Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neoteric

    addikt

    válasz attiati #7983 üzenetére

    Tavaly nyár elején mentem ECL felsőfokra.
    Kentem vágtam szinte minden témát ( szerényen :DDD ), kezdve attól, hogy mért jó az ha EU-ba vagyunk, miért nem.. odáig, hogy hogyan fejlődik a magzat az anyaméhben, stb.. és mikor leültem szóbelin egyszerűen minden elszállt, vagyis én úgy éreztem.. és kb ilyen alapfoknak megfelelő szókinccsel kezdtem lökni a sódert, de aztán belejöttem hál isten, de azt a szintet korántsem értem el, amire én elvbe felkészültem. Előtte azt mondták nekem, hogy mindegy mit csak beszéljek nekik (angolul..) hát abba nem volt hiba. Felhoztam vagy 3 témát, de már rég nem arról beszéltem amiről kellett vna, de csak mondtam.. Vizsgabiztosok már vigyorogtak jobbra-balra.

    Na szal a lényeg, hogy ha már tudsz 2 jelent, 2 múltat meg egy jövőt, és ha van 1 alap szókincsed, akkor felsőfok sem necces. Nem kell bonyolítani a dolgot, pl ezzel a 2 éve ilyenkor x éves volt xy.. saját magadat kevered szarba, ha nem vagy biztos valamiben.

    Nekem egyedül a hallásértés jelentett nagyobb gondot, az épp, hogy meglett.. CNN-t hallgattam vizsga előtt pár héten keresztül és qrvára elszoktam a british englishtől.. de persze lehet ezzel csak én vagyok így. :))

    PSN: ne0teric_sAN

Új hozzászólás Aktív témák