Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ThySoul

    senior tag

    válasz _drk #7680 üzenetére

    Miért ne lenne jó semmi a DS veteránoknak? Ott vannak fent a példák, a BB-t imádta mindenki, a Sekiro is nagyobb részt tetszett az embereknek (főleg ahogy telt az idő). Az már nem a mi hibánk hogy a From biztonsági játékot játszott/baszott komolyabb munkát belerakni az Elden Ringbe aztán kaptunk egy DS3.5-öt.

    És itt jön az be hogy nem léptek tovább, nem fejlődtek. Kapott egy nyílt világot a játék, és ennyi. Ugyanazok a hibák vannak benne, mint bármelyik játékukban az elmúlt 10+ évben, és nem képesek javítani őket. A játékmenet kurv@ elavult (főleg egy Sekirohoz képest), de nem nyúltak hozzá. A lock on ezer éve nem működik sok esetben normálisan, nem nyúltak hozzá. A grab attackok hitboxát még mindig nem sikerült normálisan eltalálni. Mindig előjön hogy egy egy bosst többször felhasználnak, itt ezt megkapod százszorosan. Eleged van a duó harcokból? Nesze godskin duó hülyegyerek. Zavar hogy az ellenfelek át tudnak ütni a falon? Azért sem csinálunk ezzel semmit. Fura a quest rendszer? Ne aggódj, a nyílt világban még annyira se tudod lekövetni majd az egészet.

    És emellé bejönnek új dolgok. A craftolásnak semmi értelme, egyszer sem kell használni és észre sem veszed hogy hiányozna. A bossok túl gyorsak, miközben lassabb vagy mint egy DS1 karakter. Olyan undorító módon megy az input reading az ellenfeleknél hogy hányni lehetne tőle. Az AI nem képes kezelni a summont, így ezzel túl könnyű a játék, amit úgy oldottak meg hogy minden bossnak egy órás kombója van, végtelen hp+damage kombóval, tud az összes AOE-t, és hipergyors. Nyilván ez magával hozza azt hogy egyedül meg túl nehéz a játék. És még sorolni lehetne a hibákat mert rengeteg van.

    Továbbra is mondom, ha valakinek tetszik, örülök neki, de ne kelljen már mindenkinek azt ünnepelnie hogy 6 év fejlesztéssel az enemyk fele régi játékokból van visszahozva, hogy a nehézséget a lehető legszarabb módon sikerült belőni, és hogy a 160+ bossból 9 (!) darab van összesen ami nem fordul elő megint (szóval még a 15 remembrance bosst sem sikerült egyedire összehozni).

Új hozzászólás Aktív témák