- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz adrian360 #7798 üzenetére
Ok és most nézd meg int-el is!
Egyébként nem kell megvenni nem muszáj, és nem írtam azt, hogy fix az ár!
Szal ha érdekel keress meg ha nem feleslegesen ne járjunk körüket mert 1 perc múlva lehet már nincs is az AH-ban az a cucc vagy épp olcsóbban van jobb amit most linkeltél!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Szancsó #7800 üzenetére
45chd jelent nálam durván 150strt, úgy érdemes beárazni, nekem 92chd egykezesem van de 150 strrel tehát 137chd-ig nem éri meg azonos sebzés mellet lecserélnem, így sebzés + socket plusz str amit nézek!
A 62chd nem olyan rossz, de nekem nem hozna olyan sokat sockettel sem! Reál ára 50-75 milla közé tenném, ha axe lenne 75-100 között durván![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sirandrish
legenda
Te nem foglalkozol véletlenül viszonteladással?
Nagyon szívesen eladnám az ilyen cuccaimat neked ár alatt..STR+INT+DEX kombo nálad milliárdokat ér...én 10-20M-ért átadnám neked(Az STR+INT azért olcsóbb..5-8M-re gondoltam) a teljes hasznot pedig megtarthatod...
Nah?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #7809 üzenetére
Azoknak ér többet akik több karival nyomják pl barbi wiz wd, nekem is az van, erre is jó arra is jó! Ráadásul barbinál int allrest is ad!
[ Szerkesztve ]
-
Balesz1899
aktív tag
Ezért mit kérhetek kb?
-
nightmare13
őstag
válasz Balesz1899 #7813 üzenetére
20 millió biddel indítanám, a bo-t rád bízom. Socket miatt sokat ér, annak ellenére is, hogy kevés rajt az alapsebzés, viszont szép rajt a main stat.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
lakisoft
veterán
De jó kis fegyó lenne, ha az a nyomorult fear nem lenne ott rajta.
- Árad -
-
Sárpac
nagyúr
Ez kjó monkos fegyó magas dex magas vita +soc minimum 20 milla, de simán el fog menni többért is!
-
Sárpac
nagyúr
válasz mikromanus #7819 üzenetére
Na tessék!
De tényleg basszus talán ez az egy amibe így úgy bele lehet kötni, és ezt rágják. Soha nem offoltam senkit, ez itt divat irigységből, vagy pusztán "jó" indulatból, de semmi gond én is tudok ilyen lenni!
A zunás cipőmet is szétoffolták 7milláért akarták vinni és 50-ért ment el ahban![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
"A zunás cipőmet is szétoffolták 7milláért akarták vinni és 50-ért ment el ahban!"
És arra is emlékszel hogy itt PH!-n azt a cipőt 150M-ért szeretted volna eladni?
Egyébként messze nem az egyetlen cucc amibe bele lehet kötni..
Mighty Belt low STR-el, LS nélkül 3M...hmmm..
Gondolom ezen az dobja meg az árát hogy "májti"...kár hogy az öv egyetlen speckója, az LS hiányzik róla[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #7822 üzenetére
Te "kezdo" barbar nem ertesz meg a kasztodhoz ...honnan tudnad, hogy mikell egy barbarnak?! A 150misi ov alatt bevitt utes
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sirandrish
legenda
Jóvanna...
Attól még beszélhetek hogy nem értek hozzá nem?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #7822 üzenetére
Nem az pl. a vita allres armor miatt annyi+chesten lehet több str kevesebb vagy épp vita se kell már rá, oxox igen ezek inkább kezdő haladó cuccok, nem Sirandrish-ra szabottak. Ls, allres magas vita +str az szép lenne!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Aki Belten gyűjt be VIT-et az nem normális..
Hogyhogy nem kell chestre? Chesten 300 a max...200körüli VIT-a low mainstattal szinte ingyen van..800K-ért van bent AH-ba most 491es Armorral, 75 all ressel, 170VIT+140STR-el..
Ha az STR-t beszámoljuk armorba akkor kb 50armorral marad el a tiedtől viszont 20al több benne az All resi és fele annyiba sem kerül..
Esetleg 431es armorral olyan statokkal mint a tied 110K..De annyiért adod amennyiért akarod
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
nem szeretek olyanra arat adni itt, ami nekem nem volt korabban, ill. nem monkos cucc...nem ertek hozzajuk, es az ah kb olyan mintha rulett asztalnal ulnel...van, hogy egy latszolag 30m+ tetel nem megy el 5 millioert sem, maskor egy latszolag ertektelen csizmara adnak 50misit (ezert nem is szoltam hozza), de volt itt egy blackthorne gatya ami gagyibb volt mint az en korabbim, megis 3misivel tobbert ment el. Sokan hulyen szurnek, pl. 100str 100vit-re, es megvesznek valamit 185str-es 110vit-el, mikor megtalalnak olcsobban 250str es 95vittel...van nekem is egy crtch, crigmd, allres, dex,vit gyurum, aminek az ertekeit ha beirom 50misi a legolcsobb, megsem vittek el meg 6-ert sem...de sok ilyenbe beleszaladtam mar...innas gatyanal meg ugy voltam, hogy mikor nem jatszottam felrakta baromi magas bidre, ugyse viszik el alapon es elvittek...
szerintem nincs azzal baj, hogy itt leszoljak az ember cuccait alkalmasint, ugy is a piac donti el...birni kell a kritikat, es max tobbert felrakni ah-ba..ha meg valakinek ugy is tetszik valami amit kiraksz, akkor alkudozik. Mondjuk en is emlekszem, hogy 150misiert raktad ki azt a surranot...az azert meleg volt erte lassuk bejahh es ugye a monkhoz elmeletileg ertek...blackthorne amuk erteke ugy valtozik hetrol hetre, hogy neha konnybe labad a szemem...vettem egy lightresistest 9misiert (fire resistes monk vagyok), majd kesobb talaltam egy fire resistest 13-ert...megvettem a lightost eladtam 8-ert (orultem, hogy elment annyiert), kb 4 napja talaltam egy jobbat az enyemnel 3misiert 1d12h...megvettem...a korabbim meg alig ment el 2.5-ert (pedig rosszabbak voltak kint 7-12 kozott...az aligot ertem ugy, hogy kb 4x raktam ki) valtozik a piac naprol-napra, es a kezdo halado cuccok amiket Te is kipakolsz egyre ertektelenebbek (csupan azert mert nagyon keves uj jatekos van, es paragon miatt uj karakter sincs nagyon...)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #7827 üzenetére
Lehet ahban most 2 perc és már más a helyzet, mint írtam nem fix az ár bármit meghallgatok a 7 millát is meghallgattam, de az offot nem szeretem, mert én is tudok offolni linkelni stb.!
-
Sárpac
nagyúr
NA ez már korrekt válasz, a surrano 2 ugyan olyan kisebb armorra 200M+-os-ra volt kint akkoriban! Sok "idióta" utazik armorra, két szuper main stattal pedig, bizony az egyik 200-M-eset is elvitték, most sírhatnék, hogy nem 150-re tettem ki utólag!
A modhoz, igen sajna egyre kevesebb, így azok jártak hosszú és rövidtávon is jól akik a legelején megvették a játékot a többieknek az isteni szerencsében bízhatnak mint én is, hogy egyszer csak jön egy űberebb cucc!
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
tedd azt...szabad kereskedelem van...ne akarj eladni egy sima kek kardot (fakardot) 20misiert, mert van rajta 120str...ill. elakarhatod, de birni kell a kritikat...forum, pont az a lenyeg, hogy ne hagyjuk a ph!ajtasokat lehuzni (megha az nem is szandekos, es megha nincs is igazunk )
-
mikromanus
veterán
"jóindulatból"
Személyes vélemény: így-úgy
Vagy ez különírós dolog?
Épp elég fura a hangzása. Inkább "így, vagy úgy", esetleg "úgy-ahogy"[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
Az a surranó vagy dexel vagy intel keresve 10m környékén beszerezhető volt már akkor is magas armorral. Nem hiába írtam, hogy sikerült fognod egy balekot. Ha bennthagyom mind2 main statot, akkor valóban 80m+ os találatokat dobott a szűrő...ha nem zuni-t keresek, akkor még allrest is kapok rá és nem kemény 1x-et.
Ezért is gratuláltam az eladásodhoz. Ilyenek történtek már velem is, igaz kisebb összeggel...szal én is örülök az ilyennek, de azzal azért tisztában vagyok, hogy fogtam egy hülét rá, aki a semmiért fizetett ki ennyit.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Már bent van ez a pecs... Hisz jó pár kaszt kapott armor nerfet.
Armor nem dob a Zuni cipők értékén ennyit. Filléres áron vannak bent magas armorral, ha szimplán dexre+armorra kerestem se nagyon volt 10m felett és fordítva sem intel. Ha mindkét statot használtam, akkor jöttek magas áron ki cipők (természetesen semmi se volt rajtuk ami indokolná az áruk).
AllRes az egyetlen dolog ami felveri ennek a cipőnek az árát, főleg, ha 50+.
Szal tartom magam ahhoz, hogy fogtál egy hülét.
Gorneck#1239
-
domesz
aktív tag
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
domesz
aktív tag
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Zan
aktív tag
Jogos a reakciód, végül is le is sz@rhatná itt mindenki azt, amit kiraksz trade-re; viszont ehelyett megpróbáltak elmagyarázni neked burkoltan egy nyilvánvaló tényt. Az a baj, hogy te mindenből azt az értéket írod be a keresőbe, ami a tárgyon van. Ez az első hiba, mert igy csak olyanokat fogsz találni, ami a tiédnél jobb. Tehát az már alapból egy jobb cucc lesz, ami a tiédnél valószínűleg többet ér! Ez az egyik baj az áraiddal. A másik pedig az, hogy ha valami bent van X millióért az még nem azt jelenti feltétlen, hogy az annyit is ér...!
Minél jobb, annál jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest