-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz hitvanyalak #18050 üzenetére
Valóban, a Dungeon Siege 3 valami nagyon más lett. De egyszer végig lehetett vinni.
A Divine Divinity is nagyon jó volt. Nagyon nagy szabadon bejárható terület. Kiváló, érdekes mellékküldetések
A "sorozatgyilkos-os" kimondottan tetszett[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
Vertigo18
addikt
válasz TheProb #18049 üzenetére
Ki ne hagyd!!!
Rengeteg órát beleöltem... aztán megvettem...
És minden kezdődött előröl, ismét rengeteg órát beleöltem, majd lett egy "másod" steam-regem, amire megvettem a fiamnak is. Így már ketten toltuk/toljuk, nagyon sok karakterünk van, és még a mai napig szoktunk újraindítani karaktereket.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
reelc
veterán
Ránézésre nem ilyen a Helldrivers. Nem ismerem amúgy.
Ez a műfaj főleg fantasy játékokat termelt ki.
Talán a Borderlands? Igaz az már fps nézet.(#18052) Vertigo18: Rendes volt a THQ Nordictól, hogy ha valaki rendelkezett Steamen akár az alapjátékkal, megkapta az Anniversaryt, amit patchelgetnek, nem hagyták magára.
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
nem, helldivers inkabb coop es nem ilyen RPG szeru cucc, en probaltam de nem jott be
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
TheProb
veterán
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
reelc
veterán
válasz eszement24 #18057 üzenetére
Én kispályás vagyok, 74 órám van az Anniversaryban.
Viszont előtte a Goldot nyomtam, abba lement 333 órám.Mivel megvan neked Steamen a Titan Quest, elvileg az Anniversarynak is meg kell lennie, az tartalmazza az Immortal Throne kieget is.
A mentett állás kompatibilis volt. -
TheProb
veterán
Tegnap megvettem végül, jelenleg Sparta mellett egy kentaurt próbálok elölni. Egyelőre sikertelenül... (én lvl6, ő 9 és kb meg se tudom karcolni)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
Louro
őstag
Nem is rossz Fantasy Bundle
We are darwes, Consortium, King's Bounty Dark Side és a Septerra Core se rossz
Mess with the best / Die like the rest
-
Egon
nagyúr
A King's Bounty sajnos leszállóágban van, nem is kicsit.
A csúcs a Warriors of the North volt (főleg a Fire and Ice DLC-vel együtt): a Dark Side-dal túltolták a biciklit szvsz.
Jó lenne már egy (korrekt) második rész."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Nekem mar az armored princess utan eros leszalloagba kezdett. Nagyon szeretem a sorozatot, de a dark side-nal az hogy elindultam es terkepen mert tavolsagban iszonyu messze eljutottam hullagyengen, es csak tenferegtem ide-oda hogy most mit csinaljak....be is fejeztem..majd egyszer ujrakezdem.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Egon
nagyúr
válasz maross #18067 üzenetére
Szerintem a WotN jó volt. Tök jó új egységek (végre lehetett akár egyetlen fajból is ütős hadsereget építeni, úgy, hogy ez nem járt túlzott kompromisszumokkal, ugyanakkor megmarad a morálbónusz), a viking faj pl. tényleg jó lett, a medálrendszer és a skillfa is szinte tökéletes; no meg a Fire and Ice adta plusz lehetőségek (új helyszínek, az egységek is fejlődnek, a medálrendszer ötszintű lett stb.) tovább emelték a szintet.
Ehhez képest a Dark Side (az elcseszett medál- és skillrendszerével, plus za általad is említett problémával) egy rossz vicc..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
x_o_n
veterán
A franc....annyit irtatok róla hogy kipróbáltam,és ugy elkapott a nosztalgikus hangulat hogy végijátszottam a fél napot..bakker...de hogy miért van nekem egy gift is ebböl a raktárban azt nem tudom...mert nem vettem az tuti...
-
reelc
veterán
válasz cikasz #18074 üzenetére
Igen.
Itt a lényeg:
"Vienna (Austria), August 31st: THQ Nordic releases a surprise title on Steam called Titan Quest Anniversary Edition for the game’s 10-year-anniversary and gifts the game to everyone calling either Titan Quest, Titan Quest: Immortal Throne or Titan Quest Gold their own on Steam."Ráadásul a régi mentett állások kompatibilisek az Anniversaryval.
(#18073) x_o_n: Az jó, akkor van feleslegbe egy Anniversaryd.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Ha már így belemerültünk: tavaly év végén a Darksiders Warmastered Edition és a Darksiders II Deathinitive Edition esetében is volt ajándék példány, ha megfeleltél a linkeken lévő feltételeknek.
Én hónapokkal később aktiváltam a kulcsaimat, és megkaptam az új változatokat.
[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
Köszi!
És a Magyarítást is megcsinálták már hozzá! királyság.[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik