Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    Na kezd végre beszippantani a hangulat. Tudtam hosszabban játszani.

    Elküldtek a parasztok kitakarítani a Corvega gyárat (lvl 7 voltam tán). Azért az szerintem elég emberes feladat, stimpack és páncél nélkül nehéz lehet, én hard fokozaton tolom, sima felfedezéshez nem használok Power Armort (legyen = PA), de ehhez belebújtam. (amúgy ez az új PA megoldás nekem is tetszik, hogy nem lehet csak úgy zsebre vágni)

    Még a gyár előtt rábukkantam a Super-Duper Mart-ra. Na, OTT volt hangulat, tényleg rinyásnak éreztem ahogy a sok feral ghoul random mászkált be a járdaszinti ablakokon.

    Most, - "out of főquest módon" - el fogok menni a Polymer gyárba is, egy eyebot reklámozta.

    Ami nagyon tetszik még, a fegyverek 3D dizájnja, amiket load screenek alatt időnként feldob. Ilyen kézzel forrasztott koszos nyáklapokkal vezérelt gamma rifle, kilógó kondikkal, pl.

    Fatman mintha kissé gyakran lenne PA-os raider "bossoknál." Ezek azért kemények voltak, szerencse, hogy a fos pontossága miatt időnként jócskán mögém küldik...

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák