- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
lvl50 item. Azokon még lehet ezek a csúcs értékek. Persze ettől még kérdéses van-e kereslet az ilyne középszintű itemekre... A kombó szép és jó. Mindenből van egy kicsi
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
grex4
aktív tag
helló. Kéne hely a zsákban, ah-ban ami nem ér 1 milliót azt igyen viheti aki használná, ami többet ér, arra ajánljatok valamit. köszönöm
Grex#2802
üdv
-
IcsiGin
csendes tag
Árazás ?
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
Agro
senior tag
-
Bahama
aktív tag
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
emre33
addikt
Első legendary-m, ami talán ér valamit.
Szerintetek? Elkérhető ár?Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
MODERÁTOR
-
Ultrazord
tag
ez mennyit érhet?
-
Agro
senior tag
Vásárolnék:
Dexes Strongarm Bracers 60+ allressel es 4%+ knockbackel
Vagy
Armor bonuszos Inna's nadragot 700+ armorral
-
Sirandrish
legenda
A Knockot próbáltad?
Nem tudom melyik karival milyen lehet de barbárral a rajtam lévő bracerrel, kb évente knockolok...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Agro
senior tag
válasz Sirandrish #6525 üzenetére
Rengetegszer mentette mar meg az eletem foleg hogy a sapimon van fear is meg a segitom kezeben a tormentor es neki is be van rakva a teruletre hato knockback skillje. Trash mobokon igy valamelyik mindig bejon igy gyakorlatilag el se jutnak hozzam. Ha csak a knock back lenne akkor valoban szoko evente egyszer jonne be, de igy mar szerintem hasznos. Foleg, hogy elemental arrownal sokszor egesz tomegeket lok vissza
-
Sirandrish
legenda
Akkor okés..csak gondoltam szólok nehogy emiatt fizess ki többet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
1000 körüli dps-sel, némi int-tel, socket-tel és crit dmg-dzsel van valakinek valamiféle 1 kezes fegyvere relatíve olcsón?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Akra_hu
tag
The Witching hours övet keresek
megvételre. 200 körüli str és
legyen még rajta vit+life%. Köszi -
Cadal
őstag
Ezt mennyiért érdemes kitenni? A hozzá hasonlók 8AS-el brutál áron vannak.
Én Bid 70-80 / Bo 220 -ra gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Gondolkodtam hogy megtartom, végül is "bis" kategóriájú item. De a DH-m parkolópályán van és ez annak a legjobb talán. Szóval akkor 100M+ BID és 270M BO? Jó akkor legyen annyi, úgyis szombat este jár le lehet jó sokan ráharapnak...
és köszönöm a segítséget. Vagy legyen RMAH??
[ Szerkesztve ]
-
Dadan01
senior tag
Én amúgy fix 299M-re tenném, ha este tízig nem harap rá senki, akkor 260
Amúgy lehet, hogy csal a memóriám, de volt hogy 100/120-ra tettem ki vmit, és pár óra eltetével kaptam érte 85m-et. Azt tudom, hogy volt mikor működött egy exploit, amivel bid áron lehetett buyoutolni, ill lehet csak urban legend. Egy biztos, én a fix áras aukcióban hiszek.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
9%as brácseren? azért szvsz elég különleges... kb mint a witching öv a chd miatt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
persil
nagyúr
Igazából pontatlan voltam, szóval a jelenlegin van 930 dps és majdnem 200 int(a crit dmg-en és a socket-en felül), ráadásul 1.4 atk speed-es.
50 dps-ért semmiképp nem adnék ki pénzt, azért írtam, hogy mindenképp 1000 fölötti érdekelne, bár most már kezdek félni, hogy ha olyat szeretnék, ami tényleg érdemben jobb is, mint az enyém, az horror(nekem) áron lesz.
De köszönöm az ajánlatokat
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mephi666
nagyúr
na igen... azt el is felejtettem lacunival az a baj, hogy sok sz@r is kerülhet rá... havernak is esett olyan, amin semmi értelmes nem volt és kb semmit nem ért... pedig dex/chc ha rendesen rámegy, akkor ölik egymást érte ah-ban 100milliókért is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Agro
senior tag
válasz mephi666 #6547 üzenetére
csak nem értem miért van ez a dexes lacuniknál főleg, hogy 25% az MS cap. Csizmában olcsóbb MS-t találni úgy, hogy más értelmes statok is vannak melette dex+allres esetleg vit. Én le is mondtam a dologról amikor megláttam, hogy egy lacuni amin van chc is milyen horror áron megy még ha lenne rá 200M-ám se venném meg . Strongarm Bracer Allressel 15-20M (tobb rajta a dex is és van rajta life% is) + natalya csizmám 21M volt (70+ allres, 190+ dex és set item) + Inna's naci 10M-nál már talál az ember (ezen is lehet 9% ias 1 chc és 90+dex és set item). Értem én hogy baromi ritka a chc-s lacuni, de többet bukik rajta az ember mint nyer.
Sok más legenddel is így vagyok. Szerintem túl vannak értékelve/árazva. Ilyen pl a Witching Hour vagy a Manticore is. Megnéztem és egyik Witching hour vagy Manticore se hoz sokkal nagyobb dps-t mint mondjuk egy Inna's öv vagy egy 1350 DPS körüli socketes xbow (esetleg dexxel). Dps kalkulátor is ezt támasztja alá és az AH-ból linkelős módszer is. Illetve, ha látványosan több vele a dps akkor mindenképp bukik az ember vitet vagy allrest vagy mind2-t ami magasabb mpl szinteken nagyon nem mind1.
Az én esetemben 10% CHD kb 2k dpst jelent, 1% ias = 1k dps, 1%chc = 2k dps, 1% elemental dmg = 900 dps, 1 dex = 45-50 dps, 1 min/max dmg, 45-50 dps. Ergó ez a Lacuni nekem hozna cirka 9k dpst, de buknék 4k hpt 200 armort meg 50 allrest.
Máshogy nézve: 5,5%-al nőne a dpsem, de 4,1% al csökken az armorom, 9%-al a hpm és 11%-al a resistem. Csak körülbelüli értékeket írtam, nem vagyok otthon nem tudom tizedes pontossággal megmondani, de fedi a valóságot
Summa: NEM ÉR 200M-t, de a piac szerint ér és ez a mérvadó
-
Bahama
aktív tag
Ez tényleg nagyon jó cucc, és nem is az ias, vagy a movement miatt, hanem a max chc ami iszonyat ritka, főleg main stattal!
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest