Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz cekkk #23288 üzenetére

    Ki mondta, hogy 10 éve használom? Ez egy átlagos nap, 4 olyan user életében, akik használják amire lehet a NAS szerver-t 2013-ban.
    Az, hogy 1 hónapja azt se tudtam mi az teljesen irreleváns, azóta elolvastam 100 cikket, leírást, manualt, és fórumot vele kapcsolatban, HA nagyon érdekel valami, akkor 1-2 nap alatt több tudást szerzek belőle, mint amit más megszerez 10 év alatt, és most 30+ nap telt el, nem igazán értem, mi köze van ahhoz, hogy mióta használja az illető.

    Szűk keresztmetszet; Itthon DIGI van, Németországban pedig gigabit nővéreméknél, rajzfilmeket meg nem BR lemezekről fogják nézni NASról, elhiheted. De ez csak egy példa volt, hogy miért jó, ha 24/7 megy. És a példában egy kis falut nem említettem, sztem.

    WOL egy jó dolog, viszont jó 1,5 perc míg feléled egy rendszer, ha még komolyabb biztonsági dolgok is vannak rajta, akkor még több, és "én csak 3 képet akartam megmutatni a tavalyi nyaralásról a munkatársamnak", és ilyenkor jön a 2-3 perc kínos várakozás, de valóban, ez is egy alternatíva, viszont elveszti a szabadság érzetét az egész.

Új hozzászólás Aktív témák