- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumas
csendes tag
Ha valaki kissé szórakozott, mint jómagam, és könnyen megfeledkezik az időről. (Ezen kívül, én pl ha csak úgy randomra csinálom az edzést valszeg kevesebbet fogok csinálni mint amennyit tudok, míg ha egy program utasít, hogy ennyit meg ennyit csináljak, akkor igen is, annyit fogok csinálni (Ez csak szerintem beteg kicsit? Egy gép utasítgat... Tiszta szégyen.)) Tudom ajánlani a Just 6 weeks és a Gymboss2 okostelós programokat. (Előbbinél emlékeztetőt is lehet állítani, ez nálam úgy szokott működni, hogy ha otthon dolgozok, akkor csipog a teló, és meló elmentés/edzés elkezdés. Így nem feledkezek meg semmiről) Míg mondjuk a Gymboss2-nél ilyen HIIT jellegű edzéseket lehet tervezni, és több egymás utáni sorozatot lehet állítani. Aki szeretné próbálja ki őket. Hogy egy kicsit beszámolós is legyen, Utóbbi időben a térdelős fekvőtámasz egész jól megy, remélem hamarosan eljutok a következő szintre, Húzódzkodásnál sajnos nem nagyon tudok haladni, mert nincs min még mindig. Viszont hídból rendes hidat szoktam csinálni ami szintén jó dolog sztem Kézenállásnál azt szoktam, hogy szépen lépkedek fölfele, és közben fekvő 1-1 de sajnos fal nélkül még nem megy. Nagyjából ennyi.
U.i.: Ha valaki egy nagyon faja edzéstervet tudna nekem linkelni/ összeállítani ami hétfőtől péntekig rendesen kitölti a kis időmet nagyon megköszönném, mert mostanában kezdem észre venni, hogy pl nincs izomlázam az edzések után. Gondolom nem elég intenzív. Annyi, hogy súlyzózni nem tudok menni sajnos, max ásványvízes csomagokkal, szal az belefér. Meg pontütő párnára tudok ütögetni, ha valaki ezt bele tudná rakni. Tudom, hogy pofátlan vagyok, hogy ilyet kérek, de annyi okos ember van itt, hogy gondoltam hátha valaki tud segíteni Bocsi a hosszú monológért.
-
tatabánya
senior tag
most kezdtem olvasni a meztelen harcost, ti ezt birtatok?? ez az erő legyen veled, meztelen harcos, meg legyél félelmetesen erős kiborit... kollégák meg rohognek, mi ez...
-
kolosanyi
veterán
válasz kk831228 #2052 üzenetére
Most sima csokis Scitec tejsavó. De rendeltem 5 kiló ízesítetlen Myproteint, áttérek arra. Olcsó, cserébe nem finom.
(#2055) tatabány
Semmivel se rosszabb pólkócsvéd agymenésénél, hogy mennyire szar a konditermi edzés. A módszer viszont hasznos, sok jó dolgot ír le.[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
lehet csak a magyar fordítás furcsa nyelvezetű nekem. viszont tényleg jó, hogy a jól bevált módszereket taglalja, aki még életében nem sportolt tökéletes olvasmány.
amúgy miután belenéztek ki is kellett próbálni a körülöttem levőknek az egylábas guggolást inkább kevesebb sikerrel amin meglepődtem az az egyik tipikus vidéki srác jó erős, tagbaszakadt alkat, tudjátok az a seggtől tarkóig tiszta szőr, na neki kettő is összejött jobb lábbal, mondjuk nemhiába hívják oda, ahol már a traktor is elakad
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
köszönöm a táskás ötletet, de a tescos fila nem bírta kiszakadt 10 kilónál, még jó, hogy szőnyeg van
valami mást kell néznem -
Dumas
csendes tag
Na mi a helyzet? Mindenki sulizik, hogy ennyire megállt a beszélgetés?
-
koshmar
addikt
Ki fogom próbálni a negatív pull-upot. Kíváncsi vagyok.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Rabbitf_24
addikt
Itt mindenki iskolás lenne? Csak nem én vagyok az egyetlen dolgozó?
-
gyuromoj
veterán
válasz Rabbitf_24 #2066 üzenetére
Én most edzettem le, lassan indulok melózni.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
westcoastog
veterán
Sajnos csak munkakereső vagyok, de legalább aludhatok majdnem délig.
-
Rabbitf_24
addikt
-
Jim-Y
veterán
is-is
-
brownus
veterán
kötelet mászni hol lehet pesten??
-
tatabánya
senior tag
-
brownus
veterán
újabban csak futni járok az orczyba, nem szeretem az ottani rudakat, vastagok... meg mostanában sokan lógnak rajtuk, nincs kedvem kivárni a sorom, otthon meg van saját. viszont a kötél jó lenne! szóval veszek valami vastagabb kötelet és átdobom egy magasan levő faágon ha meglesz rád írok!
milyen faház?? a kalandparkon belül? bár van egy vele szemben is, ott a beton placc mellett...
te is 8ker? én práter - szigony sarok
ja, tegnap előttem futott - igaz nem sokáig, mert kezdtem elveszíteni az önuralmamat - így gyorsan megelőztem, egy napipopsi úristen milyen formája volt a csajnak, ja, most jut eszembe kettő is volt belőlük jót mosolyogtam mert az egyik csaj a faszijával volt kint, egy kosárlabdával (ott hol van kosárpálya? na mindegy) és pofátlanul megbámultam a csaj seggét, kétszer is köhhintve, hogy ez igen a srác kurva gyorsan megfogta a lány kezét, jelezve, hogy foglalt nem mintha én nem lennék az, de vakságot nem és soha nem is fogok fogadni. meg ha éhesen megy haza az ember, az jó, nem?
-
Hangm4n
tag
Orczy-sok egyesüljetek!
Ez a kötélmászás nagyon érdekel. Régen imádtam. Szóljatok, ha mentek ki!
-
kk831228
addikt
válasz kolosanyi #2064 üzenetére
Üdv!! Olvastam a blogod és rájöttem hogy én kb. véletlenül a LEANGAINS protokoll szerint kajálok... Akaratomon kívül...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
brownus
veterán
-
westcoastog
veterán
Nagy baj ha egy kicsit lazsál az ember? Ezen a héten szerda óta nincs nagy életkedvem, ma sem tudom rávenni magam hogy itthon csináljak valamit, majd jövőhéttől remélhetőleg új erővel visszazökkenek, meg addig megreformálom az alvást, éjfélkor lefekvés, 8-9 kor kelés akármennyire is jól esik, mert hiába ma délben keltem, de most is úgy ülök itt mint aki hót fáradt. Lelkiismeretemet nyomja hogy nem csinálok semmit, de nem bírom rávenni magam most.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz westcoastog #2081 üzenetére
2 hetente van egy pihenőnapom, ma reggel szúró mellkassal ébredtem, lelkiismeret furdalás ide vagy oda, most 3 nap kényszerpihenő.
Addig jó, amíg bánt, hogy nem edzel, mert akkor még motivált vagy.
-
westcoastog
veterán
válasz Rabbitf_24 #2082 üzenetére
Akkor belefér.
Ja bánt nagyon is, de egyszerűen itt a szobámban kénytelen vagyok edzésre adni a fejem.
Ma nem mentem be edzeni mert nem jöttek volna sokan ki, meg tegnap sem voltam súlyzózni(lábazni) mert a garázst pakoltam ki meg takarítottam aztán valamikor este 6 körül végeztem.. stb.
Jó mondjuk tegyük hozzá a kedvem elromlott hogy még ezen a héten sem sikerült újra a muscle up, meg húzódzkodások után a könyökeim is fájtak....Viszont lett pénzem, valószínűleg jövőhéten veszek 2 havi adag arthro guardot, mert amíg szedtem nem tapasztaltam olyat hogy a könyökeim fájnának húzódzkodások után, mostanság meg igen, ami azért eléggé visszavett a teljesítményemből.
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz westcoastog #2083 üzenetére
az jó cucc. én ezt tolom egy hónapja és a térdem nagyságrendekkel jobb.
Pihenj egyet, dobj be egy filmet oszt kész.
-
westcoastog
veterán
válasz Rabbitf_24 #2084 üzenetére
Lehet megnézem a rocky 5-öt, bár azt mondják elég szar.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz westcoastog #2085 üzenetére
Rocky-t a szájukra ne vegyék... Nekem mind tetszett, habár én ezeken nőttem még fel..
-
Jim-Y
veterán
Amikor az embernek nincs kedve edzeni, mégis leviszi a fene a terembe, abból lesz a legjobb edzés
-
-
Rabbitf_24
addikt
Nem tudtam pihenni, ma reggel megvolt az eddigi legbrutálabb tekerésem.
13/30 erősségi fokozat, 1590kcal, 30 km, 33km/h átlag91. napnál tartok az edzésben, nemsokára teszek fel képet a blogomba.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Rabbitf_24 #2089 üzenetére
Durva milyen gyorsan haladsz...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Rabbitf_24 #2091 üzenetére
Sokat fejlődtem lassan 1év alatt, a harcos étrendet 2 hete csinálom, de este is csak csipegetek, napközbe meg semmit vagy gyümölcs.
Egykezes fekvő is megyeget, back lever, egylábas guggolás is jobb lábbal, ballal kevésbé, de 100kg-ról nem bírok elszakadni
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Oppenheimer
nagyúr
Én a makacs zsírt nem tudom leadni a hasam aljáról. Nincs rajtam zsírfeleslegx azt leszámítva, de az már eléggé zavar. Lehet az a baj, hogy nem csinálok kardiót, csak heti 3 fegyenc.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
bagyulajuve
addikt
válasz Oppenheimer #2094 üzenetére
nekem is ez a problémám
én most kezdem el, azt hogy a heti 3 (H-Sz-P) "fegyenc" mellé berakok heti 2 HIIT edzést (K és Cs; boxzsák+kettlebell), kíváncsi vagyok rá milyen lesz, + heti 1 foci is vanResistencia eterna
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz bagyulajuve #2095 üzenetére
Nekem a heti 3 fegyenc is épphogy csak belefér majd a suli miatt.
-
diamondface
tag
válasz Oppenheimer #2094 üzenetére
Tök érdekes testetek van... Hogy a fenében tud csak azon az egy helyen megmaradni a háj? Máshol is van az, csak épp nem zavar. Egyik ismerősöm is pont így nyilatkozott a múlt héten. Megmutattam neki, hol keressen még magán, mert biológiailag lehetetlen az amit mond. Végül találtunk, nem is keveset
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz diamondface #2097 üzenetére
-
diamondface
tag
válasz Oppenheimer #2098 üzenetére
Köszi a fotókat a srác, akit említettem is hasonló kaliber. Ezt lehet úgy nevezni, hogy fedett. Alattomosan, vékonyan mindenhol megbújik az a fránya zsír. Amikor csak ennyi van, attól a legnehezebb megszabadulni.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz diamondface #2099 üzenetére
Mit kezdjek vele?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest