- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Nova, good news!
Most jöttem rá, hogy nem kell szenvednem a Fatshark rossz minőségű DVR-minőségével és az 18650-es konverzió is egyszerű lesz. Van ugyanis az ImmersionRC DVR, ami akksipakk is a Fatshark szemüvegekhez.
-
Sipi-
őstag
Érdekes emberek vannak, már 3-4 hónapja vásárolta a vodás előfizuját és nem tűnik fel neki, hogy azóta nem kapott számlát. Azért, mert az én email címemre jön a számla
Ma már az jött, hogy 3 napon belül fizessen, vagy behajtónak adják át a követelést.
Voda részéről nem lenne logikus először postai levelet küldeni/hívást korlátozni és utána behajtani?https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
FőDudu
veterán
válasz JonesC #47559 üzenetére
Bolond lenne a szolgaltato, ha nem probalna meg ugy is ertesiteni a hasznalot.
Nalunk pl. olyan lehetoseg is van, hogy a gyerek osszes jegyerol SMS-t kuldenek.
Sot azt is kuldik, hogy az elkovetkezo 1 hetben milyen dolgozat/felmero/feleles varhato.Persze mindezt csak az online elerheto informaciok mellett - nem helyett.
A suli weboldalan ugyanezek megnezhetok.Hasznos, sokszor lovesunk sincs, vagy gyerek felejti el - utoljara pl WC papir gurigat kertek, mert abbol csinalnak valamit... (tan novenyt hajtatnak benne).
Szoval az SMS hasznos dolog.
FőDudu
-
Gabibácsi
őstag
Nekem uPC-től jött második fizetési felszólítás emailban. Korábban már próbálkoztam jelezni hogy ez a nemtudommilyen női név nem én vagyok, de leszarták.
Akkor én is leszarom, megy a spambe.Telekom pepita, 1 évbe telt míg fenyegetőzésemre, hogy átmegyek máshová, megoldották hogy a másik ügyfelük, aki annyira retardált hogy az én emailcímemet adta meg, megváltoztassa a címét. Előtte mindig kaptam az ő számláit is, és amikor rákattintottam a linkre kijött hogy nincs is fizetni valóm.
Papír alapúm is van, kettővel ezelőtt itt lakó valami huszonmillió tartozással bír, már leszedtem a névtábláját is, de néha beesik egy egy felszólítás hogy fizessen. Tulajnak szóltam, mondta próbálták már elérni, meg szólni neki, nem sikerült.
-
Jahno
veterán
Jó lesz ez, egy ideje érződik, hogy átalakulás lesz. Kinti főnököm le is váltották, az új a réginek a nevét sem ismeri, minket meg aztán főképp nem. Vicces lesz ez a maradék pár hét.
Aztán megy a matek, hogy melyik irodában hány felhasználóra hány IT-s jut, mert még mindig itt tartunk és nem a feladatoknál meg a környezetnél, amit rugdalni kell, mert eleve ott kezdődik, hogy egy felhasználónak évente 20-30 alkalommal telepítjük a gépét és állítjuk be a profilját. Teljesen más a amtek, mint ahol kap egy gépet és el van a sarokban.
-
Gabibácsi
őstag
nekem lett megint új főnököm, ez a nyolcadik ha jól számolom
ez most magyar, és helyileg is itt van
még nem találkoztam vele, mert homeofficeolok, de majd egyszer biztos összefutok vele kávézni.. a morgenstanlytől jött át
remélem hagy majd minket dolgozniHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
nekem is van egy csomó ilyenem, vagy egy munkaügyes néni valahonnan szabolcsból aki mindig küldi az összes személyes adatot tartalmazó fizupapírját VALAKINEK
már többször írtam neki hogy nem én vagyok ez , de azért ő küldözgeti néha
szerintem nemcsak visszaélni tudnék ezzel, de még perelhetne is a fickó, akijét küldi , persze ha a nénike baszta elHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
FőDudu
veterán
-
eattila
őstag
-
Jahno
veterán
Lángos: https://welovebudapest.com/2020/02/06/bezar-az-arany-janos-utcai-retro-langos-bufe-buldozer-partyval-bucsuzik-a-vasarloktol/
-
veterán
facebook nagyon érzi, mire van szükségem: videóval kiegészített könyvet hirdet, amiből megtanulhatok játékot készíteni assemblyben atari 2600-ra.
hanyas vagy, te disznó?
-
-NoVa-
addikt
Fenébemá megint sikerült eltörni egy 2.5mm jack csatlakozót kocsiba beüléssel. Jöhet erre a kábelre is az L profilos dugó, ez az egyenesen kiálló változat már bizonyította, hogy nem jó. Volvoval sem, Subaruval sem kompatibilisek.
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #47593 üzenetére
Tegnapelőtt ezo/áltudományos/átverős cuccokat néztem, hogy elmúlt pár évben esetleg átalakult-e a duma a piachoz vagy az ellentáborhoz viszonyítva. Dömping van a mintavételből bármire is:
"A sugárzás közömbösítésére legjobb, ha energetizált vizet használsz. Azon kívül, hogy ingyenes, házilag is előállítható. Vegyél elő egy lapos, 3-5 literes edényt, és helyezz bele öklömnyi hegyikristályt vagy rózsakövet! Önts rá három liter vizet, éjszakára pedig helyezd az edényt a terhelt mező középpontjába! A víz felveszi a kőben évmilliók alatt felhalmozott energiát, majd egy, körülbelül 100-120 cm átmérőjű helyen közömbösíti a geológiai terhelést. Minden második éjszaka cseréld a vizet, hiszen az ekkorra már negatív sugárzással telített."
"felszerelése után a gáz egy erős mágneses téren fog keresztül haladni, aminek a hatására az összetapadt gázmolekulák taszítani fogják egymást. Így könnyebben találkozhatnak az égéshez szükséges Oxigénnel és ezáltal már hatékonyabb lesz az égés. Kevesebb lesz az ugyanolyan hőmérséklet eléréséhez felhasznált gáz mennyisége."
Ésatöbbi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest