- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz Pocok256 #66192 üzenetére
Ha jobban megnézed az isthereanydeal grafikont, több helyen is kapható, havonta leárazzák valahol, és utoljára nem egészen 3 hete volt legutoljára jóárasítva. Egyébként mindenképp ezt vedd, ha több is játék kell, mert ha az alapjátékokat olcsón be is lehet valahol szerezni, a DLC áradatra mindenképp minimum ennyit még rákölthetsz.
reelc, dadawa, Csapoati, echterion: Miért kell azon feszengeni, hogy a kliensek honosításkezelése úgy általában csapnivaló? Egyszerűen vérgagyi a legtöbb megoldás. Mennyi erőfeszítésbe kerülne, hogy telepítésnél ki lehessen választani a telepíteni kívánt nyelvi változatot, ha több is elérhető?
Originnél pl telepítési beállítás lehetősége úgy általában hiányzik, van egy install gomb, meg egy uninstall gomb, és kész, ennél funkciószegényebb már nem is lehetne."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz csaba951 #66201 üzenetére
Minek ha magyarra állítva az origint felajánlja a magyar nyelvet ahol elérhető?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
Az magára vessen. Egyebkent milyen ferditesek vannak a kliens rendkívüli méretű honosításában?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
reelc
veterán
válasz cskamacska #66202 üzenetére
Én nem feszengek, csak éppen az nem tetszett, hogy nem is örült annak, hogy jó áron hozzájutott, és még szinkron is volt rajta. A forgalmazók közül hány foglalkozik magyar nyelvvel? Pláne szinkronnal?
Amúgy miért kínlódnának? Mindenen van angol nyelv. Meg mondjuk német felirat.
Amúgy fogalmam sincs, melyik kliens mennyire gagyi nyelv szempontból. Originen van 2 ingyenes játékom és kész. Nekem nemigen lesznek új EA játékaim. Uplayt sem ismerem.
Miért? Mert a játékaim nagyrésze vagy ezen kliensek megjelenése előttről van, vagy Steames, GoG-os, vagy simán lemezes.
A Steamen sem tudom, hogy működik a nyelv dolog, még nem játszottam magyar nyelvvel semmit sem. Szóval nekem ez a problémakör új.[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz cskamacska #66202 üzenetére
miért mi kéne még? a játékot telepíted játszol vele és letörlöd originnel nekem semmi bajom szép egyszerű és megfelel a funkciónak
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Baratnom megvette a huganak a SIMS 3 -mat. Elkezdi telepiteni es ezt az uzenetet kapja, mi lehet a baj? :S
YUMYUM
-
b4sxe
aktív tag
YUMYUM
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi időben nem követtem a játékmegjelenéseket, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Az utóbbi időben, max. 5 évig visszamenőleg, jelentek-e meg magyar szinkronos játékok, és ha igen, mik, és milyen stílusban?
A válaszokat előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Lackki
őstag
-
szami777
addikt
válasz klepto #66213 üzenetére
Burnout paradise, witcher pl.
Új játékok közül nincsen túl sok.Szerk: most látom, hogy ezek 5 évnél öregebb játékok, hogy repül az idő....
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
VoidXs
nagyúr
válasz klepto #66213 üzenetére
Az utóbbi 5 évben semmi. Eredendően szinkronosan két címet ismerek összesen, a Witcher (2007, szerepjáték) és a Crysis Warhead (2008, FPS). Mindkettőt birtoklom, és csak jót tudok róluk mondani. Mármint a játékokról, nem a szinkronról. De az filmeknél sem szokott jó lenni. Szóval ami van még, fandub: Doom 3 (2004, FPS), Medal of Honor Allied Assault (2002, FPS), Silent Hill (1999 és 2012, TPS), Tomb Raider II (1997, TPS), Warcraft 3 (2002, szerepjáték), és Half Life + Opposing Force (1998, FPS).
Ja bocs! Burnout Paradise intrója! De ilyet sokszor csináltak, és az nem szinkron, hanem semmi. 0.5% hang lefordítva.
Ezt a kommentet negyed óra anyaggyűjtés szülte.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
-
echterion
nagyúr
-
djculture
félisten
Brothers in Arms 3: Hells Highway -ból is van magyar szinkronos..
Postal 2
empire earth
Chrome (Döglégy Zoli rulez)
Stronghold Crusader
worms-armageddon meg még jópár rész
The Witcher
UFO: Aftermath
Harry Potter és a Főnix Rendje
Mass Effect 1 (dobozos sehova se regelhető hazai kiadás)
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
John Woo Presents: Stranglehold
Meg eleve magyarok által készitett stratégiai cuccok és árkád lövöldék:
S.W.I.N.E, Rush for Berlin és Rush for Berlin: Rush for the Bomb,
Codename: Panzers - Phase One
sine moraAutós játék is van vagy 10 féle magyar szinronos itt a polcon majd összeirom őket, egyik a wrc rally
Új cimek:
League of Legends (még nem teljes)[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz djculture #66225 üzenetére
A dobozos ME 1 csak feliratos, nem? A Wormsben meg külön poén, hogy a hang magyar, a menük és feliratok már nem. De a HP5 tényleg az, pedig még meg is van PS2-re, ráadásul a filmes hangokkal.
Szerk: a LoL szintén csak hangban magyar.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
djculture
félisten
válasz VoidXs #66226 üzenetére
Az első kiadás szinkronos az tuti mert megvan.. Utána lévők már teljes angolok vagy magyar felirat. Csúcs amit csináltak azzal a résszel
Midway játékok is hasonló káoszként alakultak abból is van vagy 5 féle magyar de ugyanazekböl árultak csak angolt is meg csak magyar feliratost is.[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
szinkron.. én még a magyar felirat beállítás mögé is egy cd romból kinyúló karral pofont osztanék, és megnyílna egy szótár popup
/s
-
BigBlue69
őstag
Van Helsing nem magyar szinkronos?:?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
nagyúr
Haegemonia magyar játékok is szinkronosak voltak, meg a Swine is azt hiszem.
Imp. Galactica is talán... bár az már tényleg nagyon régi.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Vertigo18
addikt
Sine Mora?
Szinkronos szintén, és nagyon jó lett a szinkron ott is...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Agyzuzo
addikt
válasz Vertigo18 #66240 üzenetére
Mivel magyar játék, ott a "szinkron" szerintem nem egészen helytálló. De amúgy igen, az elég ütős lett.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #66239 üzenetére
Az Imperium Galactica jó. Mondjuk az élőszereplős videók picit gagyik, színészi játék hagy némi kívánnivalót maga után, de az animált videók ma is jól néznek ki. Nyilván a játék már nem annyira, de a kornak abszolút megfelelő a grafika. Gog-on kár, hogy csak a Haegemonia van fent, egy IG2 még jó lenne, az első megvan PC Guru CD mellékleten 1999-ből.
Agyzuzo: A szinkron helytálló, hisz nem élőszereplős a játék, a magyar hangot ugyanúgy kellett rámondani, mint az angolt.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
maddionmax
senior tag
Átnézve a Gamersgate kosaramat, van még egy eladó Omerta: City of Gangsters $3.25-ért.
(Ennyiért tudom venni, ennyiért is adom, mielőtt bárki üzletet sejtene mögötte.)Ha valaki szeretné szóljon.
-
reelc
veterán
válasz Dilikutya #66242 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy a GoG-os Haegemonia (ill. ami bundliban volt nemrég) az adatlapja szerint csak angol nyelvet tartalmaz.
Így volt a SWINE is, jópár éve ingyenes volt egy időre, de a magyar változat nem.
Sok játék van, amiből itthon szinkronosan volt kapható, de a digitális változat nem feltétlenül tartalmazza (ha egyáltalán van digitális változat) a magyar nyelvet. Még választhatónak sem.
Úgyhogy ha valami csoda folytán pl. GoG-os lenne az IG2, valószínüleg nem magyarul lenne.
GoG lista, amik tartalmaznak magyar nyelvet (főleg szüveget, de van ami szinkronos).
Steam lista.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Dilikutya #66242 üzenetére
Lejárt a szerk. idő.
Mielőtt valaki félreértené, tudom, hogy a Haegemonia magyar játék, és itthon magyarul jelent meg annó.
Csak különbséget tettem azok között, amik valaha kijöttek szinkronosan, ill. mi az, ami manapság is elérhető, digitálisan szinkronnal/felirattal.(#66245) bob.zxr: köszi, ilyet se nagyon láttam még, hogy az ilyen jellegű projekteknél ne kelljenek eredeti fájlok a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
Aidan85
aktív tag
Uhh... tök jó, hogy belinkelted.
Sok kellemes órát töltöttem el ezzel a játékkal anno, még általános iskolás koromban... Valahol még meg is van egy PC-Guruból a lemez, de ez így jobban néz ki most. Lassan már optikai meghajtó sincs a gépemben nem hogy még CD-ket keresgessek. -
reelc
veterán
válasz Aidan85 #66247 üzenetére
Nekem is megvolt, de megsemmisült a Gurus kiadás első lemeze. Kölcsönadtam valakinek nem sokkal azután, hogy meglett. Még csak nem is játszottam vele. Állítása szerint széttörte a lemezt a CD olvasója, kicsit hibás volt. Nem tudom, mekkora sebességgel pörgethette. A 2-ik lemezt visszaadta. Kárpótlást nem kaptam, viszont ő sem kapott tőlem többet semmit sem.
-
Wolverine
félisten
Elkezdődött a GoG húsvéti akciója.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest