- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
Olyan nincs, hogy unalmas...
Ha megvan az elhivatottság, akkor azon jár az agyad, hgoy mit csinálhatnál, hogy fejlödj,-fejlödj fejlödj... Légy spontán, bicepszezz ásványvizzel. Amugy meg én igy 27 évesen bánom, hogy nem kezdtem el diákmunkákat nyomatni amiylen hamar lehetett, annyi pénzt lehetett volna keresni... Ugyhogy ez is csak kifogás.
2-3 havonta egy hét szünet nem árt, meg ugy 2 évente egy honap, de egy tél--- mi lesz igy veled?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
válasz westcoastog #2552 üzenetére
Hivjál valami csajt el edzeni Vagy egy pasit, ahogy neked jobb
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
duo
addikt
válasz westcoastog #2554 üzenetére
csak az a nő nem foglalt amelyiken fekszenek
egyébként csináld azt amit én mindennap mást és ha laposodik, csinálj A-B hetet mindennap mást.
most vagyok a második hét közepén lásd fentebb a programot, és eddig jó. pedig csak 2x1.5M2 helyen tolom. csukott ajtónál. a másfél éves mindig el akarja venni a súlyzókat múltkor is majdnem ráb@szta a kezére ahogy gurítgatta
szóval nem épp ideálisak a körülmények, de minden megoldható. persze a zene fontos anélkül túl hosszú pihenőidőket hagynék. meg unnám is rohadtul.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
RBJ
addikt
válasz westcoastog #2556 üzenetére
Hólapátolás.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Tyer
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #2552 üzenetére
Érdekes, én egyedül jobban tudok edzeni. Esetleg egy edzőpartnerrel, de a csoportos annyira nem jön be. Teremben is mindig berakom a fülest és kizárom a külvilágot. Edzés közben idegesít ha leállnak velem beszélgetni stb. De nem vagyunk egyformák. Ilyenkor a legjobb ha tudsz szerezni egy társat, de ahhoz nagy mázli kell.
-
westcoastog
veterán
válasz koshmar #2561 üzenetére
igen, amikor feldugom a képem fészbukra már egyből rám is írsz, és ezt egész nap, legyen reggel 9 vagy este.
Szeretek csillagmotorokról olvasni egész nap, még ha le is szarom.
Nem tudsz vicceslenni.(#2559) Tyer
5000(#2560) kolosanyi
túl sokat vagyok egyedül, túlzottan is kell nekem a társaság.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #2562 üzenetére
Ezeket most találtad ki? Érdekes.
A Mustangokat én kb. ennyire szarom le, ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Tyer
őstag
válasz kolosanyi #2560 üzenetére
Egy társa nagoyn jol tud jönni, de valoban ki kell fogni, aki olyna elvetemült, mint én, ha nem, akkor csak korlátoz, viszont ha az...
westcoastog: 5000? Edzeni akarsz, nem? Még neked kéne fizetni, hogy egész télen edzhetsz.
Sőt megbeszélem a szomszédokkal, szerintem ök is megengedik, hgoy ellapátold előttük[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
koshmar
addikt
válasz westcoastog #2564 üzenetére
---moderálva---
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz westcoastog #2564 üzenetére
Te meg rinyálsz mint egy fürdős k....
Ha fejlődni akarsz tégy érte, most mi könyörögjünk hogy vedd fel a segged?
No excuses!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
Lui82
tag
Helló mindenkinek!
Most találtam ezt a topikot, a könyvet kiolvastam, az alapján kezdtem el teljesen az alapoktól fél év alatt 7kg-ot fogytam (175cm vok 86kg-ról lejöttem 79kg ra) szépen haladtam, most (8.hónap) kicsit megálltam a heti 6napos edzéstervet nyomom (minden nap 1 a 6 tételből 2-3 edzéssorozattal), hatékonyabb lenne heti 3x- h-sz-p végig menni a 6lépésen 2 sorozattal? -
kk831228
addikt
válasz SkyS1gn #2567 üzenetére
Igazad van!! Én is kimentem futni egy kicsit ,de már előtte is fájt a fejem egy idő után meg meg kellett állni... Na mindegy sétáltam egy kicsit... Sokan furcsán néztek póló+ rövidnadrág. Más meg kabátban. Én meg izzadtam mint k..va a templomban.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Dobi 562
addikt
Szia!
Én úgy gondolom a Fegyencedzés nem a fogyásban segít, hanem erő- és állóképesség növelésben. Persze ha előtte nem sportoltál és elkezdted szépen csinálni de az étkezési szokásaidon nem változtattál akkor az edzés alatt elégetett többlet kalória miatt fogytál. Ha tovább akarsz fogyni akkor szerintem az étrendeden változtass vagy eddzél többet. Esetleg iktass be heti néhány (2-3) laza kocogást.
-
kolosanyi
veterán
Fogyás nincs kaja változtatása nélkül. Na nem kell túlmisztifikálni, vedd kicsit vissza a ch-t, fehérjét emeld meg és számold a bevitt kalóriát. Ha tartod a deficitet, nem lesz gond. Kardió alatt nem csak a futást lehet érteni. Bent a szobában is remek edzéseket lehet csinálni, egy rakás HIT, tabata stb. edzés van a neten. Tök egyszerű mondjuk a négyütemű fekvőtámasz, jumping jack, dinamikus guggolások ugrókötél, gyakorlatilag végtelen variáció van.
-
duo
addikt
válasz kolosanyi #2575 üzenetére
jah a tabata nagyon bitang, tanúsíthatom.
azt hadd kérdezzem meg hogy ha már kicseréltem lassú szénhidrátokra a kenyeret (magam sütöm)
nem eszek cukrot, de azt eszem ami van már azzal is tettem valamit nem?feljebb leírtam, de
teljeskiörlésű kenyeret eszek kb mindennap reggel és este (7órával bezárólag.)
3 szelet toast méret- sok feltét sonka sajt szalámi zöldség vagy gyümölcs.
ebéd mindig ami. csirke,pulyka, rizs krumpli (ez utóbbi kevesebb) és tészta(durum) na ebból kellene magasabb fehérje alacsonyabb szénhidráttartalmú.... mert sajnos a mediterrán tésztaételekért odavagyok.
nassolni nemigen szoktam, alkoholt havi rendszerességnél is ritkábban fogyasztok.
lehet ezen változtatni valamit, ha testsúly normalizálást akarok? kb 10kg és makacs testzsír.
úgy, hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön. ez lényeges lásd legelső kommentemet itt pár oldallal visszább.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
koshmar
addikt
Idegből szerintetek jobb lesz csinálni?
Rendkívüli módon fel voltam ma pöckölve.
[ Szerkesztve ]
-
Assasin_
aktív tag
Üdv!
Most találtam ezt topicot igaz a könyvet nem olvastam végig cask bele bele olvastam de nagyon érdekelne ez az egész edzésprogram hol találom meg ezt ami alapján el lehet kezdeni? Ha valaki tapasztaltabb és tud tanácsot adni hogy mit hogyan mikor mennyit kell csinálni azt szívesen várom.
Üdv
-
kolosanyi
veterán
Igazából én nem hiszek a szemét kaja, üres kalória fogalmakban. Fogyni akkor fog az ember ha több kalóriát éget el, mint amennyit bevitt. A felesleges ch raktározódni fog, a zsír lerakódik, ebből lesz a koleszterin, a fehérje meg csak megfosat. Ha zsírt akar leadni az ember, törekedni kell a magasabb fehérje, alacsonyabb ch bevitelre, meg a mozgásra. Ennyi az egész, nyilván kalória deficit mellett. Ebből a szempontból nem számít, hogy gyors vagy lassú szénhidrátot eszik az ember. Az inkább az egészség szempontjából fontos, hogy ne vágd tele magad cukorral, tartósított műkajákkal.
Szóval a dolog egyszerű. Ha tömegelni akar az ember, sok fehérje kell meg több kalória, mint amit elégett az ember. Nyilvánosan zsír is jönni fog ilyenkor, nem csak izom. Ha zsírt leadni, akkor kevesebb kalória kell meg mozgás, természetesen izomvesztés is lesz. Ha pedig a lassan járj, tovább érsz filozófiát követed, akkor próbálj szintentartó kalóriabevitel közelében maradni, odafigyelni a makrotápanyagokra és menni fog a testkompozíció javítás. Hosszú folyamat, cserébe nincs szopás a diétával.
(#2577) Tibii91
Nem, akkor nem lehet figyelni az izomfeszítésre. Nem tud koncentrálni az ember a célizomra, technika, ész nélkül nyomja, akkor meg a fene megette az egészet. Fontos a tiszta fej.[ Szerkesztve ]
-
Assasin_
aktív tag
valakinek megvan pdfbe a könyv ha igen meg tudja osztani velem?
-
Lui82
tag
tabata-t milyen gyakorlatokkal érdemes elkezdeni?
-
kolosanyi
veterán
válasz koshmar #2583 üzenetére
Simán tudsz bukáson túl is edzeni. Erre való a vetkőző sorozat. Pl. fekvőnél elkezded valamelyik nehezített változatot, ha eléred azt a pontot, mikor több már nem megy szabályosan, mész könnyebbre, aztán újra és újra. Mondjuk aszimmetrikus-sima-"női" (térd a földön)-könnyített, karod egy széken-majd a végén falnál. Ezt én a végére szoktam hagyni, teljesen kicsinálom magam vele. De jó dolog a szuperszett is, esetleg olyan szuperszett, melynek az utolsó sorozata vetkőző. Tuti vége lesz az embernek. Én a legutóbbi szuperszett edzésem után majdnem rókáztam a konditerem budijában. Kicsit túllőttem az intenzitást, de edzés után olyan izom érzetem volt, mint még soha. Király volt...
(#2584) Lui82
Pl négyütemű fekvőtámasz, vagy guggolásból felugrás. Lényeg, hogy minél több izmot megdolgoztasson és intenzív legyen. -
Assasin_
aktív tag
válasz westcoastog #2581 üzenetére
Köszönöm megkaptam
-
Lui82
tag
válasz koshmar #2588 üzenetére
MAi adagom:
húzodzkodás (fél) 2x15 és 1x10
híd(falmászás le-fel) 3x5
lábemelés(rúdon térdemeléssel) 2x15 1x10
kézenfekvő (fél távig) 2x10 és 2db teljes fej földig és vissza
guggolás: 2x25 zárt teljes (kislányommal a kezemben 6kg )
fekvőtámasz: 1x20 szűk 1x20 válszéleeség 1x20 fekvő állásból alkarra majd vissza állásbaHeti 2x szoktam lenyomni ezt a mennyiséget, próbálom mindíg nehezíteni a feladatokat a mester 10 es fokozatokok előrehaladásával. + 1x 1óra bicikli vagy 1 óra taposógép
8 hónapja csinálom a fegyencedzést, hozzáértőket kérdezném, hogy a további fejlődés érdekében jó -e ez a program, vagy inkább heti 6 nap minden nap 1 elem?
-
RBJ
addikt
Mondjuk ezt az unmotiváltságot nem értem, visszatérve a témához.
Én már attól idegbeteg vagyok, vagy bűntudatom van ha kimarad az edzésem, Mindegy milyen fáradtan érek haza.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kolosanyi
veterán
Nálam is nagyon ritka, ha elmarad. Akkor is valami közbejön, betegség, előre nem tervezett dolog stb. Mindenesetre tudom, hogy van aki nem ilyen és tényleg motivációt kell összeszednie, hogy menjen az edzés. Ezért isszák sokan az edzés előtti pörgető szarokat is. Nekem azok sose értek semmit. Illetve de, rossz a szám íze, ha iszom egy olyat.
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #2593 üzenetére
Szolárium játszik?
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #2595 üzenetére
Szerintem működhet...
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #2597 üzenetére
A legjobb vízen. Hanyatt fekszel egy matracon, kezedben egy finom shake (protein, tej, fagyasztott banán, hmmm) és csak döglesz fél délután. Hiányzik a nyár...
-
stalker19
újonc
Üdv!
Szeretném hozzácsapni az edzéstervemhez a fekvős napokon a tolódzkodást.
Lépésenként szeretnék eljutni a teljes tolódzkodásig, eddig 4 lehetséges "állomás"-t találtam ki:
1. bicska tol. fél útig (tehát láb a földön, egy ágyon a 2 kéz, fél mozgástartomány)
2. bicska tol (le a föld fölöttig 1 mm-rel)
3. teljes tol, fél mozgás tartománnyal
4. teljes tol, teljes mozgástartománnyalehhez mit szóltok? tudnátok még lépéseket javasolni?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest