- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumas
csendes tag
Nekünk egyébként kravon is, meg WT-n is azt tanították rögtön elsőre. Ha valaki fenyegetőleg jön feléd üss te előbb. Nem tudhatod a másik mennyire képzett/erős/gyors, esetleg mind egyszerre Szóval, ha valaki úgy megy feléd, hogy: "Mostmegöllekterohadék!!!" Akkor rögtön vagy egy feltartórúgás (Ah, imádom ) vagy középvonalon szépen torokra vagy orra. (Utóbbit életemben egyszer használtam éles helyzetben. Nem volt semmi komoly verekedés, igazából azzal az egy ütéssel kimerült. Belém kötött egy gyerek a két haverjával, és megpróbált beijeszteni (Meglendítette a kezét, hogy össze húzzam magam) én meg azzal a lendületttel középvonalon előre egy egyenes ütést (kicsit lecsúszott orrol, de egész pontos volt) bamm...Gyerek rögtön megszédült, haverjai meg pár másodperc feldolgozási idő után rögtön. "Nem kell a balhé, nyugi van... bla bla" A gyerek már talpon volt mikor leszáltak és lentről persze megint nagy volt a szájuk, de én azért örülök annak, hogy sikerült reagálnom. Bár az is tény, hogy utána remegett a kezem mint a kocsonya ahogy jött ki a feszültség gondolom. Bocsi a sok offért Meg az volt a mákom, hogy a másik kettő betojt és nem kezdtek el kötözködni.)
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Rabbitf_24 #1437 üzenetére
Na ennek örülök.
(#1438) Wa2x_
Király, akkor már csak várok míg lesz munkám és vehetem is.
És ezt hogyan érdemes fogyasztani? Reggel, edzés előtt vagy után(?) meg este? -
Wa2x_
veterán
válasz westcoastog #1453 üzenetére
Attól függ mit eszel, mit/hogyan és mikor edzel. Nagy általánosságban - és hogy ne fogyjon hamar - én anno edzés után ittam 60g-ot, meg este 30g-ot.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
westcoastog
veterán
-
Wa2x_
veterán
válasz westcoastog #1455 üzenetére
Megy a zászló? Nekem még sose ment, csak pár pillanatra.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Rabbitf_24
addikt
válasz westcoastog #1455 üzenetére
zászló a cél köv nyárra, még ha csak 2 mp-re is.
-
westcoastog
veterán
Elkezdeni gyakorolni.
Tehát testem felviszem függőlegesbe, majd onnan szépen hozom vissza le, egyelőre a felvitelt gyakorlom, törzserő még nincsen sok.
Inkább a front lever-re gyakorolok, így (front lever raise) az megedzi az egész törzset.(#1457) Rabbitf_24
Nekem is célom, meg meg kéne tanulnom kézen állni, csak ne fosnék annyira. -
Rabbitf_24
addikt
válasz westcoastog #1459 üzenetére
Háát 110 kilóval még nem próbálgatom a kézenállást, de ami késik nem múlik....
-
SkyS1gn
félisten
válasz Rabbitf_24 #1460 üzenetére
Én csinálom, 100-al
Egyhelybe OK, most a menést gyakorlom, meg hogy minnél egyenesebben álljak.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dumas
csendes tag
Én úgy gyakorolgatom a kézenállást, hogy a falnál elkezdek fellépkedni, (esetleg lehet azzal fűszerezni, hogy minden lépésnél 1 fekvőtámasz) Aztán amikor elérem a maxot akkor próbálom magam egyensúlyba hozni a faltól eltávolítani a lábam meg ilyenek. Ez nem egészen fegyencedzéses, de abból még csak a fejenállásnál tartok jelenleg
-
westcoastog
veterán
Bert Assirati, 110kg.
-
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #1463 üzenetére
Ez az első kép az hogyvan?!
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #1436 üzenetére
Jó is ez így. Sokan a gyúrós topicban azt vallják, hogy előbb tömegelj, aztán diétázd le. Én inkább egyetértek ezzel a cikkel.
(#1439) Dumas
Nem haragszol ha nem én írogatok össze mindenfélét, hanem azt mondom, hogy vedd alapnak pl ezeket a kalkulátorokat, meg mondjuk a minta étrendeket? Nem ismerem a részleteket, így nem tudok neked semmit mondani, de ezekkel be tudod lőni magadnak, hogy nagyjából mi az az irány, ami felé el kell menned. Arra figyelj diétánál azért, hogy zsírmentes testsúlykilogrammonként legyen meg egy 2g fehérje, hogy minimalizáld az izomveszteséget.
A költséghatékony étrend pedig úgy lehetséges, hogy te állítod össze a kajád. Csikre, pulyka, hal, tojás, rizs, zabpehely, sok zöldség és kevés gyümölcs, én kb ezt szoktam variálni. K*rva unalmas, idegölő és fárasztó, ráadásul macerás, mert el kell készíteni, magaddal kell cipelni és általában a kaja körül forog az ember minden gondolata, mert éhes. Ezen csak javítani lehet, megszüntetni nem. Aki azt mondja, hogy lediétázott 10-es testzsír alá már éhség nélkül, az vagy nagyon szerencsés alkat, vagy hazudik. Ha olyan a melód, akkor nagyon kürölményes diétázni sajnos. Én most egy hónapig csak szemét kaján éltem, mert akkora volt a pörgés szakmai gyakorlaton, hogy nem tudtam mást csinálni. Gyorséttermi sz@rok, meg házhozszállított sz@rok tették ki az étrendem nagy részét. A szerencsém az volt, hogy folyamatosan mozogtam végig, így nem zsírosodtam be, de nem hinném, hogy egészségesebb lettem tőle.(#1442) Wa2x_
Ez mekkora!(#1447) Tibii91
Vannak durva csajok. Együtt edzek jó párral, akik sokkal keményebbek, mint egynémely hímnemű egyed akiket ismerek. Az egyik pl 70 kilóval nyom fekve, aztán nincs egészen 60 a csaj.(#1448) Dumas
Bőven jó az TRX-szel is szerintem.(#1449) Wa2x_
Állat vagy. Én 113 kilósan nem állok ilyen fényesen a saját tömegemhez képest.
Fekvenyomásban pl 120 a max jelenleg, guggolásban 180, felhúzásban 160, bicepszről fogalmam sincs, vállból nyomás meg nekem is olyan 75 körül lehet. Na most ezt te majdnem 40%-kal kisebb tömeggel éred el. Big respect!(#1455) westcoastog
Jól néz ki, kellene egy ilyen nekem is. Zászlóhoz tényleg tök jó. Nekem még sajnos nem megy, csak pár pillanatig tudok úgy maradni, de célom, hogy egyszer képes legyek rá. -
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #1468 üzenetére
De hogy áll kézen olyan ferdén.. vagy én látok rosszul? Vagy egykezes planche-t csinál?
-
Dumas
csendes tag
válasz kolosanyi #1465 üzenetére
Köszi! Igyekszek majd ráálni valami ilyenre Csak ugye meló az általában úgy megy, hogy reggel rohanás reggelizni 5 (Nagyon szerencsés esetben 10) perc, aztán ebédig rohanás, ha valami fejlesztős akkor esetleg van időm közben betolni valamit (Na persze irodában a főttkaja kizárt) ebéd fél 1-kor, aztán délután ismét rohanás és akkor általában már csak este 6-7 fele jutok kajához otthon.
Szerintem azért olyan ferde annyira, mert úgy jön ki jól a súlypont, nézd meg a felsőtestét, nem kisdarab. Meg szerintem a kép is csal valamennyit, hogy mennyire van megdőlve
[ Szerkesztve ]
-
Hangm4n
tag
Nagyon pörög a topik.
Ma vettem egy súlymellényt. 16,5 kg, de a súlyok kivehetők, úgyhogy majd szépen fokozatosan fogom növelni a terhelést.
-
bagyulajuve
addikt
[Harcosok étrendje], egyik ismerősöm ezt tolja kb fél-egy éve, 3-4 hét volt az átállás rá, nem mellesleg személyi edző és kettlebell instruktor, azt mondja h sok zsírtól megszabadult és sokkal jobb a kondija (látszik rajta amúgy, bár eddig sem panaszkodhatott); én magam nem próbáltam és elég sokan hülyeségnek tartják, de azoknak jó lehet , akik napközben nem tudnak rendesen étkezni.
Resistencia eterna
-
SkyS1gn
félisten
válasz koshmar #1475 üzenetére
Szimplán csak a kép volt fura, hatalmas respect neki!
Nekem elég a 2kezes, meg most hogy elinduljak és járjak. 1kezest nem is próbáltam.
(#1474) bagyulajuve Hát ez tényleg mindennek ellentmond! Énis eléggé szkeptikus vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #1479 üzenetére
Mit nem adnék ilyen rudakért....
Nekem csak egy szaros hinta van azis téglalap metszetű acélrúdból, ujjaimnál az inak már fájnak néha.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #1481 üzenetére
Van de szar EU-s mocsok... olyan vastag hogy megmarkolni nemlehet.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Oppenheimer #1483 üzenetére
Yep.. ugyanaz a story. A jó kis NDK-s rozsdás jobb lenne most, akkor meg még nem voltab benne a dologban.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Eu-s fos van nálunk a faluba is, nem is szeretem, meg kint van a templomnál, majdnem a cigánytelep végén.
-
aizen92
addikt
válasz brownus #1489 üzenetére
én az csináltam hogy kivágtam a táska alját, kettévágtam az elejénél fogva, hátamra vettem hasamra tudtam hajtani varrtam rá két csatot ami összefogja és a kis reteszekbe pakoltam apró súlyokat de homokot is lehet pakolni beléjük. így legalább a hasamon csípőmnél és a hátamnál is van súly nem csak a derekamat terheli, eloszlik a 10-15 kiló.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Dumas
csendes tag
válasz kukinyo #1491 üzenetére
Én nem láttam, de nem lehet semmi. Múltkor néztem, azt hiszem nat geo-n, a shaolin kung fu-sokról egy műsort. Na az beteg. Azokkal nem szívesen kötözködne az ember az fix. Tudom ajánlani mindenkinek egyébként, szerintem saját edzésekbe is sok minden beilleszthető belőlle
Hogy van az, hogy ha megkérdezek valakit egy programozós oldalon, hogy, hogy van ez meg az, esetleg mutatok neki saját forráskódot, akkor rögtön lehülyéz és inkább fikázza az én kódomat, de nem segít (Max, ha kiutálkodta magát) Míg mondjuk itt, ahol az "izomagyú" kollegák tárháza van (Nehogy sértésnek vegyétek, tudjátok, hogy, hogy értem ) Akiktől inkább elvárná az ember az agresszív vagy bunkó hozzászólást, rögtön segítenek és nem az jön, hogy de hülye vagy, hogy ilyen edzést csinálsz, hanem inkább a "Szerintem inkább így kéne csinálnod" kifejezés a meghatározó? Vagy ez csak nekem meglepő?
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz bagyulajuve #1474 üzenetére
Akkor ezért van az, hogy hiába eszek rohadt sokat, mégsem tudok hízni egy kilót sem, mert mindig éjszakára zabálok be, napközben meg csak be-be kapok valamit.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Oppenheimer
nagyúr
Hídból a 2. gyakorlat elég kimerítő. A hajlékonyságom határait ostromolja és még a lábamnak is megerőltető.
Kézenállásban végzett fekvőtámaszból még csak a varjútartásnál vagyok, de nemsokára megyek ki a kertbe kicsit gyakorolni a kézenállást fal nélkül, hogy mikor már komolyan nyomni akarom a fekvőket ne legyenek egyensúly problémáim.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Dumas
csendes tag
válasz diamondface #1496 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zsolthee
senior tag
válasz Oppenheimer #1495 üzenetére
Pont tegnap jutottam el a kézenállásban végzett fekvőtámaszban egy mérföldkőhöz. Teszem rögtön hozzá, hogy ez csak nekem az
Szóval fal mellett már le tudok nyomni 5 teljes fekvőt úgy, hogy a fejem megérinti a talajt. Mondjuk én kicsit furán csinálom, mert az arcom a föld felé néz. Gondolom ez nem sokat számít...
Megfogadtam egyik fórumtársunk korábbi javaslatát, miszerint nem kell a kézenállást 2 percig kitartani. Ha már megy 1 percig, akkor el kell kezdeni aprókat nyomkodni. Nekem kb 1-1,5 hónap alatt meg is hozta az eredményét.
Egyébként minél lejjebb ereszkedsz, annál jobban kell egyensúlyozni. Legalább is nálam ez a tapasztalat.
Ha már csak fal mellett csinálod, akkor is javulni fog a koordinációd. A varjútartás már nálam egy alap gyakorlat. Nagyon szeretem és már próbáltam egyéni rekordokat felállítani. Eddig 1p:45mp a csúcs(#1496) diamondface
"..aki 4 perc alatt elintézte a napi penzumot 14%-ot fejlődött"
Akkor most már nincs lelkiismeret furdalásom. Nekem kb 20-30 percet tesz ki naponta.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Edzéstervek. Szerintem jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest