- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flitter
tag
válasz front3r #18945 üzenetére
Még annyi Flitter, hogy amit írtál az akkor igaz, ha már nem vagy hűségben. Hűségidőn belül nincs gond, én is úgy állok át 1000-esre.
Igen ez így igaz! Köszi
Ha hűségben vagy még akkor természetesen módosithatsz felfelé.
[ Szerkesztve ]
Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter
-
Dictator^
veterán
válasz HoryThePooh #18890 üzenetére
Igen, Én is emiatt szívtam be. Digi oldalán derült ki nekem is, hogy már átálltak.. csak a 1043 V1 nem bírja nekem se.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
unknownuser
tag
válasz Flitter #18948 üzenetére
Ha jelenleg nincs hűséged, és van mind a három szolgáltatásod, akkor nem mehetsz be hűségbe semmilyen csomagba, se kisebbe, se nagyobba.
Ha viszont jelenleg is hűségben (okoscsomagban) vagy, akár mindhárom szolgáltatással, akkor a felfele váltás a kedvezményes áron lehetséges. De nyilván ezt a kedvezményes árat csak az eredeti hűséged végéig kapod. Tehát ha jelenleg 1 éves hűséged van, amiből még 3 hónap van hátra, akkor felválthatsz DIGI 1000-re, de a kedvezményes árat csak arra a maradék 3 hónapra kapod, és nem a 30% kedvezményeset, csak a 15% kedvezményeset, hiszen 1 éves hűségen vagy.
Legalábbis szerintem így van.
-
Flitter
tag
válasz unknownuser #18956 üzenetére
Pontosan így igaz.
Állampolgári jogom hülyének lenni! By:Flitter
-
macilaci78
nagyúr
válasz unknownuser #18947 üzenetére
Előre egyeztetett időpontra kérek ide olyan embert a cégtől, akinek van kulcsa a helységhez.
A hálózati hibákat nem én időzítem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Flitter #18955 üzenetére
Akkor ez valóban így lehet, ez így tényleg kib@szás akkor. Mondjuk engem nem érint, 200/50 bőven elég, az 500-at, meg az 1000-et is csak kábelen tudod átvinni, az eszközök wifi vevője nem képesek erre jelenleg, vagyis legalábbis ami egy átlagos háztartásban van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért - itt a fórumozók közül - akinek először lesz 1000-se az szóljon!
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz Flitter #18961 üzenetére
3 hónapig szüneteltetni kell az egyik szolgáltatást - pl. telefont - és utána újra lehet kötni a hűséget. Az a 3 hónap teljes díj meg nem olyan nagy érvágás.
B-L-A-C-K: Én sem értem, sőt azt sem, hogy miért kell lemondani hozzá az egyik szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Calogero
addikt
Most jöttem a Digitől.
Kérdezősködtem az okos csomagról
Akinek nincs hűsége, de már van neki TV+NET+Telefon szolgáltatás az nem léphet be. Akinek digifon500-a van ő sem, illetve akinek TV+NET szolgáltatását akarja bővíteni.
Akinek van hűsége az felfelé válthat.
Hozzám július 28-án jönnek kikötni a cuccost.
front3r: a telefon szolgáltatás lemondása 3 hónapra, majd megrendelése már nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Calogero #18965 üzenetére
Az a kérdés, hogy ki számít új belépőnek.
T-Home szerint ugyanazon a helyrajzi számon ha volt az elmúlt 90 napban szélessávú Internet, akkor az nem új belépő. Függetlenül attól, hogy ez idő akár tulajdonosváltás volt és a putri helyére 40 lakásos társasház épült.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #18964 üzenetére
Én is ma voltam bent, szintén ezzel szembesültem. Annyit mondott a hölgy, hogy figyeljem a honlapot hátha lesz vmi akció erre is mondom kurva jó. Nekem is lejárt kb 2 éve a hűségem, és jelenleg tv+net+telefon van. Nem értettem mi ez a baromság, komolyan vicc ez a hozzáállás...
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Calogero #18965 üzenetére
Akinek van hűsége az felfelé válthat.
És azt nem tudod hogy milyen árakon válthat felfelé? Azaz XY embernek 2 éves hűség van TV-Telefon-TopNet/200/50-re, akkor az 2 éves árral kapja meg pl az 1000--es netet, vagy normál áron?
Flitter kolléga azt mondta normál áron, de kíváncsi lennék neked mit mondtak, bár ezt gondolom nem lérdezted meg...:/
koxx: Igen ez így tényleg vicc, ha 2 évre újra aláírsz akkor nem mind1 mid volt vagy mid nem. Amúgy vajon nem lehet úgy kijátszani hogy lemondod az egészet, és más családtagod nevére megkötteted megint?
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz B-L-A-C-K #18971 üzenetére
Nem vehet részt az akcióban az, aki bármely okból megszűnt - valamely szolgáltatásra vonatkozó - előfizetését a megszűnéstől számított 3 hónapon belül azonos néven
vagy címen újraköti, vagy azt a vele egy háztartásban élő hozzátartozó igényli.
Szerintem amíg tart a hűséged addig kapod kedvezményes áron.
Pl Van egy 2 éves hűséged amiből van még x hónap. Így x hónapig kedvezményes áron kapod.(#18972) front3r : Hozzám kikötni jönnek ez más tészta.....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #18964 üzenetére
"Viszont még mindig nem értem, ha lejárt valakinek a jelenlegi csomagja, miért nem köthet akciósan újat ismét 2 évre?"
No, ezt nem érti senki a DIGI előfizetői közül.
Miért, nincs hűségszerződés megújítás a meglévő előfizetőknek?
... ha, nem is 30% kedvezmény, de mégis valami, hogy érezzük a törődést.
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
Most jöttem a digitől! (szerintem lesz ezzel a mondattal pár napokon belül)
(Székesfehérvár, FTTB/panel, nem optika jön a lakásba/)
Bemegyek, mondom 500-ra szeretnék váltani, kéri címet, okés, holnap tudnák emelni. Mondom tökéletes! De megkérdezi. Hátrament megkérdezte, persze holnap mennek. Kéri telefonszámot, mondom hívjanak mielőtt jönnek, mert 2-ig dolgozom. Hát nem kell bemenni a lakásba, csak majd a sebességen fogom észrevenni. Nézek rá, mondom biztos, tudtommal kábelt kell húzni. Biztos, de megkérdezi. Hát azt ő nem tudja, majd a szerelőkkel beszéljem ezt meg.
Holnap jelentkeznek, ebben maradtunk. (miért van az az érzésem, hogy le se szarnak?)Most nézem a csomagváltási nyilatkozatot: "Tudomásul veszem, hogy a DIGINET 500 csomag havidíja 6500.Ft/hó"
öööö wut?? itt 5700. Na telefonálok. Amúgy is kell, mert nem tudom az ügyfélkapus adataim.(alaposan megnézve a nyilatkozatot, szerintem word-ös sablon, mert elég sok szerkesztési hiba van benne
remélem csak nem írta át az összeget/bár nincs ilyen termékük ami 6500Ft?!/)[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
zsolt501
nagyúr
Szeged Paneles részén én lettem az első gigabites tesztelő
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz front3r #18980 üzenetére
Most csak úgy meglepetésként kijöttek, én nem is tudtam semmiről, egyszerűen csak megjelentek, és már új kábelt húztak, illetve az ONT-ből egyből kapom a netet, a swich nem lett a házban cserélve... szóval be jött a jóslatom, hogy nem cserélgetnek csak úgy swich-et
A régi UTP kábelen jön a telefon, a net-hez húztak új kábelt.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
HZoli87
veterán
válasz Vakegérke #18978 üzenetére
Nem tudok leírást linkelni, saját bőrömön tapasztaltam meg pár hónapja. Több, mint 5 éve vagyok Digi előfizető (tv, telefon és net), bementem rákérdezni erre az okos csomagra. Lényeg az volt, hogy egyik szolgáltatást sem akartam 3 hónapra szüneteltetni és a netet sem akartam kisebb csomagra cserélni. Abban maradtam a hölggyel, hogy szombaton majd keresnek a központból telefonon. Így is lett, ott adták a 15% kedvezményt 2 év hűségre (Így 6700 Ft-ot fizetek, digi+, topnet és digifon 200).
-
Dot
őstag
válasz Komi28 #18977 üzenetére
Mancz János utca, gondolom kell, mert van telefon és ami bejön a switchtől(amot most nézem 100-as) azon jön a telefon is és gigabitnél kell mind a 4 érpár.
szóval az kimarad: Van telefon szolgáltatás is, ami a switchből jövő utp-n a kék érpárra van kötve.
amúgy telefonba azt mondtál elírás a szerződésemen a 6500Ft/hó. 5700 lesz!(#18984) zhagyma
ok
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
front3r
őstag
válasz zsolt501 #18982 üzenetére
Akkor lehet nekem is megéri bemenni az ügyfélszolgálatra, hátha hamarabb, és időponthoz kötötten jönnek. Mert ezen az alapon, akkor lehet nálam is "voltak", csak nem vagyok otthon...fasza. Nagyon akarom én ezt az 1Gbit-et.
Méréseket végzel? Speedtest, stb...?
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
betyarr
veterán
úgy látom,hogy nem vagyok egyedül ezzel a "lehetetlen a hűséget újrakötni,ha már lejárt és rendelkezel mind3 szolgáltatással" című történettel.
javasolnám,hogy akinek ez az állapot nem felel meg,az posztoljon a facebook oldalukon és/vagy írjon nekik egy szívhez szóló levelet!én már mindkettőt megtettem!
rohadtul nem értem,hogy a régi ügyfelek pénze mitől rosszabb,mint az újaké? -
zsolt501
nagyúr
válasz front3r #18986 üzenetére
A poén az, hogy én csak az 500/100-ast kértem...
Viszont van a dolognak egy szépség hibája, mégpedig, hogy az ONT-t még nem állították át, és korlátozva van minden paneles háztömbben szegeden, és még nem kapom a teljes sávszélességet, csak a napokban állítják majd ezeket át, vagyis oldják fel ezekben a korlátozást, ezt mondta a központos.
Szóval az örömben van egy kis üröm is...''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Vakegérke
félisten
válasz HZoli87 #18983 üzenetére
Azonos csomagom van. Azt hiszem, én is kaparni fogom a DIGI küszöbét.
Lehet vagy 1 éve, hogy hasonlóval próbálkoztam, elhajtottak a csudába. Most biztos égnek a telefon vonalaik, sok lehet a(z oktalan) reklamáció. Kellő udvariasság van bennem, talán értékelni fogják.Köszönöm az információt.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
betyarr
veterán
válasz B-L-A-C-K #18994 üzenetére
pont ez a lényege a dolognak,hogy 2 évre bebiztosítják magukat mind ár,mind ügyfélmarasztalás szempontjából.ez az akció olyan,mintha a mobilszolgáltatónál nem köthetnél csak egyszer hűséget.márpedig ott is épp ez a lényeg,hogy ott maradjon az ügyfél és pengesse a lét a kasszába.de a digi úgy látszik még ezt nem fogta fel
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #18994 üzenetére
Csak teljesen hülyeség hűséget kötni a diginél, annyira minimális lesz árban az eltérés. És akkor nem szívja az ember a fogát ha módosítani akar.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #18896 üzenetére
Ezt hagyjuk sztem tudod mi a véleményem az Isanetről asszem láttad,volt hozzájuk szerencsém a 40/15 netem 10 mega körül ment állandóan tróger egy banda... Bár ez optika, de attól még nincs hozzáértésük, és ráadásul az ászfben van 50gb forgalmi korlát amit alkalmazhatnak, ugyanis nincs kiírva hogy korlátlan net!
-
HZoli87
veterán
Én majd arra lennék kíváncsi, akinek Topnet és telefon (is) van bekötve, hogy valóban nem kell a lakásban kábelezni, hogy tudja a 200/50 tempót. Ha valakinél megtörtént ebben az összeállításban a váltás, az leírhatná majd ide a menetét. Köszönöm.
Vakegérke
Szívesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest