Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • @Pal

    tag

    válasz Oldman2 #17821 üzenetére

    Biztos, hogy nincs fényérzékelő szenzor.

    Működik az elválasztás. Amikor egy sorban túl nagyok lennének a szóközök (ez alapján értékel a program), elválaszt. A betűméret változtatással tudod tesztelni.

    A gombok szerintem nagyon szépek, stílusosak, illenek a dizájnhoz, csak az a baj, hogy nagyon érzékenyek és könnyen megnyomódnak olvasás közben. Ezt nem nagyon kedvelem a készülékben. Viszont a funkciókat ki lehet kapcsolni és meg lehet változtatni. Olvasás és globális üzemmódban más, más funkciót rendelhetsz egy-egy gombhoz (de nem mindenhol mindent!).
    Az altatáskor a wifi és a bluetooth lekapcsolásán kívül a G-szenzor, a képernyő érzékelést és a kezelőgombokat is kikapcsolja.

    A tok
    A barna, bőrhatású szerintem szebb, jobb a fogása, bőrbarátabb az érintése. Bár néhány grammal nehezebb a műanyag toknál ez kézben tartva nem igazán érzékelhető különbség.
    Viszont nem működik rajta az altatási funkció. Megveszed, beleteszed a készüléket, sutty elalszik, kinyitod, felébred :DD . Ezután olvasgatsz egy kicsit, majd becsukod és semmi. Nem altat... :F Mindenféle trükköt kipróbáltam a világon. Többnyire nem altat. Néha ijesztésképpen beszundiztatja a készüléket, de ez a funkció, ezzel a tokkal nem működik.

    A műanyag tok egy szuper találmány. Nekem az első készülékemet eltörte. Beletettem, és reccs. Ki is cserélték mindkettőt ezzel nem is volt gond. Viszont azt kell tudni, hogy nagyon nehezen megy bele a készülék. (Ellenben a pro valamiért kisebb és az kényelmesen illeszkedik.) A fogása, érintése ennek a toknak se rossz, viszont az éle kicsit kényelmetlen. Nem vág, csak rossz érintési érzés.
    Az altatás funkciója tökéletesen működik.

Új hozzászólás Aktív témák