Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    válasz hoffman_ #6561 üzenetére

    Igen, mikor még ment a régi gépem, azon fent volt a Crysis demója, és annak is nagyon tetszett a fizikája, azt is számtalanszor megcsodáltam. A Witchert még nem próbáltam.

    Akkoriban nálam is probléma volt, hogy túl gyorsan fejlődtek az ellenfelek, azóta is nagyon utálom a trollokat, a will-o-kat, és a sprigganeket, ha valahol találkozom velük, kiirtom őket. A goblinok meg mindig szívás, vicces, hogy ezekbe a nyeszlett teremtményekbe legalább annyi, ha nem több életerő szorult, mint az ogrékba (kifejezetten a goblin warlordokra gondolok, mert az én szintemen /lvl 49/ már elég sok van belőlük). Most gyorsan ki is számoltam, esetemben az ogrék életereje 1196, a goblin warlordoké 1470. Szerintem ezt picit eltúlozták.

    A tegnapi témára visszatérve: Ma jártam Dasek Moorban, a többi közt a kripta részében is. Kriptához méltóan itt is élőhalottak voltak, 2 wraith, 2 zombi, és 2 lich. Mivel most kifejezetten erre figyeltem, láttam, hogy az egyik lich varázsbotja elsüllyed a padlóban, míg a másiké meglett. Ez megnyugtatott, mert ezek szerint nálam ez elég gyakran fordul elő, és nem azért nem találtam meg a botokat, mert béna voltam. A témát ezennel le is zártam, ezzel kapcsolatban nem fogok több hozzászólást írni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák