-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Másnál is úgy van gameagent-en, hogy a normál áras játékok dollárban vannak, a zakciósak meg euróban? A SW játékok is, ha csak rákeresek, dollár, ha az akciós linket nyitom meg, akkor euró. Természetesen a dolláros árakon nincs leárazás...
-
ricsiii01
tag
Fifa 14-et érdemes megvenni most 7k-ért dobozosan vagy húsvétkor lesz amazonon akcióban olcsóbban is (ha igen kb. mennyiért?)?
Ha amazonról venném meg akkor lehet magyarosítani teljesen (szinkron is)?.
-
csaba951
veterán
válasz ricsiii01 #65752 üzenetére
7000 Ft-ért??? Hát, ez most nagyon nem jó ötlet! Április 15 - május 15 között valamikor lesz Amazon-on Tavaszi Akció. Tuti biztosan benne lesz ez is 15 USD-ért. Szerencsés esetben akár 10 USD-ért is. Amazonos verzió tartalmazza a magyar változathoz való hozzáférést is.
[ Szerkesztve ]
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz BomiBoogie #65750 üzenetére
így van sajnos, hacsak az EA nem eszközöl valami frissítést az ügyben. A szemfülesebb közösségek azért biztos ki fognak ötleni valamit egy saját szerver listázó oldallal pl., de meg fog tizedelődni a játékosok száma az érintett játékokban ha csak google kereséses ügyködés árán lehet multizni, meg egyesével kell összehalászni a szervereket.
Dilikutya:
[ Szerkesztve ]
/s
-
maddionmax
senior tag
Offtopic, de jót derültem rajta...
Steam a Watch Dogs beárazását elrontotta Brazil régióban, így $6 volt a pre-order
-
TheProb
veterán
players.hu-ról rendelt valaki mostanában?
Mennyire gyorsak most?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Heavyrain
őstag
Amazon Tavaszi Szél-ről van már lista,hogy valószínüleg mik lesznek akciózva?
Mint ahogy a télinél is hamarabb kikerültek a címek a netre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
djculture
félisten
A rizs meg burgonya racer ára hogy lement a béka alsó fele alá..[link]
-
Mate
nagyúr
Köszönöm!
Lehet lecsapok rá majd, bár erősen olyan érzésem van, hogy sose játszanék vele
-
Frod
addikt
na siker a Guild Wars 2!
~6200 forintot vont le, ahogy körülnéztem ez tűnik most a legjobb ajánlatnak.egyébként nem PayPal, hanem bankkártyán keresztül lett volna a vásárlás, öcsém írt a supportnak, hogy valami gond van a lakcímmel, visszaírták, hogy arról az email címről amiről írt leveszik ezt a korlátozást (jelentsen ez akármit is ) de valóban, ma újra megpróbáltuk és ugyan megint gondja volt a címmel, de most továbbengedett és beadta a vásárlást.
Do you see the white shadow?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #65601 üzenetére
Jelentem, sikeresen visszakaptam a pénzt.
Gyorsan megveszem belőle a Wolf Among Us-t.
-
Wolverine
félisten
Szlovákiában lakóknak lehet érdekes ez az akció.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz BomiBoogie #65776 üzenetére
Akkor itt van a Redditen A lengyeleknél is van ilyesmi.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Edem05
őstag
Assassins Creed 3 - 5$-ért, Steames! [link]
-
szjoci
őstag
off topik, de inkább ide tolom be:
Tropico 3 Gold | Steam Key: ötTAMÁSgáborFERENCkálmán-B50JZ-T4DMB
Disciples III: Resurrection | Steam Key: R7TJN-ELEMÉRkálmánEDITxaviérPÉTER-0WD59Aki kapja, marja
-
Crytek
nagyúr
5 db Ride Race megrendelve!Amint megérkeztek küldöm a kulcsokat! (608 ft)
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Hátha valaki bétázik még manapság:
EverQuest Landmak beta:
Your unique activation code: 4J7D-MAA3-M9AA-T662-GPMA
How to Redeem Your Beta Key:
Visit www.landmarkthegame.com
Enter code in the box on upper right hand corner and click the 'Redeem a code'.Next PC Upgrade: 2022
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Miért nem tudok fizetni amazonon?
Amikor rámennék a complete purchase gombra az egér mutatója átváltozik áthúzott körre és nem tudok rákattintani a gombra.Szerk.
Látom már a problémát, csak US ügyfeleknek elérhető a termék...[ Szerkesztve ]
-
-Nemtom-
őstag
MotoGP™ 13 $5.25 szerintetek aktiválható steamen?
-
Ventur@
senior tag
-Nemtom-: DRM Free-nek írja, de a Moto GP 13 fent van Steam-en is, szóval lehet hogy megenné .
Kérdezek én is egyet: LA Noire vagy a Max Payne 3 éri meg jobban?
LA Noire Complete Edition vs. Max Payne 3+ Rockstar Pass.
LA Noire-ról amiket láttam, abból az jön le nekem, hogy tetszik ez a régi gengszteres stílus, viszont a Max Payne 1-ért meg oda és vissza voltam a bullet-time miatt és hát csak jó lehet a 3. rész is .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
KubanitoS
veterán
-
nagyúr
válasz KubanitoS #65797 üzenetére
Így van... és szerintem mindegyik jó a "maga nemében".
Nekem legalábbis tetszett az MP3 is, és nem hagynám ki.
De az L.A. is jó csak más, hiába tűnik hasonlónak.
Ha "újdonság" kell akkor L.A.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest