Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LittleBiG007

    Topikgazda

    Pár dolog, amit viccesnek találok az új Kobo Forma kommunikációjában:
    1. "tudósok és tervezők dolgoztak fáradhatatlanul, míg megtalálták ezt a tökéletes, digitális olvasáshoz megfelelő formát." Hehe, az Amazon már 2016-ban megtalálta ezt a dizájnt. (Legyen gomb és növeljük meg az olvasót oldalirányban.) A Rakuten csak megnövelte a méretet, hogy nagyobb legyen még az Oasis 2-nél is.
    Mellesleg: emlékeztek a Kobo Aura One promó videóira? Abban volt, hogy a legelkötelezettebb olvasók segítségével alkották meg. Hát most kiderült, hogy a tökéletes forma mégsem az, amit akkor gondoltak az olvasók :D
    2. "Az átlagos olvasóink 3 órát olvasnak naponta, de sokan 7-et, 8-at is.“ És ez utóbbi csoport hogy meg lesz lepődve, hogy majd 3-4 nap alatt lemerül az olvasójuk. Sajnos ez a dizájn, akkumulátorkapacitás és kijelzőméret nem biztosít több olvasási időt 20-22 óránál, egy feltöltéssel.
    3. A Kobo Forma promó videó végén a hölgy nagyon érdekesen tartja az olvasót. A dizájn az egykezes használatért kiált, hiszen 3 oldalon túl keskeny a káva, de ahogy itt is látható, azért másik kézzel erősen rásegítenek. Csak egyetlen képen látok tisztán egykezes fogást. Talán nem ad elég stabil fogást a széles rész? Vagy a gomb nem esik úgy kézre? Nameg ilyen keskeny káva mellett a fektetett használat nem lesz kényelmes. Két kézzel kétoldalról fogni... Nézzetek meg, hogy milyen furcsán tartja a "Push the limits of your reading experience" szöveg melletti képen. Az Amazon nem is erőltette az Oasis 2 promóképein, habár ha alul van a vastagabb rész, akkor azt megfogva többé-kevésbé kénylemes.

    Azért várom, na, el kell ismerjem ;)

    Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

Új hozzászólás Aktív témák