- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
A corona virus rontja az uzletet:
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
blueboi69
senior tag
Megjött ma a szárítógépezet. Sztem egyáltalán nem hangos,bár hallatszik azért, hogy működik.
Tesztüzem megy éppen, van 1-2 olyan gyerekruha, amire az volt ráírva, hogy nem szárítható, de nem értem, mert volt olyan, ami 100% pamut és nem szárítható és volt olyan amelyik 100% pamut, de szárítható... mindenestre vmi kímélő programmal kezdünk. -
FőDudu
veterán
Na akkor itt a vilagmeretu egeszsegugy veszhelyzet is. A WHO kihirdette.
Kivancsi vagyok milyen intezkedesek jonnek.
FőDudu
-
npera
őstag
Nova, minőségi kontent warning.
Opeth legújabb albumát ma meló közben hallgattam. Egyik számuk különösen bejön. Link a számra.
Nem túl könnyen fogyasztható zene, kell hozzá kis idő.
-
FőDudu
veterán
Nem pont ezt csinaltak a kinaiak is egy 2 Magyarorszagnyi teruleten?
Ezek szerint nem gyoztek meg a WHO illetekeseit. Vagy azok rajottek, hogy a kinaiak hazudtak ejjel es nappal...
Mar az eddig kiderult adatok szerint sem stimmel a kezdet idopontja es a piacos fedosztori....
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
halapidori
tag
válasz blueboi69 #47055 üzenetére
Nálunk az a tapasztalat, hogy nem igazán árt a ruháknak a szárító... Ritkán nézünk címkét, mert általában szigorúbb, mint ami indokolt... A nyomott mintás, vagy valóban kényes anyagokat, és Adam pólóit nem szoktuk betenni, minden mást igen. (Selyem és gyapjú külön programmal) Angórazokni már ment össze, másnak még nem lett baja, szerintem legyetek bátrak
-
blueboi69
senior tag
válasz halapidori #47063 üzenetére
Köszi a véleményt! Az első teszt alapján tényleg semminek nem lett baja, de nem is lett minden csontszáraz. Elsőre nem is mertünk brutálul befűteni, de azért pislogtam mennyi vizet kiöntöttem belőle. Majd még tapasztalgatjuk.
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #47056 üzenetére
Cégnél drámáznak, megy a tájékoztatás és kirakott fertőtlenítők. Én meg nem értem. Úgyis Kína, nem tudjuk, hogy mi merre. Alap hírek szerint eddig kevesebb ember halt meg, mint idehaza egy átlag héten vagy influenza járványban.
Valaki kamuzik.
U.i.: igen, havonta olvasok pubmedet és hasonlót.
-
-NoVa-
addikt
Ha már minőségi kontent warning. Látványos.
-
BobaHWSW
aktív tag
Dlagaszagaink...
Meg vettem valami allitolag igen jo motoros kabatot meg keztyut meg kiegeszito gerinc meg ilyenolyan vedot. Csizmat, nadragot es sisakot holnap.
-
npera
őstag
válasz BobaHWSW #47076 üzenetére
Drakulálok!
Nagyon javaslom, hogy elsőre tanulj meg fékezni és csak aztán húzzad a gázt. Ha a fékezés megy, akkor kikerülő manővert is tanulj meg azt is, hogy mit csinálsz, ha elmérsz egy kanyart.
Aztán érdemes elmenni valami vezetéstechnikai tréningre is viszonylag hamar, mielőtt még a rossz szokásokat rögzíted.
Én a KTM-szalon látogatás óta narancsot látok mindenhol...
-
Samott
addikt
#animgif topic
Ez azert fajhatott rendesen...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
őstag
válasz FőDudu #47077 üzenetére
Csak egy percet dudálnak vele és kész?
A vágóhídon hónap elején van teszt, de utána van egy hosszabb szünet (kábé 90 másodperc), majd egy 30 másodperces hosszú szignál, ami a "veszély vége" jelzés egyezményesen.
Ha csak dudálnak egyet, akkor nem tudni, hogy most gyakorlat-e vagy éles.
-
npera
őstag
válasz BobaHWSW #47086 üzenetére
Alighanem a tréningen belétek fogják "verni", hogy kikerüléskor nem meredten nézzük az akadályt, mert akkor annak megyünk neki. Hanem a kiutat kell nézni és akkor már-már ösztönösen oda fogsz kormányozni.
Meg sebességtől függően hogyan ülsz ki oldalra és hasonlók.
Aztán már csak sárga mez kell és lehet gyakorolni az alábbit ...
-
-
FőDudu
veterán
Auto a szerelonel.
El tudtam vinni gond nelkul - az ut alatt latszolag nem is fogyott a frissen beletoltott fekolaj.Pedig a tartaly ures volt ma reggel - a bal hatso kerek alatt meg ott a meretes tocsa.
Pedig a fek igencsak lent fogott, de ugye most nem a probalgatas volt a cel, igy szepen mentem. Pumpalva lett ekhatas mar a pedal felsobb allasaban is. Eleg kihalt volt minden, senki nem nyomult be elem ami fekezesre kesztetett volna. A kezifek viszont mechanikus igy mukodik rendesen - igaz azzal a fekero nem az igazi. Arra jo volt, hogy a szerelonel felmenjek a lejton es szepen lefekezzem az autot a feni vizszintes reszen ahol a muhelye van.
Szerelo szerint ma kesz lesz, valoszinuleg van hozza cucca. Hacsak nem makkant meg az ABS kocka is.
Fekolajat mivel lehet felpucolni?
Tudom, hogy korroziv es mergezo is, szoval nem hagynam ott.[ Szerkesztve ]
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs