- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz FunPro #135050 üzenetére
Mint kiderült, csak Remake lesz az első részből, ami számomra wtf, mert minden volt a Dead Space ezen része, csak masszív siker nem.
Dead Space 3 DLC Spoiler
Meg különben is, ha toltad a kieget a 3. részből, akkor tudod, hogy él, és 1885-ben kovács, akarom mondani az űrhajóval utazgatott a Földre.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz cyberkind #135051 üzenetére
A háromra annyira már nem emlékszem, csak annyi maradt meg, hogy:
Miután szerencsétlen MÉRNÖK Isaac túlélt egy nekromorfokkal teli űrhajót, utánna egy nekromorfokkal teli űrbázist, elhurcolja a nemzeti gárda, és visszaküldik, hogy leszámoljon a nekromorfokkal MINDENFÉLE HADIFELSZERELÉST NÉLKÜL!
Amúgy ez így tényleg érdekes. Maximum valami VR remake-et tudnék elképzelni.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
válasz cyberkind #135053 üzenetére
Akkor én teljesen félreértettem az egészet.
Egyébként a resident evil is elég jó hasonlat, mert ha jól mind a kettőben valami gonosz emberi szervezkedések állnak a katasztrófa hátterében.
Mondjuk engem tényleg az első rész után elvesztettek. Ott még éreztem valami "félelmet", hogy itt van esélyem meghalni. A második résztől már túl akció dús lett nekem.
-
cyberkind
félisten
válasz FunPro #135054 üzenetére
Totálisan, de az alapgondolat helyes, nem egy kvantumfizika a sztori. Az első rész totál horror, számomra is ez a kedvenc, viszont a 2. rész nem rossz, abszolút pozitív, akinek meg tetszett az első de nem volt kedvenc, annak pont fordított a dolog, a 3. meg létezik.
Számomra csak azért nem világos ez, mert amíg a Mass Effect 1 csak remaster lett (1 év a két játék között a különbség), és szerintem az masszív siker volt végig (eredeti játékok), nem tudom, ha már így történt, ezt fordítva kellett volna.
-
cyberkind
félisten
válasz FunPro #135056 üzenetére
De ez nem új lesz, hanem full Remake, itt egy angol IGN cikk pár részlettel.
Totál nem értem ezt a lépést, esetleg az Andromeda ennyire kúróra tette a ME brandet meg a Biowaret (oké, ez nemcsak az Andromeda volt), amíg a Motive vagy ki a tököm szépen lassan de masszív felívelőben van, és talán ebből a kvázi hobbiprojektből megtanulnák a horror alapjait?
Ezt még Enola Holmes se fejtené meg.
-
FunPro
őstag
válasz cyberkind #135057 üzenetére
Én vagy azt tudom elképzelni, hogy van egy "dead space 4", amire fel akarják hájpolni a népet ezzel a remake-el, vagy ez a remake egy szintfelmérő, amivel kikalkulálják, hogy mennyire érdekli az embereket a dead space.
A me-nek szerintem nagyon betett az andromeda, és most bepróbálják a dead space-t. Vagy ezzel nem volt annyi munka, mint amennyi lett volna a me 1-el.
Egyébként én nem is bánom, hogy nem erőltetik a mass-t. Miután kb. mindenki lelépett, aki naggyá tette az ep-t, nem vágyom egy újabb részre.
-
Dilikutya
félisten
-
Beaumont
aktív tag
[Epic Games Summer Sale] Ha valaki nem utálja a boltot.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Beaumont
aktív tag
-
_drk
addikt
válasz cyberkind #135051 üzenetére
Ez egy teszt most, hogy érdekli-e az embereket.
Jóval kevesebb munka egy tupírozás, ráadásul ez még x360as játék. Azóta eltelt 10 év rengeteg új belépővel. Ne felejtsük el hogy előző konzol generációban az égre tört a gaming.
Aki 5 éve kezdett el játszani és nem nyúl visszafele meg totál ismeretlenek ezek a játékok. Dead space és Mass effect-et is ide értve és kitudja mi jön még.
A mass effect elvileg nagy siker most! -
_drk
addikt
-
FunPro
őstag
Orcs must die 3 milyen lett az előző kettőhöz képest?
Azokkal egész jól elvoltam.Mellesleg, steamdb alapján nincs rajta régiókorlát, gamazavr-on 600 rubel/2500 forint.
Persze, vásárlás nélkül nem mondom biztosra.
-
Shadowguard
senior tag
válasz FunPro #135070 üzenetére
Nekem eddig négy órám van benne, én élvezem
A második rész kimaradt, az elsőt szerettem, bár egy ponton túl az erősen átment taplóba a nehézséget tekintve.
A war scenario küldetések különösen tetszenek, eddig három volt belőle, ott tényleg komplett hadseregeket kell megállítani és vannak speciális, csak ott használható tornyok is hozzá. -
Shadowguard
senior tag
válasz Shadowguard #135071 üzenetére
Felülbírálom a véleményem, az utolsó pálya a kampányban annyira egy hányadék fos, hogy ha előre tudok róla akkor az életben nem adok ki ezért a sz@rért egy forintot sem.
-
Maxxy10
addikt
Jovoheti ingyenes Epic jatek A Plague Tale: Innocence lesz.
-
Zolás
addikt
válasz Maxxy10 #135073 üzenetére
Lassan tényleg nem éri meg játékot venni, elég komoly címeket be lehet húzni ingyen. Most már csak a Doom Eternalt várom .
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Ferke[HUN]
tag
Én meg tavaly március óta várom Choice-ba. Gondolom, oda már hiába.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Játékajánló
GamePassban most jött ki az Omno című játék. Egyszerűen zseniális. Aki szereti a hangulatos, relaxed játékokat, az imádni fogja. Picit olyan Abzu -s feelingem volt egész végig. A zene magával ragadó és olyan atmoszférája van, amivel kevés játék rendelkezik. A pályákon úgy is végig lehet menni, hogy 5-6 kihívásból csak 3 -at teljesítesz, így biztosan nem lesz frusztráló akkor sem ha gyereket ültettek elé. Márpedig megtehetitek, mert harc egyáltalán nincs benne. Vannak nagyon szuper fejtörők, de kortól függően azzal is elboldogulhatnak.
Hát srácok, azt kell, hogy mondjam, hogy a Game Pass az összes Humble Choice -nál jobb befektetés volt. Choice -nál sokszor elcsábulok, aztán 1-2 óra után kilövöm a játékokat, mert rájövök, hogy nem olyan mint hittem, vagy azért veszem meg, mert nagyon jó áron van egy olyan játék aminek tán érdemes esélyt adni. Game Passnál is kipróbálok ezt-azt, de jelenleg ott toltam végig a legtöbb játékot és tényleg vannak gyöngyszemek. Choice-ból a legjobb játék az elmúlt jó pár hónapból a Boomerang Fu volt. Sose hallottam róla előtte, de mivel local multiplayeres volt beaktiváltam és a gyerekekkel rongyosra játszottuk. Eszméletlen jó móka, pedig végtelenül egyszerű cucc.
Másik különlegesen jó játék, amit 3 hétig toltam (nem a hossza miatt, hanem mert nagyon nem volt időm) és nagyon meglepett, az a Detective Gallo volt. Na ezt hívják hidden gemnek (itt is köszi Cryteknek, mert tőle nyertem Steamgiftsen). Kemény 67 review -ja van pedig van akkora játék mint a nevesebb point & click kalandjátékok. Humoros, remek szinkronnal és rajzokkal ... egyszerűen elkúrták a reklámozását. Tudom ajánlani ezt is, 1000 Ft körül mozog az ára ha akciós vagy szürkéből veszi az ember (Indiegala bundliban is volt).
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Ferke[HUN] #135076 üzenetére
Pont , hogy az epic által kapott mostani milliók miatt kerül majd a Choice-ba pár hónapon belül
-
Ciccuka
veterán
Worms Rumble-t hol lehetne megvenni legolcsóbban szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Golden9
addikt
Az Amazonos Battlefieldek behúzásához hogy kell elindítani az egy hetes trialt?
A Try Prime link mögött indítom, majd ha egy héten belül lemondom, akkor nem vonnak le semmit a kártyáról?
[ Szeretkezve ]
-
Samus
addikt
válasz Golden9 #135082 üzenetére
Igen. Csinál egy 0 forintos próbaterhelést, majd egy 899 forintos levonáshoz kér engedélyt, ami nem azonnal, hanem egy hét múlva lesz esedékes. De ne sokat gondolkodj, mert az első részt negyedikéig lehet behúzni.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
válasz l.skywalker #135087 üzenetére
A Twitches sztori ennyivel drágább lenne? Van élő ember, aki azért az oldalért pénzt hajlandó kiadni?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
Elég kacifántos a Prime Gaming lemondása. Mivel nálunk nincs komplett Prime, ezért az Amazon főoldalán hiába keresel bármit a fiókbeállítások (Account/Manage Prime) alatt, azt írja, nincs előfizetésed. Úgy negyed óráig tartott, amig kerestem, míg rá ne néztem a mailre, ami jött a trila kezdetekor. A Prime Video oldalán kell lemondani a tagságot (link az emailben, ha valaki le akarja mondani). A tagság felmondása után annak végéig egyébként elérhető minden, tehát a 7 napot tényleg kitartják, ez kedves tőlük.
-
cskamacska
addikt
válasz Samus #135089 üzenetére
Hú de nyűgös ez itthon.
Nekem még 2011-es aranyidőkből van amerikai címes Amazon fiókom, ott a Prime főoldalon azonnal ajánlotta a 30 napos trial-t(játékot nem említett csak rendelési bónuszt és filmeket), topikból a gaming aloldal linkje azonnal prezentálta a BF1 és BFV kulcsokat.
Csodálkoztam is hogy nem kell Twitch "Prime" kitérőt és fiók pároztatást végezni hozzá.
Persze ha szeptember 1-ig nem mondom le, akkor itt 13 dollárt vonnak.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz cskamacska #135091 üzenetére
Regisztrálsz az Amazonra magyar címmel, feliratkozol a Prime-ra, kártyaadatokkal simán megy, majd a kapott emailt el is olvasod, mi áll benne. A játék kódját beaktiválod, az előfizetést 2 kattintással lemondod. Nem agysebészet. Lett egy BF1 és BF5 kódom ily módon.
Más kérdés, hogy max a BF1 éri meg a hajcihőt, a BF5-öt végigvittem a 10 órás trialban, nem túl sanszos, hogy még egyszer letölteném. De legalább a multi biztos felpörög kicsit, kár hogy az meg alapból nem izgat.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Golden9
addikt
válasz Anonymusxx #135094 üzenetére
Augusztus 4-ig lehet behúzni az első részt, az 5-öst meg szeptember 1-ig.
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
#38652 Dilikutya
"Fix TV-n is volt videójátékos műsor. Zseniális volt."Jobb már csak úgy lehetett volna, ha Győzikét, és Fekete Pákót teszik be műsorvezetőnek.
Később amikor azt a két amatőr "nevüketsemtudomot" lecserélték a "Valamilyen Ádám"-ra
akkor már lehetett valahogy fél szemmel nézni.
[ Szeretkezve ]
-
ayo
veterán
válasz Golden9 #135097 üzenetére
sok váltás volt ott anno, de régen két ismerősöm tolta, bár nem néztem őket, de aszem ők kezdték ezt az adást, utána valami fiatal béna arcok voltak, akiknek semmi szakmai tudásuk nem volt, de hogy utána mi volt, azt már nem tudom, én bírtam a fix.tv-t még 20 éve
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
cskamacska
addikt
Na, a végén még kiderül hogy Game One-t is néztél kábelen.
Mi van a Game1-al?Nem azt mondom hogy nagy kár érte, igazából rosszabb volt mint a Gamestar.de magyar fordításai. De mégis, videojátékokkal foglalkozó TV adás nem volt gyakori.
Legnagyobb meglepetésemre Kiss Vendel még mindig tolja:
FixHD RESTART, RESTART EXTRA[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest