Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Üdv.

    Barátnőmnek nézegetek E-book olvasót, beleolvastam az összefoglalóban a cikkbe, háttérvilágítást szeretnék (nem baj, ha van, külső fényforrás meg szerintem furcsa lenne), wifi se lenne rossz (bár annyira nem fontos), érintőképernyőt mindenképp szeretnék bele. Eddig könyveket, és sokszor telefonon/tableten olvasott (este főleg, ezért is kell a világítás), ezt váltaná ki nála.
    Pocketbook Touch Lux 4-et gondoltam (bár olcsóbban szerettem volna), de egy videó után elbizonytalanodtam. Mindegyik E-book olvasó (vagy legalábbis a 30-40 ezres kategóriában) így villogva vált képet néha? Olvastam, hogy mivel e-ink technológiával vannak, lassabban frissítik a képet, mint az LCD-kijelzők, de ennyire?! Vagy csak a Pocketbook ilyen lassú? :F A videón több helyen látni, hogy bevillan a negatívja a képnek, erre gondolok pontosan, nem a lassúságra (az nem fontos, nem videók nézésére lenne :) ). Volt, ahol a Kindle képfrissítés után pár másodperccel is villant egyet magától (3:00-nál).
    Más alternatívát tudtok ajánlani a fent felsoroltaknak megfelelően, ha a Pocketbook-ok ilyen zavaróan villognak néha? Más topikba érdeklődjek, vagy jó vagyok itt?

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák