- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #1596 üzenetére
Most értem haza. 1 órája ettem szőlőt meg egy 10 centis uborkát. A könyvnek még csak a 10%-nál tartok mert tegnap éjjel kezdtem el olvasni és azóta nem volt időm, remélem ezzel még nem szegtem meg. Edzeni nemsokára fogok, és utána meg akarok inni egy adag fehérjét.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #1601 üzenetére
Edzés jól ment. Az utána elfogyasztott fehérje és a vacsora között megettem egy almát. Vacsorára nem tudtam többet enni, mint egy átlagos napon, tehát ma sokkal kevesebbet ettem mint egyébként. Ennek biztos, hogy fogyás lesz a vége, de remélem nem izomtömegből! Majd az idő úgyis eldönti, hogy beválik-e. Egyébként elégedett vagyok a teljesítményemmel, nem hittem volna, hogy első nap végigcsinálom az alulevési időszakot. Desszertnek letolok még egy túrórudit.
-
westcoastog
veterán
válasz Oppenheimer #1603 üzenetére
Na ma én délben keltem Onnantól fogva barackot ettem csak, vagy 3-4 darabot, betekertem városba, edzettem egy jót, hazajöttem ettem 3 májkrémes barna kenyeret 1 nagy paradicsommal, azóta semmi, most egy tál leves meg még 1 barack, szépen rá lesz szoktatva a szervezet erre az alulevésre.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #1604 üzenetére
Na most még lement 2 hotdog, mára végeztem, azt hiszem.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz westcoastog #1604 üzenetére
Én betoltam még egy konzervhalat, pedig legszívesebben már rég aludnék. Csak nem tehettem
-
westcoastog
veterán
válasz Oppenheimer #1606 üzenetére
Nem tehetted?
Én még nem aludnék, bár fáradt vagyok kicsit, hiába hogy délben keltem. -
kolosanyi
veterán
Gyerekek, én ezt az alulevést egyáltalán nem bírom. Folyamatosan 2,5-3 óránként jelez a szervezetem, hogy kell neki a tápanyag. Ha kevés a fehérje, érzem, folyamatosan éhes vagyok. Ha bármi más nem stimmel, szintén. Nem nekem találták ezt ki. Még nem próbáltam, de tuti nem bírnám ki. Biztos sokaknak bejön, de nekem nem működne.
Szerk.: a mai edzés pl nagyon intenzívre sikeredett. Antagonista szuper szett edzés. Szűk húzódzkodás-szűk fekvő, feltett lábas tolódzkodás-invertált evezés G-Flexszel, bicepsz és tricepsz gyakorlatok a G-Flexszel a végére. Csináltam sima kalapács bicepszet, 21-ezést, meg tricepsz gyakorlatokat. Pihenő nem volt, csak amíg a másik izomcsoport dolgozott. Nagyon bedurrantam a végére mindenhol. Kétszer kellett vacsoráznom utána, annyira leszívott a folyamatosan magas pulzus és a komoly izommunka. Asszem ez holnap fájni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Később az állandó éhség meg fog szűnni?
-
Integra
titán
válasz Oppenheimer #1613 üzenetére
1-2 év múlva sem fog teljesen (mindig függ az előző esti lakomázástól), tehát ha már most rinya van, akkor ne is folytassátok, mert 1 hónap múlva elhullanátok amúgy is
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SkyS1gn
félisten
válasz Oppenheimer #1613 üzenetére
Fura de én nemvagyok az
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kolosanyi
veterán
Belinkelem ide is. A viedeó a hsz-emben hihetetlen. Nem láttam még ekkora embert így dolgozni a saját testsúlyával.
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #1617 üzenetére
Persze, de azért nem ez az általános. Durva egy ember, az biztos.
(#1618) tatabánya
Hát ekkora ő se a súlyzótól lett, elhiheted. De nem is a teljes kiőrlésű kenyértől. Elvileg naturál, de ezt nem hiszem el. -
tatabánya
senior tag
most befogytam kicsit 77kg-ra 173 centihez ami zavar az a karom is összement 39-re nembaj úgy is elég fedett volt, de le kell állni a bicóval az a napi közel 30km betett
(#1625) westcoastog: meg szerintem egészségesebb is ha csak magaddal dolgozol ezért is sóvárgok utána, de valamit valamiért
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Tegnap kicsit elrontottam a túlevést. Este fél 7kor kezdtem el enni. Jóllaktam, aztán még fent voltam hajnali fél 4ig, és közben csomót ettem. Mit érdemes enni edzés előtt és után a harcosoknak? Azt írja a könyv hogy edzés előtt fele annyit mint edzés után, és gyorsan felszívódó fehérjét + lassan felszívódó szénhidrátot kell. Valaki tud mondani valami konkrétabbat?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #1629 üzenetére
Edzés előtt egy ilyenre gondoltam:
Edzés utánra meg egy adag ilyen rossz minőségű fehérjére:
Valamit még szívesen ennék edzés után, hisz akkor épül be a legjobban. Tényleg kéne 1-2 jó ötlet!
-
Wa2x_
veterán
válasz Oppenheimer #1630 üzenetére
Valami fehérjedúst, pl. halat, ill. szénhidrátdús kaját pl.: tészta, de az is jó megoldás, ha keversz egy kis szőlőcukrot a fehérjébe.
Szerk.: ja arra nem is figyeltem, sorry.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #1632 üzenetére
Na fellapoztam a könyvet, kiírom ide a lényeget:
-1 regeneráló étkezés 25-30 gramm fehérje és 10-25 gramm lassan felszívódó szénhidrát
-ha reggel edzek, akkor kell egy regeneráló étkezés közvetlen edzés után, egy második egy órával később, és egy harmadik még egy órával később.Ez alapján azt mondanám, hogy edzés után megiszom a fehérjeshaket, utána egy órával megeszek 3 tojást, aztán utána még 3-at. De ki tud ennyi tojást zabálni?
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Sziasztok! Haverommal most szeretnénk elkezdeni a street-et.
XVIII. kerületben tudtok valami jó helyet?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
válasz westcoastog #1635 üzenetére
Ez megvan, de az a XVII. kerületi 15 kmre van, oda nem járnék ki szivesen
Gondoltma hátha valaki ismerös errefeléTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #1637 üzenetére
Hát na nehogymár ott nemtalálnak... ottvan minden De itt a prérin...
-
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #1639 üzenetére
Max egy külvárosi nyugodt, tiszta részben
-
Tyer
őstag
válasz westcoastog #1641 üzenetére
Nahogyazt hidd, 20-25 körül már jot kapsz
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Rabbitf_24
addikt
CH mentes (vagy nagyon alacsony) napon hogy bírtok edzeni?
Kb szédelgek a melóban, aztán amikor itthon neki kellene állni edzeni, akkor megremegnek a kezek....
Ötlet, tanács? Toljak egy kis gyümölcsöt edzés előtt? -
kolosanyi
veterán
válasz Rabbitf_24 #1643 üzenetére
Ch nélkül én is gyenge vagyok és nehezen megy az edzés. Jó ha csak tartom a szintet ha szálkásítok. Edzés előtt annyira nem szeretem a gyorsabb ch-t. Nekem a zabpehely vált be.
----------------------------------------------------
Ma megint nem tudtam terembe menni. Lassan szokássá válik ez nálam. Csak tudnám minek van bérletem... De nem baj, megint elővettem a jó öreg saját testsúlyos edzést, meg a G-Flexet. Végre áttörést értem el fekvőben. Az aszimmetrikus már régóta ment, de egykezes nem. Most sikerült 4 sorozat aszimmetrikus után 2*3 fél egykezest nyomnom. Egyébként szerintem nehezebb is a fél egykezes, mint az aszimmetrikus. Asszem a fegyencben pont fordítva írják. Viszont az edzés jó volt. Sikeresen halálra edzettem a mellizmaim.
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
-
kk831228
addikt
Hétvégén toltam egy kis plank-et a Balatonnál ,strandon... Jó mert nem feltűnő a tömegben sem... Bnőm is nyomott 4.30 körülit de még bírta volna. Én meg toltam egy 12 percet ,és én is bírtam volna még ,csak nem nagyon akartam erőlködni mindenki előtt... Azt hittem keményebb dolog ez a plank... Pár hónapja még ámultam a youtube videókon a 15 perceseknél. Most már látom hogy nem nagy kunszt...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
válasz Rabbitf_24 #1645 üzenetére
Esetleg valami energizáló? Tudom, hogy műanyag cucc, de talán segít edzeni.
Bőven kihívás az is. Ha jól csinálod, a classic fekvő is kihívás tud lenni. Viszont utánaolvasva, más is felcserélné a fél egykezest meg az aszimmetrikust. Igazából nem így hívja a könyv, az utolsó a mesterlépés előtt, de mindegy is. Viszont a mai edzés holnap nagyon fájni fog.
-
Tyer
őstag
válasz Rabbitf_24 #1648 üzenetére
Te honnan veszed ezeket az ötleteket? És miért?
Kicsit kezdelek félteni...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest