-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Jut eszembe a landzsakat csak javitassal lehet ujra feltolteni? Relative eleg hamar elfogynak, unok a varosba rohangalni miatta.
Illetve ha elfogy, akkor ki is kerul az inventorybol?! Mondjuk egy ritka elit landzsa is csak ugy eltunik?
[ Szerkesztve ]
-
-
LZs?!
aktív tag
válasz sto1911 #16554 üzenetére
Csak egy tanács Hell végigvitelére: poison / light hibrid. Meglepően haladós, és Frozen River poison/light immun ghostokon kívül emlékeim szerint nem volt kontra.
20+20 a Poison és Plague Javelin, 20 Fury. A maradék mehet Valkyrie és Pierce között szétosztva.
A Plague Javelin jól működik kis csoportok, illetve single mobok ellen is (ott a Fury elvérzik), nem csak a light immunok ellen általában - Mephi, Diablo, Baal, stc. mind Plague-gel szedtem le; eltartott 10, talán 15 percig...de nem kihívás volt, csak 'pöcsölés'.
Nevermind...
-
wm2
őstag
Nem lyukaszt nekem vki NL-ben egy Ist-ért? Nincs kedvem sox questhez.
Ozora <3
-
sto1911
veterán
A2 vegul nem volt megsem akkora gond, nehany kellemetlen helyzettol eltekintve, viszont A3-ban az osszes kis rohangalo bennszulott es egybe szorny villam immunis es cumi.
Nem is ertem hogy lehet levelling guideot irni meg ilyen buildet javasolni, hogy egy fel fejezetben levoket meg se lehet sebezni vele... Vagy egyaltalan hogy lehet igy jatekot tervezni?! Raadasul a guide alapjan nemreg volt respec is, igy az egyiknek igy lottek is.Lenne valaki, aki vegig tudna huzni egyelore A3-on?
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Ok, a Rhyme RW allitolag Cannot be frozen, de ennek ellenere mind pl. Duriel, minde egy random elit megfagyaszt, lelassit. Akkor mire vonatkozik?
-
savior
őstag
Eleg sokat farmolok ladderban, de eddig meg nem esett egy 4 socketes pajzs sem, meg 3 socketes elit armor sem. Pedig a receptet is csinalom mikor van matim.
[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
wm2
őstag
Mennyi az esély, hogy csutkára ugyanazt a phoenix rw-t kirakd 2x egymás után? De még az absorb is egyezik. Mekkora egy geci játék ez... de komolyan, ez egy vicc.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
shotika
őstag
válasz sto1911 #16557 üzenetére
A nehézség is egy olyan aspektusa a játéknak, ami kiemeli az átlagból. Lighting Immunok ellen egy kezdő Lighting Fury-s amazon max annyit tehet, hogy kikerüli őket. Esetleg teleportos bot weapon swapra, a csicska meg leöli azokat akik utol érnének. De sehogy se lesz könnyű (max ha betársul melléd egy conviction aurás pala), így érdemes azokra a területekre koncentrálni, ahol kevés vagy nincs immun. Az is jó ha van elég Magic Find, akkor Nightmare Chaost/Diablot vagy Baalt farmolni, azok elég jó cuccokat képesek dobni (NM Diablo nekem többször is dobott már Thundergod meg Razertail övet illetve Chaosban elég sok + skilles Grand Charm potyog).
És Act 3 kutyafüle tud lenni (najó, a Councilok kemények és a fele banda immun magas ressisttel) az act 4-hez képest. Ott a szellemek (akik Hell Act 3 Great Marshban is előfordulnak) simán képesek látótávolságon kívülről is megfektetni. Ha ilyenek vannak, én addig indítom újra a játékot, amíg nem rollol normálisabb szörnyeket.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
sto1911
veterán
-
shotika
őstag
válasz sto1911 #16568 üzenetére
Pedig meg lehet csinálni, csak türelem kell hozzá. Az első terület necces, sok az immun, de ha eljutsz Flayer Jungle-be, ott már inkább cold immunok a fétisek. Mikrózgatni is lehet, szépen leválasztgatod a nagyobb teameket több darabra, a csicska meg elvégzi a többit. Nem muszáj Insight-os Act 2 csicska, az új Hustle rúnaszóval az Act 5 barbár igazi szecskavágó lesz (2 fegyver, és az armorba is mehet, az elég masszív attack speedet ad neki).
Ha nehezen megy a game, mindig érdemes kísérletezni, és nem csak a megadott buildeket követni
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
Ma meglett nekem is a játék, kérdésem, hogy érdemes szezon karaktert indítani, van valami + a non szezonhoz képest ?
-
Hokunda
senior tag
NM-en esett Diablo-s grand charm rerollolható 45 life-skillerre vagy csak a hellen dobott?
-
Hokunda
senior tag
Botfarmerek több karakterrel?
-
wm2
őstag
válasz pachito #16578 üzenetére
Ahogy kiesik az első Sur szarrá dupeolják, abból csinálnak Ber-t, ami új ID-t kap és legit. Aztán ilyen 50-es packokban árulják. Előző szezonban így volt. Magyaráztak is baal run alatt "new dupe method"-ról, de nem érdekelt. Meg írtam is akkor ide asszem.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
sith7
nagyúr
Végülis ladder trap assassin mellett döntöttem, az első küldetés megvan
Több nem ment, mert a pc bekapcsoláskor "megörvendeztetett a követkető üzenettel:
„Hiányzó Bootmgr. Újraindítás: Ctrl+Alt+Del”
Szóval win install+minden visszapakolása után tudtam csak kipróbálniAkinek esetleg van olyan assassin cucca , ami nem kell neki, ne dobja ki, gondoljon rám
-
wm2
őstag
Voltam olyan public runban, ahol mindenki maga találta meg kereskedte cuccokkal nyomult, és mint a kisgyerekek mutogattuk egymásnak ki hol tart vagy mivel szop éppen. Van ilyen is azért, nemcsak a business klánok. Jó volt beszélgetni, futkorászni meg röhögni egymás balfaszságán. Jah hát meg mi Smiter kollégával jó elvoltunk... Physic Bowa 15-ös fanával felturbózott Barbárral.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
savior
őstag
Ladderban volt már valami zaftos loototok?
Nekem eddig 2 Vex esett meg egy skulder ire(ha jol emlekszem ez volt a neve). Ezek jo aron mentek el, de jo lenne mostmar valami igazan nagy falat is.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Winzsolt
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest