-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Soroksári úti tescoba BF4 2 ezer ft van belőle 4 db, kell vkinek?
-
felde33
csendes tag
azoktol erdeklodom akik tudjak, ha kulfoldi paypalt regisztralunk mindenkeppen vpn-en kell, vagy eleg siman beallitva az adott orszagot es megadva a megfelelo bankkartyat stb??
-
lafaty80
addikt
(Magamban azért röhögök, miközben írom ezt
Tesco-ban futottam bele star wars battlefront-ba, amit clubcard-dal ~13.500Ft-ért el lehet hozni (16.000Ft helyett). Pre-order-es kulcs van csak benne.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Indiegamestanden Super Trench Attack 2 1 dollarert (steam, drm free szerintem 0.01-tol mar kiprobalhato). Az elso resz nagy kedvencem, igazi retro grafikaval es poenokkal, cannon fodderre hajazo jatekmenettel. A 2. resz allitolag korokre osztott xcom wannabe lett. Ajanlom kiprobalasra akar 0.01-ert is. (1.5dollar korul ajandek ost es elso resz jar).
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
arty
veterán
Xbox one/360 black friday akcio (november 20-30)
Sony PSN DLC akciók (a normál akcio elég semmitérő, be se linkelem)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
Niczo
senior tag
FREE Two Worlds 2 a dlh.net-en
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
tomsolo
addikt
BundleStarson akciózzák a Kyn-t - €4.99
Jópofa kis (erősen)indie, vikinges arpg, klikkfeszt nélkül - csak helyezgetni kell az embereket illetve slow modeban lehet apró-cseprő dolgokban taktikázni. Az emberek statjai bármikor újrarendezhetők, így a 3 kaszt bármelyikében szerepelhetnek. Jó nagyok a térképek és sokat kell mászkálni miközben nagyon kellemes zene szól. (Van deluxe is OST-vel)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Haunted Domains
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
cskamacska
addikt
Szeretne olyan halott lenni az Evolve, mint a régebbi CnC játékok.
CnCNet, CnCOnline, GameRanger. Nincs olyan perc hogy ne lenne szabad meccs, csúcsidőben több tucat. Az más kérdés hogy elpicsáznak a 15 éve játszó veteránok , de ez várható a 4 napos Battlefrontban a lvl30-as shotgun-gránátos teabagger tiniktől is.ollie: A Nuuvem zárás óta sokan Hola-n keresztül brazil Paypallal tolják a második kártyájukról. Gondolom IE alól kikapcsolt tűzfallal, ha már bátorságpróba.
lafaty80: "Magamban azért röhögök, miközben írom ezt
Tesco-ban futottam bele star wars battlefront-ba, amit clubcard-dal ~13.500Ft-ért el lehet hozni (16.000Ft helyett)."Majd fogsz te még sírni is. csak játssz egy kicsit vele.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
SenorGrande
senior tag
Köszi, ma már volt nálam Steamen kosárban az első rész, de úgy voltam vele, estig átgondolom. Jól tettem, egyben a kettő még jobb majdnem ugyanannyiért.
Van valakinek vele tapasztalata, lehet ott két példány vásárolni valamiből?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
tomsolo
addikt
válasz SenorGrande #5280 üzenetére
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
SenorGrande
senior tag
válasz tomsolo #5281 üzenetére
Igen, tudom, a látásom rendben; vásároltam már giftként. A kérdés arra irányult, hogy ha két példányt veszek ugyanarra a regisztrációra - nem ajándékként - , akkor megjelenik-e rendesen a többi játék között, mert olyat még nem csináltam.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Egy csomó minden 1 euró körül a Bundlestaron
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Wolverine
félisten
-
Zolás
addikt
válasz Cheesus #5284 üzenetére
A rengeteg negatív a kiadott dlc miatt van, amiért fizetni kell az előrendelőknek is. Továbbá rengeteg bug van még, amit nem javítanak.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
huskydog17
addikt
Itt 4 játékot osztanak ingyen, hármat már bezsebeltem, a Gorky17-re még ár percet várni kell. 1000 köszönet!
#5283: Durva, a teljes Earth széria most összesen 3 euró, mindegyik rész 1-1 euró, bár nekem már rég megvannak, de nagyon király RTS-ek!
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
KubanitoS
veterán
válasz huskydog17 #5287 üzenetére
DLH-ra érdemes folyamatosan visszanézni, mindig van ingyen Steam játék és sokszor nem is egy.
Jelen pillanatban ezek vannak: Gorky 17, Knights and Merchants HD, Two Worlds 2, Commander - Conquest Of The Americas.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Vertigo18
addikt
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
AtHoS
nagyúr
-
MrTwister
őstag
válasz Vertigo18 #5290 üzenetére
sold out Kisfiamnak akartam, ő szereti az ilyen ügyességi platformjátékokat. Azért köszi!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #5295 üzenetére
Szerintem suttyóság többet kérni.
Én ráadásul egyet se kértem, ránéztem, csak a sorokat foglalná a kliensben. Múltkor a zombitehenes legalább jópofa volt, le is töltöttem, csak nem volt időm játszani.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mr.Csizmás
titán
tescoban AC Syndicate(?) 2k
(#5301) wesker24 monor. nem bizti, hogy a syndicate, vmelyik rész. a 2k-s BF4-et kerestem. (a polcok porszintjéből ítélve kb. csak a farm simulatort meg a my little pony-t viszik, vidék rulz ) volt belőle egy marék, holnap megnézem alaposabban
edit volt 2, 4, és 6k-ért is AC nem játszottam vele sose, nem tudom melyik mennyit ér...
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest