- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
Ezért is nagyon jó ez a játék
Frenzy-Flaming Tower, Madness. Ötletes és egyúttal tisztelgés Tolkien előtt. Oda vagyok. -
Rigormortiis
veterán
Na most egy kicsit elegem lett. A medál egyik fele Fort Farothban van, utána néztem. Igen ám, de az a terület tele van sárkánnyal. Főleg az oda vezető út. Még a summoning poolon is járőrözik egy dög. Lenyomtam nagy nehezen. Aztán a többi. Ott már tényleg meleg a talaj, ha van segítőm akkor is.
Plusz itt valóban frusztráló a Souls játékok legidegesítőbb mechanikája: az invadelés. Ezt sosem értettem, semmi másról nem szól mint más játékának az elcseszéséről, de mindegy, ezen én úgysem tudok változtatni (lehet pvpzni normális módon is).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
addikt
-
addikt
válasz Rigormortiis #8902 üzenetére
Föl lehet baktatni a lift nélkül is, csak sokat kell mászni, van pár hárpia meg egy sárkánygyík a végén, szal végülis úgy se sokkal könnyebb.
Go Gunners!
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8902 üzenetére
Hagyd a francba a sárkányokat, ellovagolsz oda, a vár alatt van egy grace, azt aktiválod, bemész a várba, összeszeded a fél medált és kijössz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8908 üzenetére
Hogy a francba másztál meg annyi létrát ennyi idő alatt?
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8910 üzenetére
Jobbulást.
Ha egy tanácsom lehet, akkor az az lenne, hogy bár én általában nem értek egyet ezzel a hozzáállással és itt is összeszólalkoztam miatta többekkel, de ne akarj mindenáron mindent felfedezni és legyakni, mert ki fogsz égni félúton. Hagyd, hogy vigyen a felfedezés öröme, max ha elakadsz esetleg nézd meg neten merre tovább.
Az első végigjátszásom egy totális 100% volt, minden helyszín felfedezve, minden item összeszedve legalább egyszer, minden quest elvégezve, a mostani PS5 platina meg talán ha negyven óra tiszta játékidőbe került és sokkal jobb élmény volt, mint a legelső walkthrough.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Bad Pritt #8911 üzenetére
Köszönöm!
Alapból így játszok mindent, csak akkor nézek valami után, ha elakadtam. De már látom a térképen, hogy sok minden kimaradt (rápillantok néha az interaktív mapra).
Jól látom, hogy nincs fotó mód a játékban?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8912 üzenetére
Nincs, nem is terveztek sosem. Annyi, hogy ki lehet kapcsolni a hudot és akkor legalább az nem zavar be.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8914 üzenetére
Hívd be a summonokat mindig újra és újra. Feeling, mikor csapatostul csapkodjátok és elég nyilvánvalóan ez az intended way.
Nem hal meg senki, visszamennek a saját világukba.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Jól látom, hogy a full grown fallingstar beasthez nem lehet segítséget idézni? Mármint emberit
-
addikt
Go Gunners!
-
Rigormortiis
veterán
Ezekre a helyekre hogyan lehet eljutni? Néztem a térképen, hogy elég sok felfedeznivaló van itt is, de nem találok utat...
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet megközelíteni északon a Shaded Castle-t?
Tőle délre átmentem a szurdok feletti hídon, majd követtem délre a sturdok vonalát hátha valahol le tudok kommandózni, de nem.
-
addikt
-
Gothmog
senior tag
válasz Rigormortiis #8919 üzenetére
A felső bekarikázott részre már nem emlékszem, de az alsóra majd a föld alól tudsz feljutni (kell, hogy járj előtte majd egy Lake of Rot nevű területen is a föld alatt), ha csinálod Ranni küldetését. (Gyakorlatilag annak a zárásakor, ha jól rémlik.)
Endure. In enduring, grow strong.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8919 üzenetére
Sehogy, nincs ott semmi.
-
Rigormortiis
veterán
Lenyomtam Rudolfot, a föld alatti városban. Hova kell a bossharc után menni? Mindent átnéztem már de semmi teleport...
Nvm, megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Összeszedtem a Mimic szellemet. Ahhoz képest, hogy merfelve van, még így sem gyenge.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #8924 üzenetére
Én ezt amúgy a mai napig értem mik azok a nagy föld részek, mert ha lenézünk a sziklaperemről csak vizet látunk. Tehát ez a víz alatt van.
Ha még azt látnánk hogy sziklás járhatatlan széle lenne a szárazföldnek akkor okés.Mondjuk így nagyobbnak tűnik a map, de kb ennyi...
-
Rigormortiis
veterán
Elmentem Rannis Riseba. Fent találkoztam is a boszival, mondta, hogy hozzak el neki valamot egy ládából. Említette a Radahn halála utáni meteort is, gondolom arra a ládára utalt, ami Nokronban van nem messze attól a helytől, ahol a Mimic Tear is volt, hiszen azt Rudolf legyőzése után sem tudtam kinyitni.
Igen ám, de nem tudom elhagyni Ranni tornyát, láthatatlan falak veszik körbe. Mit kell tennem?
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8928 üzenetére
Pihenj le a grace-nél a toronyban. Szerintem ez egy bug amúgy, nekem is mindig ott a fal.
-
addikt
válasz Rigormortiis #8928 üzenetére
Nem az a rész amikor beszélgetni kell az embereivel a tornyon belül?
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
Rigormortiis
veterán
Azt viszont nem értem, hogy engem miért idéznek be mások olyan ritkán. Pedig baromi sok pool-t megérintettem már.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8932 üzenetére
Leraktad az arany effigy-t is sok helyre? A játék első felében amúgy nem nagyon használják a játékosok, lvl 100 után meg főleg a négy endgame bossnál (Placidusax, Mohg, Malenia, Radagon) rendszeresen át szoktak szippantani.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8934 üzenetére
Igen. Aktiválod a summoning poolt a kis szoborral, lerakod mellé a small golden effigy jeledet, kiválasztod, hogy csak közeli vagy távolabbi aktivált summoning poolokkal működjön (bár ez nem tudom, távolságban pontosan mit is jelent amúgy) és várod, hogy behívjanak.
Nyilván olyan helyekre érdemes mindig átrakni, ami kb. szintben van. lvl 80-asként Limgrave-ben szerintem le se rakja a jeled az embereknek.[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Nokstella = Bloodborne. Imádom
-
Rigormortiis
veterán
A Nokstella előtti járatoknál van egy olyan, ahol vannak emberek, de nem tudok bemenni egy láthatatlan fal vagy inkább fog miatt. Hogyan jutok be ide?
A rothadó tó után (kofferben utazás) lévő fülbemászós boss után is van egy fal, de az a boszis questhez kötődik.
-
Rigormortiis
veterán
Végigcsináltam a Rennás küldetést, szomorú volt. Mint a Souls sztorik általában.
-
Rigormortiis
veterán
50 óra 100as szint Nagyon megy az idő ebbe a játékba. És most már belátom, mennyire jó ötlet volt a Zeldából ihletődni ilyen téren. Ott éreztem ugyanezt a felfedezés örömét nyílt világban.
Most pl 10 órája elértem a főváros falait, de valami mindog elvonja a figyelmem. Este beidéztek az egyik föld alatti városba, és én már azt hittem, bőven végeztem a föld alatt. Erre a host elment arra, amerre én nem, és hamarosan Deeprootban találtam magam. Aztán persze a saját világomban is odamentem, és meg is volt az esti program.
De a világtérképen is jelölgetem, hova kéne elmenni. Kb a világ összes sites of grace-jét felfedeztem, de ránéztem az interaktív térképre és nagyon nem. A fővárosba pedig éppen csak betettem a lábam... Utána meg még jön a havas rész is.
És mindezt úgy, hogy a játék valóban könnyű. Nincs olyan, hogy ne tudjak valahol idézni. 2 év után is rengetegen játszanak vele és még csak most jön a dlc! Igaz van pár boss, ahol nincs előtte effigy, de akkor meg ott van a mimic tear, aki velem együtt scealelődik. Közel akkorákat üt, mi t én (+10es), de kb dupla annyi hpja van. Simán elhiszem, hogy a nerf előtt leszólózta a bossokat.
Igazából nem is nagyon halok, max saját hülyeségem miatt.
-
addikt
Go Gunners!
-
Rigormortiis
veterán
Csak szembejött egy kemény boss: a kígyó. Két órája bírkózunk.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #8941 üzenetére
Ugye nem állsz be alá csapkodni?
-
addikt
-
Rigormortiis
veterán
Najó így könnyű volt
-
Gothmog
senior tag
válasz Bad Pritt #8942 üzenetére
Én beálltam anno, és a legkönnyebb remembrance boss volt úgy Lock nem kell, testnek nekisimulni, ha elugrik, azonnal utána, és csk ütni, ütni, ütni... Kb. 4 estusból lement a harc. (Anno be is írtam ide a friss élményt. A célszerszámot persze felvettem, de próbaképpen nélküle mentem neki elsőre, és akkor jöttem rá, hogy a leírt módon borzasztó egyszerű a dolog. Mondjuk elsőre lockolva próbáltam, és úgy önszopatás volt, de egy elsőre félresikerültnek tűnő dodge után jöttem rá, hogy az említett módszer viszont nagyon jól működik.)
Endure. In enduring, grow strong.
-
Rigormortiis
veterán
A Moonveil vagy a Blaphomeus Blade a jobb fegyver? A mostanit már unom
Az egyikhez intet a másikhoz faitet kell húznom.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz Rigormortiis #8946 üzenetére
Fegyverhez is lehet csinálni a buildet de inkább fordítva szokás, buildhez választunk fegyvert.
Döntsd el mit szeretnél, ha int alapú sorcery akkor int, ezek inkább nagyot sebzo spellek, ha incantationok amik inkább buffban erősek akkor faith.Nekem a moonveil egy idő után kifogyott int buildnél. Alap sebzés dex növelés nélkül keveseltem. Inkább darkmoon-nal mentem a végén.
Blaphomeus Blade meg talán a legjobb a faithes greatsword. -
addikt
válasz Rigormortiis #8946 üzenetére
A blasphemous blade elég könnyűvé tette nekem a játékot kb fél éve. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet.
Go Gunners!
-
Rigormortiis
veterán
Itt hogyan tudok feljutni a felső, magasabb részre? Lent vagyok a Shack of the Logty-nál de sehogy nem tudok feljutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs