legyen a célod. mert ha nem reális a célod, nem lesz sikerélményed. nem azt mondom, hogy elérhetetlen, csak sokkal több év van egy ilyen testben, mint azt képzelitek. és nagyon fontos, hogy sikerélményetek legyen. a kérdés az, hogy mit akartok. erősek és egészségesek lenni, jól működő funkcionális izomzattal hosszútávon, fasza izületekkel, vagy nagyon jól kinézni? mert akkor inkább testépítsetek. ott faszák lehettek optikailag, de legalább idősebb korotokra fizikai roncs lesztek. ha előbbi a fontos, akkor viszont majd 3-5 év múlva térjünk vissza rá, hogy ki és hol tart. mert itt nem fog, amit a fotókon láttok. :U hacsak nem pancsol valaki hozzá valamit.
    szerintem ez a realitás.

    Cris:
    szerintem meg nagyon jó a szálkásodáshoz is a warrior, igaz, mint mondtam, önmagában nem old meg semmit. közben olyat is kell edzeni, amivel funkcionálisan erősödsz. egyik nem zárja ki a másikat, lehet a kettőt egymás mellett csinálni, az étrendet és az edzsét is, de azért ez egy ideig, jó pár hónapra rendesen megterheli a testet az elején. utána már azért lesz kemény, mert terheled az edzéssel a tested jobban, mint a szoktatás idejében.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák