- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Csak én érzem úgy, hogy kb semmit sem lehet eladni? A nagyon jó cuccok mennek, de amit régen elvittek 1-2m-ért, mert volt rajta egy kis szépséghiba, azt most 100k-ért se kérik.
Dive ever, work never.
-
Vole
aktív tag
Elado:
Vile Ward: 70M
Tal Offhand: 35M
-
miko_
tag
Kérhetnék egy beárazást. Ezekkel a statokkal nem találok semmit se AH-ba.
-
Kobe
veterán
ha vkit érdekel, privi
-
Ifju
aktív tag
válasz Szatesz. #6411 üzenetére
Szerintem ezeket sokan nem tudják, ezért leírom, hátha valakinek új
+100 str-rel több lehet:
- vállason
- övön+100 dex-szel több lehet:
- csizmán
- kesztyűn+100 inttel több lehet:
- kesztyűn
- sisakon+100 vitállal több lehet:
- páncélon
- gatyánEzekből adódik, hogy 200+ str-es vállas jóval gyakoribb, mint 200+ dexes, és lehetne sorolni a példákat.
A gyakoriság pedig meghatározza az árakat...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
"Ezekből adódik, hogy 200+ str-es vállas jóval gyakoribb, mint 200+ dexes"
Lévén hogy csak legend vállason lehet 200+ DEX és ha jól tudom abból is csak a Vile Vardon
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ifju
aktív tag
-
Coyot
őstag
Act2es keywardennek mi a baja? 1 hp val áll ott mindig mint egy határ szar, aztán egyszer csak megdöglik végre. Természetesen a kulcsot megtartja magának
Má' nem
-
mpierre
veterán
válasz vendingo #6427 üzenetére
Jah, ránéztem Ah-ban.... Nem samfu. 2db van ami, így, vagy úgy kicsit jobb. Az egyik 45M, a másik 300M-ért kelleti magát.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
HoldenC
újonc
Sziasztok, mondanátok erre egy árat?
Rare amulett
122 vit
46 Lightning res
48 all elements res
chc +9
attacker takes 2500 dam/hit
+ socketköszi
-
őstag
Eladnék 300 milliót, ha valakit érdekel írjon PÜben.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
miko_
tag
Küldtem PÜ-t KonzolKartel.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Dadan01, vendingo:
+150 dps-el 5M körül vannak AH-ban.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
vendingo
veterán
Nekem is van egy ugyan ilyenem, ha kirakom ah-ba 100M-ért, akkor majd azt hozod fel példának, hogy annyiért is van fent?
Annyi az ára amennyiért meg is veszik. Hidd el nem kell senkinek. Enyém 100K bout-al rohadt rajtam.
Lehet árulni, és lehet eladni. A 2 nem ugyan az.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
morvaigaben
tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne, hogy ez vajon mennyit érhet?
Nem találtam hasonlót, így beárazni sem tudtam.
Köszi előre is."Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Dadan01
senior tag
Jó , akkor hirdessed ezermillióért, akkor ott lesz az AHban, és valaki majd mutogathat, hogy egymillárdért van, miért szólják le mások. Akkor elmondom hogy ott a manticore, ami nagyobbat sebez, stbstbstb, és 2 milláért se viszik el azt, ami az enyém és 1100dps..., ez meg 850dps, szerinted ki fog érte aranyat adni? nyugodtan szétcsaphatod brimstone-nak.
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Még mindig vagyok olyan hülye, hogy ezen nyomott árak mellett is vállalok craftolást.
Továbbra is Rubyból mindent, Emerald, Amethyst Flawless Star szintig, Topaz csak Star.
Árakról mindig az adott pillanatban érdeklődjetek, folyamatosan képlékeny, csak AH ár alatt dolgozok, ha meghaladnák a költségeim ezt, értelemszerűen AH-t fogom javasolni.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest