- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Egy kis színesítés a játékhoz (most leltem). A legjobb Csák Norrisz, csak vacak fileplanet-en 30p+ a várakozás a letöltésre, és még a FO3 mod multipack-et is meg akarom nézni.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
kanmajom
tag
próbálgatom finomítani a grafikát a leírásaitok alapján az én sekélyes tudásommal...
a hdr vagy mi az m icsoda ha rákapcsolom lekapcsolja az aa-tSzeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Barangolok ám a szépséges Cyrodiil földjén, és persze ölök-lopok-segítek. Most éppen alig sebezhető szellemekkel találkoztam, de ezekkel már régebben is volt bajom (még az előző karival). Agyon kell csapogatni őket villámokkal, de még úgy is nehéz, főleg azt a wraith-t, vagy mi az az S-Modell-lila szellenet.
Lassan van már 40 nirnroot-om, de Skingrad még messze van. Megyek elkapni a szökött maffiózót, aztán meg kirámolni Leyyawin úrnőjét, meg még van ott pár küldi, aztán Cheydinhalbe is vissza kéne már néznem lóvéért, mivel IC-től északra is akad még pár küldi.
Baszki, dél óta töltöm a FO3 Filaplanet multipack-et, alig vagyok túl a felén. Fasza a net, Európa, XXI. sz. Ha megy is, max 40-50kB.
-
nagyúr
válasz katt777 #6258 üzenetére
Ja, wraith az genyó. 40 Ninroottal nem érdemes zargatni a pacákot. Télleg, van vmi poén a végé? Mármint a Nirnroot végén. Ne... inkább ne mondjátok el!!! Majd meglesem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
hoffman_
nagyúr
válasz katt777 #6255 üzenetére
Basszus, te küldesz mindenkit az oldaladra, ezt se nehezebb megtalálni Felmész a YouTube-ra(www.youtube.com) és beírod, hogy Chuck Norris in Oblivion
Jorus: Jó kérdés, én sem tudom. Sosem volt bennem elég kraft végigcsinálni
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Kareszovics
addikt
Lecseréltem az AWS-t NE-re és hát
Kikapcsoltam az AA-t de így is olyan grafikai élményben van részem (normális sebességgel), mint soha.
Attól tartok hétvégén kezdek egy vacsiúj karaktert.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
nagyúr
válasz Kareszovics #6264 üzenetére
HDR-rel nagyon csini! Mondjuk az NE-ben az a veszélyes, hogy rendkívül addiktív, szal, ha eccer megnézted, többé nem tudsz élni nélküle, a világ fakó, szürke és élettelen lesz... Tisztára mint vmi szerelem.
Katt, SR: ti hogy találtátok meg a Gamepod-os írásotokat? Volt egy Oblis írásom, de a kereső sem találja...Azt írja, hogy 3 címlapos írásom van, de, ha rákattintok, csak 2-t rak ki...
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Pitterix
őstag
A Quest leírásokat egész véletlenül nem lehet valahogy lefordítani e magyarítással?
most már minden tök jó, de jobb lenne, ha azokat is érteném....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
katt777
félisten
Ott kell lenni az "Ezt írtam" alatt. Viszont ami még nem jelent meg, azt én is csak közvetlen linken találtam meg. Írtam is már.
hoffman_: Színek és színtévesztők...
Pitterix: Csak azt látod magyarul, amit lefordítottak. Nem fordítóprogram ez. Én spec. értem ánglius-ul is, csak játékban jobb' szeretek nem idegen-nyelvezni.
-
nagyúr
válasz katt777 #6269 üzenetére
Á, rájöttem, hogy én rontottam el, mert Gamepod.hu-t ikszeltem be, és most meg a Logout.hu-n kerestem. Most bepipáltam logout.hu-t is, szal mán ott sorakozik az is. Je.
Hétvégén gámagámagáma!
-
katt777
félisten
9.1-es Catalyst-tel? Nagy poén volt, 48xx topicba betettem tegnapelőtt a "legfrissebb" Catalyst linkjét, persze mindenki vetődött a 8.12-re. Erre tegnap megígértem, hogy mára feltetetem az ATI-val a 9.1-et, de most jön a nagy poén: reggelre fel is került a 9.1, viszont mindegyik 9.1-es linkről csak a 8.12-es driver letölthető!!! Na, most ki mossa le rólam, hogy Isten vagyok?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SystemRoot #6275 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz katt777 #6279 üzenetére
Legutóbb kilencven vmennyim volt az előző karimmal, de már úgy mentem, hogy térkép alapján kerestem őket. Igaz, egy idő után már IRL is mindenhol Nirnroot levelek villanását véltem látni a buszról, meg iesmi, szal másra kezdtem koncentrálni.
-
katt777
félisten
Ezzel én is így voltam, írtam is, ha még emléxel. De most még mindig csak barangolok, és nem barlangolok, olyanokban még csak küldi-kényszerben jártam párszor.
3 nap múlva visszanőnek, nem? Akkor mire visszatérek Cheydinhal-be, már rég lesznek megint ugyanott is, de hát még Anvil is hátra van. Leyyawinbe még nem mentem be, csak a környéken szedtem össze őket, ill. a keleti parton mentem lefelé, ott is lesz még pár a nyugatin, ha megyek majd Skingradbe.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
katt777
félisten
3 naponta vissza szoktak nőni a növények. Na mindegy, úgyis végigjárok minden vízpartot (kis tavacskák mellett is akad), csak megtalálom a 100-at. Ja meg hát egy csomó házban is van, csak be kell törni érte, ill. állítólag barlangokban is akad.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz katt777 #6283 üzenetére
A növények visszanőnek, de a Ninrnroot nem. De persze van rá mod természetesen.
-
Kareszovics
addikt
"Igaz, egy idő után már IRL is mindenhol Nirnroot levelek villanását véltem látni a buszról, meg iesmi, szal másra kezdtem koncentrálni."
Egy nagyon kedves barátomnak a kertjében van egy olyan növény, amire kapásból rávágjuk az Asszonnyal: "Nirnroot"!!!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
nagyúr
válasz Kareszovics #6285 üzenetére
Kollektív neurózis.
-
SystemRoot
őstag
Jah, azzóta megvan. Valaki kipróbálta már? Igazából aggaszt hogy ati oldalán nincs kint. Sztem is valami flaw lehet benne.
Amúgy a Nirnroot nem nő vissza, kivéve állítólag egy helyen: Frostcrag spire. Ott ha visszamész jó soká akkor elméletileg újra ott kell lennie. Bár én nem emlékszem hogyan is volt ez, csak arra hogy túl sűrűn mentem vissza és még nem respawnolt, és Obliba a respawn úgy műxik hogy mindig a cella elhagyása után kezd számolni, ergo ha visszamész akkor újrakezd számolni....
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Pitterix
őstag
válasz SystemRoot #6288 üzenetére
Leszedtem én is a CL-t, de akkor nem teszem fel, megvárom katt véleményét.....
hiszen ő a nagy tesztguri...Tegnap majdnem megölt egy, megpróbáltam elfutni előle, akkor meg találkoztam egy trollal, persze mindketten engem üldöztek.....látok egy tábort, gondolom majd segítenek, na milyen tábor volt.....persze, hogy bandita.....azért 8. szinten így kicsit sok volt....de én győztem!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #6288 üzenetére
De már kint van. Csak b.szott kérdőívekegt kell kitölteni. Még egy érv nV mellett... És még úgy sem jön le!!!
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz katt777 #6291 üzenetére
Hehe, elfelejtettem kiírni a medvét......csak gondoltam, hogy leírtam.....
az a baj, hogy még csak egy olyan poitonom van, víz nélkül meg max a mennyekben járhatnék...katt papa szólj ám, ha jól kivesézted a CL-t!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #6293 üzenetére
Az akamai.net-et letiltotta a WOT vagy az AVG, a franc essen belé, és nem találom, hol tudom kivenni. A vista 64bit avivo linkje meg nem is működik!
Mi az a CL?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Pitterix #6289 üzenetére
Mér, mien tábor van még? Émmég nem találkoztam táborozó tinikkel, vagy cserkészcsapattal a camp-ekben.
Katt: szentem a CL: CataLyst, Pitterixül.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz SystemRoot #6293 üzenetére
Nem tudnád feltölteni valahova az xp és vista 32 bit, valamint a vista 64 bit avivo csomagokat, ill. az xp hdmi audio drivert? Vagy valaki más? Mindjárt visszatolom az egész kurva xp-t, aztán kezdhetek megint maradékokat installálni. Kurvára védett a gépem, baszki!
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
Nem bírtam ki és már most este elkezdtem egy új karaktert.
Öcsém... úgy érzem magam, mint amikor legelőször belevetettem magam a játékba. Ez az új grafika amit sikerült elővarázsolni (és ami "szőrös" - just for katt ) a gépből teljesen elbűvölt.
Egy Nord faszit kezdtem az egyszerűség jegyében:
- Warrior csillagjegy
- Warriror kaszt.http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
katt777
félisten
válasz Kareszovics #6299 üzenetére
Akkor most kitoltam veled? Mi lesz a kabállal?
A Nord legalább bírja a hideget. De van neki valami hátulütője, úgy rémlik (ha ellenséget engedsz mögé, akkor biztos ).Ez a grafika már régi, megvan 3 éve. Csak ugye mi vitte volna el... (már az ördögön kívül )...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest