- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabibácsi
őstag
én 50-ezret kaptam anno (teljesen feketén), valamikor 95 körül, de képzetlenül, és járt hozzá egy nyomortanya szállás is , meg a borravalót is felvettem, mert az volt a mondás hogy majd összegyűjtik közösen és elbulizzák, de mondtam hogy a nagy lófaszt, nekem a pénz kell (volt hogy többezer borravalókat kaptam hollandoktól)
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #25053 üzenetére
Nekem sok ismerősöm van a világban, azért mondtam, hogy placcos és pincér közt is van különbség, de a csilliárd nettó az óradíjban már nem mindig olyan fényes, meg a többi. Szóval mindig a részletek. Szomszéd csávó is felszolgáló, ott azt mondja, hogy felé a szállodában semmi borravaló nincs, most ide-oda vergődött több melóhely közt is, aztán majd megint megkérdezem, ha talákozunk.
-
blueboi69
senior tag
Ó nem kell komplett egység, meg erősítő meg akármi, csak antenna. Tudom lehet kapni neten is, csak ha mégsem válik be, akkor meg kidobott pénzt.
Kültéri,beltéri az szinte mindegy, mert vagy a padlásra rakom vagy a padláson kívülre, ha kültéri. Szóval igazából bármi jó, csak legyen rajta vezeték meg sma csati. Az sem baj, ha kettő!100+ db billentyűzet otthon? Én néha már kettőt is soknak érzek, cserébe nem raktárt nevezek lakásnak
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #25059 üzenetére
Dekirálycsávóvagy! Van pár LCD-s TV-s móka, azt tesztelni kellene vele :-P Előkerült az is, amit 12 éve adtam kölcsön a szomszédnak, meg sok más hasonló cserealap. Következő alkalommal meg van egy biztosan működő kompozit/HDMI konverter, amire mindenki mondja, hogy de jó. Szerintem látatlanban szar lesz :-D El leszünk rendesen.
-
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #25064 üzenetére
Jaaaaj, már reggel óta a sirámokat hallgatom, mert edzés lesz, rossz az idő, elfelejtettem, ilyesmik. Mindjárt számolok valami létszámot, de ha Bertold is jön, akkor már vagyunk négyen. Legalább elférünk. Meg ex-LMI arcok. Fel is megyek kávézni a recepcióa és még masszírozom a népeket. Bár ott sok a kiskorú :-D
-
Sipi-
őstag
Új társasházi mélygarázsokban nem kötelező, hogy legyen mobil térerő? Nincs erre valamiféle rendelet?
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
FőDudu
veterán
-
zetor2000
őstag
Szerintem nem kötelező.
A házunk ~10 éves (9 meg egy kicsi), és itt is olyan a teremgarázsban a térerő, hogy csapnivaló. Néhol OK, néhol semmi.A megoldás az, hogy a szolgáltatóval kell egyeztetni - eggyel vagy akár többel is - hogy adjanak ilyen femtocellát. Ez egy mikro bázisállomás, általában egy szolgáltatóhoz kötődik, interneten lerendezi a hívásokat, szóval az kell neki az áramon túl. Fogyasztása nem sok, azzal alig kell törődni.
Mennyiségre meg annyi, hogy legyen elég lefedettség. Nálunk kéne ~3-6db, szerintem.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
npera
őstag
A 2016-os lakásban gyakorlatilag nem volt térerő. A konyhában a teraszajtóhoz nagyon közel állva lehetett "bugyborékolósan" beszélni, de igazából ki kellett menni a teraszra ha jó hangminőség kellett. A fa bodegában most semmi ilyen gond nincsen, mindenhol maximális térerő van. Csak a patkányok zavarják az adást
-
FőDudu
veterán
Nem tudom a hiba mennyire valos - hataron atjarkalo kollege nem meri automatikusra allitani a halozat keresest az iPhone X-en, mert eleg random modon mukodik.
Hiaba er mondjuk boven a hazai halozat zonajaba, a keszulek foggal-korommel ragaszkodik a masik halozathoz (ahol roamingolt). De itt ne parszaz metereket kepzelj el, hanem 10km-re bejon az orszagba, beer a varosba, bejon a munkahelyunkre (ahol a szolgaltato sajat rendszert epitett ki az epuletben) es meg mindig roamingol...
FőDudu
-
Sipi-
őstag
Köszi. Itt nem lenne beszélgetés semmi, csak a garázskapu telefonhívással nyílik, csak éppen a garázsban nincs térerő. Az én telefonomon még a garázskapunál állva sem volt annyi térerős, hogy fel tudjam hívni a kaput :)
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
npera
őstag
válasz FőDudu #25083 üzenetére
EU-n belül a roaming már teljesen lényegtelen, ugyanaz a költség.
Én egy ideje szIfont hajtok, de nem vagyok fanboy. Most ez van. Lehet később más lesz. Vannak pozitívumok benne, de igazából már túl öreg vagyok hozzá, hogy bármi kütyüért lelkesedjek. Működjön. Többnyire működik. Szerintem kábé Gabibácsi szinten vagyok poweruser, a havi 60 ingyen hívást sem használom el, a havi 4 giga netet sem használom el, csak gyűlik. Lassan elérem a 30 gigát, mert felgyűlik. Talán 15 app van rajta a "kötelező" hatósági és bankos és kerékpáros appokkal együtt. Jobban belegondolva én már most nyugger vagyok, bár még mások nyugdíját fizetem elég erősen
-
FőDudu
veterán
Ez igy igaz.
Viszont a horvat halozatnak mar alig van terereje nalunk az epuletben, es az iPhone meg nem az erzekenysegerol hires.Igy jon az ertesites a nem fogadott hivasokrol, holott a telefon nem is csorgott.
Emiatt kezzel kell atallitgatni a hataron atkeleskor az egyik halozatrol a masikra...
Ez eleg faszsag, leven az illeto naponta 2x lepi at a hatart.FőDudu
-
FőDudu
veterán
Amugy EU tenyleg fasza ilyen szempontbol.
Kollega atugrott Svajcba, 6MB volt 50 Euro korul.
8.5 Euro per megabajt. Nem gigabajt. Horror.Az viszont fura, hogy pl. Svajcban tan kaphato olyan kartya ami kb 50-60 Frankert flatrate es Eu roaming is benne van (azaz total korlatlan).
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Ma epp szivat a telefon.
Tegnap reggel jott valami frissites, 2019 aprilisi patch level.
Ok, tegyuk fel.Ma tobbszor nem volt mobilnetes adat forgalom.
Vartam akar fel percet is, mobile data ki/be, semmi.
Minden alkalmazas csak allt es vart a netre...Aztan airplane mode, vissza, utana halozatot sem talalt (2db szep 0 a halozat ikonok helyen).
Restart megoldotta. Csinaltam cache torlest, meglatjuk segit-e.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Epp a heten fordult meg a fejemben a freelancerkedes...
Van annyi megkereses, lehet megerne tobb helyen eladni a tudasomat.
Nem egy helyen huzni az igat, hanem itthonrol tavmelozni par helyre.Persze kerdes valoban csokkentenem-e a munka mennyiseget, vagy csak (esetleg) helyet valtoztatnek?
Fonokoskodni ugysem szeretek, inkabb szeretem csinalni es szervezni a dolgokat.Meg at kell ragni, lehet nem is jo otlet (anyagilag) - nem ismerem erre fele hogyan mennek az ilyen vallalkozoi dolgok.
FőDudu
-
npera
őstag
válasz FőDudu #25093 üzenetére
Nézd át az adózási szabályokat és cégalapítási pontokat. Akkor hamar kiderül megéri-e. A meló kevesebb nem lesz, neked kell a céget is vezetni, meg a melót elvégezni. Vagy kiszervezni adott esetben. De ha ügyesen "optimalizálod" az adót, akkor sokat lehet szakítani. Cserébe nincs állandó bevétel, ha nem csinálod, akkor áll az egész.
-
zetor2000
őstag
Ilyenben gondolkodtak nálunk is, aztán lett valami... most ilyen kulcskarikás kék "biléta" van, valami proxy cucc, kábé 5Ft 1000db, és mindenki aki akarja tudja másolni. Pár helyen van olvasó, és ha jogosult a cucc, akkor nyílik az adott ajtó. Nem olcsó, de nem kell térerő hozzá, meg ha épp lemerült a telefon, akor is ki tudsz állni. Ez, ami most van, nem túl megbízható, mert tényleg elég könnyen másolható, cca. 30 USD egy ilyen kütyü, de adnak mellé 10 "üres" terméket.
IlyenEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás