Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    Játékajánló

    GamePassban most jött ki az Omno című játék. Egyszerűen zseniális. Aki szereti a hangulatos, relaxed játékokat, az imádni fogja. Picit olyan Abzu -s feelingem volt egész végig. A zene magával ragadó és olyan atmoszférája van, amivel kevés játék rendelkezik. A pályákon úgy is végig lehet menni, hogy 5-6 kihívásból csak 3 -at teljesítesz, így biztosan nem lesz frusztráló akkor sem ha gyereket ültettek elé. Márpedig megtehetitek, mert harc egyáltalán nincs benne. Vannak nagyon szuper fejtörők, de kortól függően azzal is elboldogulhatnak.

    Hát srácok, azt kell, hogy mondjam, hogy a Game Pass az összes Humble Choice -nál jobb befektetés volt. Choice -nál sokszor elcsábulok, aztán 1-2 óra után kilövöm a játékokat, mert rájövök, hogy nem olyan mint hittem, vagy azért veszem meg, mert nagyon jó áron van egy olyan játék aminek tán érdemes esélyt adni. Game Passnál is kipróbálok ezt-azt, de jelenleg ott toltam végig a legtöbb játékot és tényleg vannak gyöngyszemek. Choice-ból a legjobb játék az elmúlt jó pár hónapból a Boomerang Fu volt. Sose hallottam róla előtte, de mivel local multiplayeres volt beaktiváltam és a gyerekekkel rongyosra játszottuk. Eszméletlen jó móka, pedig végtelenül egyszerű cucc.

    Másik különlegesen jó játék, amit 3 hétig toltam (nem a hossza miatt, hanem mert nagyon nem volt időm) és nagyon meglepett, az a Detective Gallo volt. Na ezt hívják hidden gemnek (itt is köszi Cryteknek, mert tőle nyertem Steamgiftsen). Kemény 67 review -ja van pedig van akkora játék mint a nevesebb point & click kalandjátékok. Humoros, remek szinkronnal és rajzokkal ... egyszerűen elkúrták a reklámozását. Tudom ajánlani ezt is, 1000 Ft körül mozog az ára ha akciós vagy szürkéből veszi az ember (Indiegala bundliban is volt).

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák