- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nah berendeltem a Square-Enix Surprise Box-ot, eléggé naiv vagyok , mert valami jóféle anyagra számítok titokban
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
NyMRooD
őstag
GIANTS: CITIZEN KABUTO ingyen a GoG, főképernyő közepén lehet behúzni (adatlapon $9.99 ír).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
pigster
senior tag
válasz DrTechnoid #6303 üzenetére
valami jóféle anyagra számítok
Csak játék lesz benne! -
tomsolo
addikt
válasz DrTechnoid #6303 üzenetére
ha nincs meg a hitman egyik része sem akkor igen
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Sirandrish
legenda
Sok sikert mindenkinek! De aztán olvasni is a blogot meg minden
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Crytek
nagyúr
Mondjuk az év játéka legtöbb szavazatot kapó rész nem kérdéses az életem összes pénzét ráteszem ,hogy a Witcher 3 lesz!
Legjobban várt az érdekes lehet. Engem jövőre game nem igen érdekel semmi extra nem lesz.
Az új Metro game leleplezését várom a legjobban.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
woros
őstag
Tegnap vettem onnan egy Half-Life Complete packot komoly 1989Ft-ért. Azonnal küldte a steam gift linket és sikeresen felvettem a profilomba is. Az áfa nem tudom hogy van én nem választottam ki az országot így 0%-ot tett rá és hagyta is kifizetni. (nem használtam g2 shieldet.)
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
-
Diopapa
addikt
Valamelyik nap láttam Star Warsos főtt kukoricát.. Azt hiszem, ez az alja...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Hangm4n
tag
-
Dilikutya
félisten
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Out
addikt
Most vettem egy DLC-t a Kinguin-on, 0,38 euro volt maga a kiegészítő és 0,48 euro a 27% adó. Még így is megérte nekem
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
TBT
addikt
Adventi akció van a CD Galaxisnál, amiket érdemes kiemelni:
Assassin's Creed Syndicate Special Edition - 8990 Ft
Assassin's Creed Syndicate Charing Cross Edition - 17990 Ft
Assassin's Creed Syndicate Rooks Edition - 13990 Ft
Might and Magic Heroes 7 Collectors Edition - 15990 FtPC-s verziók természetesen!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Frod
addikt
-
Zamery
senior tag
Nem kell ahhoz akció, hogy jó játékokkal lehessen játszani! Az utóbbi idők 2 legjobb játékát azért találtam meg, mert valaki linkelte a topicban.
Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist ---> k@rvajó, csak kár hogy rövid, de most játszom harmadszor! És van hozzá steam acsi! Azért van egy kis Stanley Parable utánérzés, de ez legalább nem a source motorral készült. Ingyenes!
Shadow Complex Egy rövid regisztráció után letölthető a keretprogramon keresztül a nagyszerű Epic Games 2009-es játékának felújított változata. Viszont csak az év végéig ingyenes! Szerintem nagyon szép lett, aki szereti a side-scroller játékokat az nem fog csalódni. Nekem nagy meglepetés volt, mert még soha nem hallottam róla előtte.
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
ayo
Topikgazda
Shadow Complex egy nagyon menő metroidvania játék, nem csak egyszerű sidescroller. Történet gagyi, viszont nagyon addikt egy cucc, két játszásból kitoltam majdnem max.ra, egyszerűen nem tudtam abbahagyni...imádom az ilyeneket és tényleg előjött bennem az xbox 360 aranykor érzés. a célzás volt néha zavaró, de nagyon jó port. sztem szedje le mindenki, azt próbálja be, max. letörli ha nem tetszett
http://jateknaplo.blog.hu
-
Zamery
senior tag
Tényleg tuti, mondjuk az előbb majdnem összetörtem az egeret, amikor ötödjére haltam meg ugyanannál az ellenségnél, és a mentés visszadobott majdnem a pálya elejére...
De azért tetszik a game! Meg a sztori is.
(#6339) Figyeld amit írok: i n g y e n v a n . . .
[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
Ezt írta valaki?
Aveyond: Gates of Night Itt lehet kulcsot kérni: [link].
-
ricsiii01
tag
10 euró a COD 1&2 bundle+united offensive dlc , ilyen olcsón még nem nagyon láttam.
.
-
tomsolo
addikt
gamersgaten DeadRising sale van -70%
Dead Rising 2 6 €
Dead Rising 2: Off The Record 6 €
Dead Rising 3 Apocalypse Edition 15 €(mind steames)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Dilikutya
félisten
válasz ricsiii01 #6343 üzenetére
Ez konkrétan történelmi besztbáj, az Amazonon szokott még 15$ lenni ugyanez a csomag.
Call of Duty World War II Bundle sem rossz, ott picivel 6€ fölé jönnek ki, benne van a World at War is. Még a Black Ops 2-t és a Ghosts-ot kéne akciózni, és jó leszek, többit már megvettem ügyesen innen-onnan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kriszpontaz
veterán
Far Cry 4-ből várható valami értelmes akció? A Limited Edition megéri azt a plusz felárat az 1 szerencsétlen DLC-ért, vagy hanyagolandó? Egyáltalán a Season Pass (vagy eleve a Gold Edition) megéri az árát vagy az a pár DLC nem ad semmi olyan plusz tartalmat amiért érdemes lenne olyan sokat kiadni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest